Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικολας Φραγκ

Δημοσίευση από Νικολας Φραγκ »

Καλησπερα παιδιά. Κανενα νεοτερο εχουμε η ειμαι ο μονος π ελπιζει ακομη?
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Φίλε Νικόλα, αν πρόλαβες κι έχεις κάνει δικαστήριο (εννοώ προσφυγή) τότε υπάρχουν ελπίδες, λίγες βέβαια αλλά υπάρχουν.(Προσφυγή μπορεί να γίνει μόνον εντός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης. Πρώτα ο δικηγόρος στέλνει εξώδικο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία-το οποίο πρέπει να απαντηθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία- και στην συνέχεια αφού η απάντηση σχεδόν πάντα είναι για τον πο@τσο, ο δικηγόρος προχωρά στην κατάθεση προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Έπειτα ορίζεται ο χρόνος εκδίκασης της υπόθεσης, που περίπου είναι μετά από 2 χρόνια από την κατάθεση της προσφυγής). Οπότε όπως καταλαβαίνεις η απόφαση θα βγει μετά το 2015.
Αν δεν έχεις τρέξει δικαστικά το θέμα, τότε ταπεινή μου άποψη είναι να σταματήσεις να ελπίζεις. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Παιδιά μην ελπίζετε σε θαύματα. Πρέπει να μάθεις πως λειτουργεί το σύστημα για να νικήσεις τα βύσματα.
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους.
Νικολας Φραγκ

Σε ευχαριστω πολυ. Οχι δν εκανα κινηση με δικηγορο τα λεφτα ειναι πολλα για μενα. Ευχομαι οσοι εκαναν κινηση να τους παρουν. Καλη δυναμη οπως λες. Και να ξεβρωμισει καποια στιγμη ο τοπος απο την σαπιλα που μας κυβερνα.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δυστυχώς δεν νομίζω να ξεβρομίσει ο τόπος ποτέ. Γρήγορα άλλοι θα πάρουν την θέση τους, και πάλι απ'την αρχή. Πάντα έτσι ήταν, είναι και θα είναι (Λαός λερός και στα βάσανα ακόμα πιο λερός). Καλή δύναμη.
ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Πρωτον, οι μονιμοι πυροσβεστες δε παιρνουν 600ευρω, με δυο χρονια υπηρεσια και στρατο, που μετραει, φτανουν τα 1000ευρω, και εαν δικαιωθειτε στο δικαστηριο μετραει για ολους.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αδερφέ δυστυχώς για σένα και για πολλούς άλλους που δεν ξέρουν και σε ακούνε, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Πράγματι ο μισθός ενός μόνιμου πυροσβέστη ενδέχεται να φθάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ με τα επιδόματα. Ο βασικός μισθός είναι περίπου στα 600-700 ευρώ. Τέλος το δικαστήριο μετράει μόνον γι'αυτόν που έκανε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για κανέναν άλλον. Ρώτησε, διάβασε, και μετά γράψε. Και προπαντώς μην γράφεις ανακρίβειες. Εγώ ότι έχω γράψει στο φόρουμ μέχρι τώρα ισχύει 100%, και μάλιστα τσεκαρισμένο από 2 ή περισσότερες πηγές.
tsobolas1981
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tsobolas1981 »

testpasword έγραψε:Αδερφέ δυστυχώς για σένα και για πολλούς άλλους που δεν ξέρουν και σε ακούνε, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Πράγματι ο μισθός ενός μόνιμου πυροσβέστη ενδέχεται να φθάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ με τα επιδόματα. Ο βασικός μισθός είναι περίπου στα 600-700 ευρώ. Τέλος το δικαστήριο μετράει μόνον γι'αυτόν που έκανε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για κανέναν άλλον. Ρώτησε, διάβασε, και μετά γράψε. Και προπαντώς μην γράφεις ανακρίβειες. Εγώ ότι έχω γράψει στο φόρουμ μέχρι τώρα ισχύει 100%, και μάλιστα τσεκαρισμένο από 2 ή περισσότερες πηγές.
Τίποτα δεν θα κανεις με τα δικαστήρια! Το πιο πιθανό σενάριο ειναι τον Νοέμβρη να γίνει το μπαμ... καταλαβαίνεις?

good4you

Δημοσίευση από good4you »

Γιατι ελπιζετε πως θα μπειτε ενω εκρεμει ηδη η προκυρηξη των 725 δοκιμων?
tsobolas1981
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θα διωξει ππυ και θα παρει τους 700, φως φαναρι. Ετσι εγινε με την δημοτικη αστυνομια.
good4you

Τους 725 δοκιμους εννοεις η αυτους π λεει το θεμα εδω?
tsobolas1981
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

good4you έγραψε:Τους 725 δοκιμους εννοεις η αυτους π λεει το θεμα εδω;
Τους 725 θα πάρει και θα διώξει ππυ.

testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κι εσύ φίλε tsobola1981 που ξέρεις ότι θα διώξει ΠΠΥ και θα πάρει τους 725; Μήπως ελπίζεις να πάρεις την θέση κάποιου ΠΠΥ; Εδώ δεν γνωρίζουν οι ίδιοι τί θα κάνουν και το ξέρεις εσύ; Πως μπορείς και το λες αυτό με τόση σιγουριά; Έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, ή αυτό εκτιμάς ότι θα γίνει; Προσωπικά ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα σχεδόν 2 χρόνια (με δικηγόρους κτλ). Πίστεψέ με ότι δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Άλλα λένε την μία μέρα, κι άλλα την άλλη. Όλοι φοβούνται να πάρουν αποφάσεις γιατί τρέμουν να μην χάσουν την βολεμένη τους θεσούλα. Αν δεν πέσει διαταγή πρόσληψης από την τρόικα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Η εκτίμησή μου είναι ότι ενδεχομένως να διώξουν κάποιους ΠΠΥ με πλαστά δικαιολογητικά (που είναι πολλοί), αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν καμία πρόθεση να προσλάβουν νέους Πυροσβέστες (ΠΠΥ ή Μόνιμους). Πάντως ότι κι αν γίνει είναι εξαιρετικά κακοήθες από κάποιον να ελπίζει να μπει στο Πυροσβεστικό Σώμα καταστρέφοντας την ζωή κάποιου συνανθρώπου του.
Νικολας Φραγκ

Αν ειναι να μην μας παρουν εμας τους 15-20 ατομα, που μειναμε εξω, λογω κρισης ναι το καταλαβαινω, αλλα δεν θελω ειλικρινα αυτο το σαπιο συστημα να συντηρει 'σαπιους' συναν8ρωπους μας. Με πλαστα δικαιολογητικα και με διπλωματα οδηγησης 15 και 20 μερες πριν πρεπει να παρουν ποδι. Γτ προσωπικα εγω γ αυτο ημουν τοσο χαμηλα στη 8εση δν μ μετρησαν το Δ'. Φιλικα παντα testpasword. Νίκος
takis

Δημοσίευση από takis »

Που ξερετε ποσοι ειναι γαι να μπουν;
επισημα ειναι 2 ατομα με τις 2 επισημε διαγραφες που υπαρχουν στο site σωστα;
good4you
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

testpasword έγραψε:Κι εσύ φίλε tsobola1981 που ξέρεις ότι θα διώξει ΠΠΥ και θα πάρει τους 725; Μήπως ελπίζεις να πάρεις την θέση κάποιου ΠΠΥ; Εδώ δεν γνωρίζουν οι ίδιοι τί θα κάνουν και το ξέρεις εσύ; Πως μπορείς και το λες αυτό με τόση σιγουριά; Έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, ή αυτό εκτιμάς ότι θα γίνει; Προσωπικά ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα σχεδόν 2 χρόνια (με δικηγόρους κτλ). Πίστεψέ με ότι δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Άλλα λένε την μία μέρα, κι άλλα την άλλη. Όλοι φοβούνται να πάρουν αποφάσεις γιατί τρέμουν να μην χάσουν την βολεμένη τους θεσούλα. Αν δεν πέσει διαταγή πρόσληψης από την τρόικα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Η εκτίμησή μου είναι ότι ενδεχομένως να διώξουν κάποιους ΠΠΥ με πλαστά δικαιολογητικά (που είναι πολλοί), αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν καμία πρόθεση να προσλάβουν νέους Πυροσβέστες (ΠΠΥ ή Μόνιμους). Πάντως ότι κι αν γίνει είναι εξαιρετικά κακοήθες από κάποιον να ελπίζει να μπει στο Πυροσβεστικό Σώμα καταστρέφοντας την ζωή κάποιου συνανθρώπου του.
Αν μου εχει φαει την θεση παρανομα οχι απλως θα του καταστρεψω την ζωη, στον λαιμο θα τον πατησω με τον καθε βυσμα βολεψακια

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες