Vicop έγραψε:Βρε εδω θα είμαστε ναι απλα και αλλη φορα που είπα ότι 6/10 διδεται η ονομασία των Αστυφυλάκων και 7 μπαίνουμε, ενας μου την έλεγε πως το ξέρω και τα σχετικά και μετα απο μερες βγηκε το πρόγραμμα σίτισης το οποιο εχει την ιδια ημερομηνία που ειχα πει, αλλα δεν έχει γράψει να πάρει πισω την αμφισβήτησή του.Ελπίζω οταν διαψευστεί αυτο το νουμερο πκυ ορίζεις, να το παραδεχτείς.
Καλώς ή κακώς πλεον η πλειοψηφία γυναικών γυμνάζεται, ασχολείται, ενδιαφέρεται και δεν υστερεί σε τίποτα. Και πολυ το χαιρομαι αυτο.
Έχουμε να βουλώσουμε στόματα σε κάτι τυπους που εχουν το "τραβα πλυνε κανα πιατο" καραμέλα... Ασε!
Μα Ποιος σου είπε ότι θα κοπούν από τα αθλήματα; Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται πάνω. Εγώ σου λέω ότι θα κόψουν πάρα πολλές επειδή δεν θέλουν να έχουν πάνω από 100 γυναίκες στους 1500 Ε. Φ που θα πάρει αυτή η σειρά επειδή θέλουν να τους ρίξουν σε μαχιμες υπηρεσίες το πως ξερουν πανω πως να το κανουν.
Μήπως θα πας στα ΜΑΤ εσύ; Και ξαναλέω έδωσα πληροφορία αν πέσω έξω δεν έπεσε εγώ έπεσε αυτός που μου τα είπε θα βγω όμως και θα πω ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ !
Vicop μάλλον θα μπουν μετά τς 20 Οκτωβρίου όσοι περάσουν. Σχετικά με τα αθλήματα η πλειοψηφία των γυναικων κόβεται να φανταστείς οτ φέτος στις πκε για λιμενικό παρουσιαζοταν 40,50 και μετά τα αθλήματα μενανε 5,6. Τώρα το πόσες είναι και το πόσες κοπούν, αν κοπούν, θα τ μάθουμε.
... Μια παρενθεση θελω να κανω στο θεμα με τις προσληψεις γυναικων σαν Ε. Φ ... Εν ετη 2019 δεν τιθεται καν θεμα για το αν πρεπει γυναικες να μπαινουν στις ενοπλες δυναμεις ή στα σωματα ασφαλειας. Η νοοτροπια του " ειναι αντρικη δουλεια, θελει κοτσια, θελει αντοχη " κτλπ ειναι νοοτροπια νεαντερταλ προ Χριστου. Πλεον υπαρχουν αξιολογες γυναικες που βγαζουν εις περας οτι τους ανατεθει. Συγκεκριμενα στις ενοπλες δυναμεις υπαρχουν γυναικες με αστεροπουλαδες με βαθμολογιες απιστευτες στο ΣΠΕΠΟΠΕΔ κτλπ και οχι δεν εχουν ολες βυσμα. Ας σταματησει λοιπον αυτος ο " ρατσισμος " απεναντι σε αυτες διοτι το εχω βιωσει προσωπικα εχοντας την αδερφη μου στις Ειδικες Δυναμεις 10 χρονια τωρα σαν αξιωματικος. Οπως υπαρχουν οι γυναικες που θελουν να μπουν σε γραφεια τοσο υπαρχουν και οι αντρες που ψαχνουν να γινουν μουσικοι στην αστυνομια. Οποτε παμε παρακατω και ας αφησουμε αυτες τις νοοτροπιες και να περασουμε σωστα μηνυματα στις επομενες γενιες... ΦΙΛΙΚΑ ...br>
Αν δεν κοπούν στα αθλήματα οι γυναίκες θα κοπούν σε τπτ Ψυχοτεχνικα αν τους πουν επίτηδες να τις κόψουν αν είναι πολλές εγω παντος δεν θα ήθελα να έχω μαζί μ γυναικα Πανω στην μηχανή ουτε να την οδηγάει χαχαχα εγκεφαλικό
Slade7 έγραψε:Μα Ποιος σου είπε ότι θα κοπούν από τα αθλήματα; Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται πάνω. Εγώ σου λέω ότι θα κόψουν πάρα πολλές επειδή δεν θέλουν να έχουν πάνω από 100 γυναίκες στους 1500 Ε. Φ που θα πάρει αυτή η σειρά επειδή θέλουν να τους ρίξουν σε μαχιμες υπηρεσίες το πως ξερουν πανω πως να το κανουν.Μήπως θα πας στα ΜΑΤ εσύ; Και ξαναλέω έδωσα πληροφορία αν πέσω έξω δεν έπεσε εγώ έπεσε αυτός που μου τα είπε θα βγω όμως και θα πω ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ !
Ας μπούνε 100 γυναίκες και 1400 άνδρες χωρίς βύσματα. Ας μπούνε όσοι πήγαν Δεα Ε. Δ Γτ δεν μπήκαν στρατό και κάτσανε παραπάνω για το τίποτα. ΑΣ περάσουν άτομα που το λέει η ψυχή τους.
Εγώ αφήνω ένα επάγγελμα με τα 8πλασια χρήματα μελλοντικά λόγω βαθμολογικής εξέλιξης για να μπω στο σώμα μιας και δν μπορούσα από τις πανελλήνιες λόγω των μορίων που μαζεύω και λόγω της αγάπης να το πω για το σώμα.
Έρχονται όσοι θέλουν λέγανε... Μένουν όσοι μπορούν τελείωνε.
Σε λίγες μέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα κ ακόμα συνεχίζουμε κ λέμε για μόρια αιτήσεις κτλπα! Μέχρι ένα σημείο είναι καλό να ενημερωνομαστεβκαι εγώ θέλω η αλήθεια είναι να βλέπω να διαβάζω κ να συζητάω αλλά όταν μπαίνουν μέσα τα τρολ χαλάει το όλο πράγμα! Βάλτε λίγο και την λογική όσες αιτήσεις και να είναι τι θα αλλάξει πλέον.. Οκ μπορεί να είναι 20000 η 13000 η και 500000 τι μας νοιάζει πλέον.. Έχουμε κάνει την προσπάθεια μας έχουμε δώσει τα χαρτιά μας μένει το αποτέλεσμα μόνο! Ας πει κάποιος ότι έχει 3500μορια κλαιν πόσοι άλλοι έχουν τόσα..40; στους 15000; σιγα... απο εδώ και πέρα ας μην συζητάμε για μόρια και αιτήσεις θα δούμε τους πίνακες!! Τώρα θέλουμε άλλες πιο ουσιώδες ερωτήσεις, κάτι για τις ενστάσεις ίσως για τα αθλήματα ψυχοτεχνικα διότι περνάνε οι μέρες κ οκ υπάρχει η προκήρυξη τα λέει όλα αλλά η ομάδα βοηθάει όπου μπορεί και όπως μπορει! Και μόλις μπούμε και αν με το καλό ελπίζω όλοι.. Λεφτά στην άκρη και κλείνουμε ένα clubaki για την πάρτη μας
Vicop έγραψε:Βρε εδω θα είμαστε ναι απλα και αλλη φορα που είπα ότι 6/10 διδεται η ονομασία των Αστυφυλάκων και 7 μπαίνουμε, ενας μου την έλεγε πως το ξέρω και τα σχετικά και μετα απο μερες βγηκε το πρόγραμμα σίτισης το οποιο εχει την ιδια ημερομηνία που ειχα πει, αλλα δεν έχει γράψει να πάρει πισω την αμφισβήτησή του.Ελπίζω οταν διαψευστεί αυτο το νουμερο πκυ ορίζεις, να το παραδεχτείς.
Καλώς ή κακώς πλεον η πλειοψηφία γυναικών γυμνάζεται, ασχολείται, ενδιαφέρεται και δεν υστερεί σε τίποτα. Και πολυ το χαιρομαι αυτο.
Έχουμε να βουλώσουμε στόματα σε κάτι τυπους που εχουν το "τραβα πλυνε κανα πιατο" καραμέλα... Ασε!
Μα Ποιος σου είπε ότι θα κοπούν από τα αθλήματα; Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται πάνω. Εγώ σου λέω ότι θα κόψουν πάρα πολλές επειδή δεν θέλουν να έχουν πάνω από 100 γυναίκες στους 1500 Ε. Φ που θα πάρει αυτή η σειρά επειδή θέλουν να τους ρίξουν σε μαχιμες υπηρεσίες το πως ξερουν πανω πως να το κανουν.
Μήπως θα πας στα ΜΑΤ εσύ; Και ξαναλέω έδωσα πληροφορία αν πέσω έξω δεν έπεσε εγώ έπεσε αυτός που μου τα είπε θα βγω όμως και θα πω ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ !
Πώς θα κόψουν μια γυναίκα εαν εχει μορια, εχεις σώας τας φρένας, είναι υγιής και περνάει τα αθλήματα; φαντάσματα βλέπετε μερικοί; αυτα δεν υπάρχουν... απαξ κ ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις περνάει η γυναίκα θελουν δε θέλουν.
Τωρα σχετικά με το αν ξέρω τι παίζει, αστο να το γνωρίζω καλύτερα φίλε μου.
Σε αυτό που λέει ο Slade βρίσκω μια λογική. Μετά την πρακτική σου που κάνεις στο ατ σε τραβάνε σε κάποια υπηρεσία. Όπως Δίας δέλτα ας πούμε και ας μην έχει βγει σχολείο ακόμη. Το σχολείο μπορεί να το περάσεις και σε ένα τρίμηνο ας πούμε που μπορεί να βγει. Εκτο ος αν πας εκεί που δηλώσεις. Κάποιοι θα παραμείνουν στα ατ όμως. Για σκοπιές και περιπολίες με παλαιότερους. Οπότε καμία 100ρια γυναίκες πιστεύω θα βόλευαν εκεί. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις ικανότητες καμίας κοπέλες και να θίξω την προσωπικότητα τους. Αργότερα κάποια τύπισσα από εκεί μπορεί να δηλώσει σε κάποιο σχολείο για Δίας και να ειναι πιο έξυπνη και πιο πρακτική στην υπηρεσία. Το λέω καθαρά πως θα το σκεφτούν από τις γυναίκες που θα είναι επιτυχών και από αυτές που θα κρατήσουν. Είμαστε ίσοι και χουμε τα ίδια δικαιώματα και φιλοδοξίες με τις κυρίες λοιπόν που θα συναντήσουμε μέσα. Με την λογική λοιπόν ότι κάποιοι θα παραμείνουν στα ατ και μετά την πρακτική τους καθαρά το πιστεύω και εγώ ότι στο ατ αρχικά τουλάχιστον θα βόλευαν αρκετά γιατί πολλοί παλαιοί αστυνομικοί με την ανασύσταση της δέλτα και άλλων υπηρεσιών θα ξανά βγουν έξω με την εμπειρία τους.
Αλήθεια τώρα και θέλω μια απάντηση... Από 2490 έως 2100 κ κάτι που θεωρείτε ότι θα κατέβει με τους επιλαχών άραγε ξέρετε πόσα άτομα είναι σε αυτά τα μόρια; αλήθεια γνωρίζεται; Η απλά λέτε για να πείτε; τι 400 άτομα από 2490 με 2100.. αυτά τα μόρια στα άτομα μπορεί να είναι και 2000.. μωρέ πάτε καλά;
Ρε παιδιά γιατι ασχολείστε συνεχεια. οσοι ειναι να μπούν θα μπουν. Οι αλλοι μη λέτε οτι να ναι.. πλησιάζει ο καιρος και θα δουμε. καλυτερα να κλεισει το θέμα εχει φτασει 600 σελιδες τσαμπα. ο καθενας πετάγεται και λεει προβλεψη. γιατι αγχώνεσται. Ξαφνικα γινατε ολοι ραμπο. ελεος πια!!