Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 20, 2026 12:40 pm Μήπως περιμένουν να τελειώσουμε εμείς οι Ε.Φ πρώτα; 700 άτομα κατά πάσα πιθανότητα Τρίπολη θα έρθετε αφού άνοιξε χωρίς να ξέρω φυσικά, γνώμη μου.

Μου ακούγεται αρκετά λογικό.
εσεις στην Τρίπολη δεν έχετε ακούσει κάτι; 
καλό υπόλοιπο εύχομαι! 
Επισκέπτης

Γενικά οι Συνοριοφύλακες πάντοτε πήγαιναν για εκπαιδευση Διδυμότειχο κ Κομοτηνή.
Το 2021 που είχε πάρει Ανατολική Αττική και Νησία όσοι ήταν για Αττική πήγαν Κομοτηνή και για νησιά Διδυμότειχο.
Το 2024 που πήρε για Ροδόπη & Καβάλα σίγουρα αυτοί που ήταν για Ροδόπη πήγαν Κομοτηνή για εκπαίδευση.
Όλα αυτα όμως προτού ανοίξει η σχολή στη Τρίπολη που σαφώς δέχεται πολλά παραπάνω άτομα.

Πάντως βγάζει απόλυτο νόημα (ημερολογιακά) να πάνε οι ΣΦΟΧ Τρίπολη καπάκι μετα τους ΕΦ.
Επίσης μιας και οι φρουροί τραπεζών υπάρχουν στο παρασκήνιο, βγάζει νόημα να τους πάνε Αμυγδαλέζα, όπως παλαιότερα
Διορθώστε με εαν κάνω λάθος!
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους. Λέτε να βγουν οι πίνακες μέχρι τέλος του μήνα?

Επισκέπτης

Καλημέρα παίδες. Από τι έμαθα μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση οι ειδικοί φρουροί το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα ξαναγίνει κέντρο και θα βάζει πάλι σειρές στρατιωτών μέσα. Μέσα Μαίου θα αρχίσει πάλι οπότε συνοριοφυλακες ή ειδικοί φρουροί που προσληφθούν από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν Αμυγδαλέζα ή Κομοτηνή.
Επισκέπτης

Για τα αποτελέσματα μάθαμε τίποτα?
Επισκέπτης

Καλημέρα. 
μόλις μου είπε ένας συνοριοφύλακας ότι η επίσημη απάντηση που έχουν πάρει είναι ότι ίσως και σήμερα να βγουν οι τελικοί πίνακες και έπειτα ξεκινήσει η διαδικασία με τις καρτέλες. Όμως μου είπε κάτι που δεν μου κολλάει. Ότι κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο θα μας καλέσουν για τις ΠΚΕ. Αν ισχύει αυτό, πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 11:49 am Καλημέρα. 
μόλις μου είπε ένας συνοριοφύλακας ότι η επίσημη απάντηση που έχουν πάρει είναι ότι ίσως και σήμερα να βγουν οι τελικοί πίνακες και έπειτα ξεκινήσει η διαδικασία με τις καρτέλες. Όμως μου είπε κάτι που δεν μου κολλάει. Ότι κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο θα μας καλέσουν για τις ΠΚΕ. Αν ισχύει αυτό, πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται. 

Είπε ότι προηγούνται οι ΠΚΕ των πανελληνίων που ξεκινούν 17 Απρίλη θα κρατήσουν σίγουρα έως αρχές Μαΐου. Οπότε εμείς λέει μετά. 
Εύχομαι να βγει ψεύτης γιατί δεν ξέρω που να βρούμε τόση υπομονή. 

Επισκέπτης

Ας ελπίσουμε να βγουν το συντομότερο οι οριστικοί πίνακες και να ξεκινήσουν και γρήγορα οι ΠΚΕ για να εισαχθούμε το γρηγορότερο στην σχολή.
Επισκέπτης

Παίδες, έγκυρο ή εκπαίδευση Κομοτηνή. 

Sons

Δημοσίευση από Sons »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 4:38 pm Παίδες, έγκυρο ή εκπαίδευση Κομοτηνή. 

Αδερφέ δεν ξέρω πως γίνεται να λέει η προκήρυξη ότι θα γίνει η εκπαίδευση Τρίπολη και να λες εσύ και κάποιοι άλλοι ότι θα γίνει Κομοτηνή. Υποθέτω ξέρετε όλοι σας τα πάντα εκτός από πότε θα βγουν τα αποτελέσματα έτσι όπως την προηγούμενη φορά ξέρατε ότι είχαν αρχίσει ΠΚΕ για πανελλήνιες. Παρακαλώ να μην συνεχίζετε να προωθείτε λάθος πληροφορίες και να φοβίζετε κόσμο 

Επισκέπτης

Sons έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 4:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 4:38 pm Παίδες, έγκυρο ή εκπαίδευση Κομοτηνή. 

Αδερφέ δεν ξέρω πως γίνεται να λέει η προκήρυξη ότι θα γίνει η εκπαίδευση Τρίπολη και να λες εσύ και κάποιοι άλλοι ότι θα γίνει Κομοτηνή. Υποθέτω ξέρετε όλοι σας τα πάντα εκτός από πότε θα βγουν τα αποτελέσματα έτσι όπως την προηγούμενη φορά ξέρατε ότι είχαν αρχίσει ΠΚΕ για πανελλήνιες. Παρακαλώ να μην συνεχίζετε να προωθείτε λάθος πληροφορίες και να φοβίζετε κόσμο 

Και που ειδες εσυ ρε μεγαλε να λεει μεσα στη προκυρηξη οτι θα γινει η εκπαιδευση Τρίπολη;

Dodgers

Δημοσίευση από Dodgers »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 5:14 pm

Και που ειδες εσυ ρε μεγαλε να λεει μεσα στη προκυρηξη οτι θα γινει η εκπαιδευση Τρίπολη;

Άμα την διάβαζες θα το έβλεπες και θα ε έλειπες και την διαδικασία 

Επισκέπτης

Dodgers έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 6:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 5:14 pm

Άμα την διάβαζες θα το έβλεπες και θα ε έλειπες και την διαδικασία 

Δεν το γράφει πουθενά αυτό μέσα στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών ούτε των συνοριοφυλάκων αφήστε το δούλεμα 

ZivoRun24

Δημοσίευση από ZivoRun24 »

Απλά μην μιλάς, αφού  δεν ξέρεις, φίλοι μου απλά βγάλτε από το μυαλό σας την Τρίπολη, η εκπαίδευση θα γίνεις σε 2 σχολές βόρεια,καταλαβαινομαστε ελπίζω, και όποιος φέρει αντίθετη άποψη μου στέλνει προσωπικό και βάζουν στοίχημα 2000€ με το όνομα μου κανονικα

Just

Δημοσίευση από Just »

ZivoRun24 έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 6:59 pm Απλά μην μιλάς, αφού  δεν ξέρεις, φίλοι μου απλά βγάλτε από το μυαλό σας την Τρίπολη, η εκπαίδευση θα γίνεις σε 2 σχολές βόρεια,καταλαβαινομαστε ελπίζω, και όποιος φέρει αντίθετη άποψη μου στέλνει προσωπικό και βάζουν στοίχημα 2000€ με το όνομα μου κανονικα

Πω πω μαζεύτηκε κόσμος εδώ που τα ξέρει όλα. Στο μεταξύ εσείς που τσακώνεστε μόνοι σας παίζει να είσαστε και 20 χρονών και έχετε πάρει τον μπαμπά τηλέφωνο να σας λύσει τις απορίες. Σοβαρευτείτε και αφήστε τις βλακείες θα πω εγώ και θα δούμε τι θα γίνει όταν βγουν τα αποτελέσματα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες