Υποθεση: Να σας πω το τεχνικο προβλημα που εχουν; Το οποιο φανταζομουν εξαρχης... : Εχουν μονο εναν που ξερει απο προγραμματισμο και καλα η/υ γενικοτερα και εχει παρει αδεια για το πασχα... Χιχιχιχιχι
Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους... Λοιπον οπως εχω ξαναπει ειμαι κοινος υποψηφιος κ ναυτικο κ στρατολογια, ναυτικο ειδα πως ειμαι επιτυχων διαχειριστης υλικου και σημερα εμαθα πως ειμαι επιτυχων κ στρατολογια διοικητικος στρτολογικου... Μου ειπαν πως τα χαρτια ειναι ετοιμα στον αρχηγο κ απλα περιμενουν υπογραφες... Τελος για να χαροποιησω τους περισσοτερους σας λεω πως στρατολογια ειχα 510 μορια και ημουν 300σιοστος στην σειρα κ βρεθηκα 90οστος στην τελικη καταταξη... Δυστυχως δεμπορεσα να μαθω κατι αλλο περα οτι αυριο μεθαυριο θα ανακοινωθουν κ επισημα με καταταξη 19 του μηνος μαζι με το ναυτικο, καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι...
Ναι μεσω καποιου γνωστου που εχω... Τηλεφονικως αλλα ειναι ατομο εμπιστοσυνης... Να σας ρωτησω τωρα κατι αν και εχω καταληξει για στρατολογια... Καλυτερα στρατολογος η ναυτικο... ;
Αργύρης έγραψε:Ναι μεσω καποιου γνωστου που εχω... Τηλεφονικως αλλα ειναι ατομο εμπιστοσυνης... Να σας ρωτησω τωρα κατι αν και εχω καταληξει για στρατολογια... Καλυτερα στρατολογος η ναυτικο... ;
Ούτε συζήτηση - διαλέγεις στρατολογία. Το ότι βγαίνεις και λες δημοσίως για την πληροφορία που έχεις είναι πολύ θετικό για την πληροφόρηση όλων μας. Κι επειδή είμαι πολύ κοντά στην σειρά σου (κολλητά σχεδόν είμαστε) το κάνει διπλά θετικό