Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
Παιδιά αν γλυτώσουμε τα ψυχοφάρμακα και το τρελάδικο που εκεί μας βλέπω μετά από εκεί θα μας βγάλω ένα όνομα οι επίλεκτικοι επιλαχόντες 

Ναι δικιο εχετε. Θα σκυλοβαρεθηκαν στο γες κ θα το παν να παψουμε να ρωταμε. Ετσι ειναι. Βαριουνται οι βολεμενοι κ νευριαζουν περισσοτερο απο ολα εμας τα παιδια που εχουμε στηριξει τα ονειρα μας κ τις ελπιδες μας σε μια θεσουλα εκει μεσα. Αλλα τι να κανουν κ αυτοι. Πιονια ανωτερων ειναι. Σαυρακι κρατα μου μια θεση στο τρακτερ δεξια.
Παιδια μηπως το τρακτερ διαθέτει και πλατφόρμα να πάρετε και εμενα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Πολυ ωραια πραγματα διαβαζω! Η αλλη αποπειρες στο ενεργητικο της, ο αλλος αχρωματοψια και ειναι μεσα και αλλοι κριθηκαν ακαταλληλοι επειδη ειχαν μεγαλυτερο πτυχιο απο αυτο που ζητουσαν ή για 2-3 ποντους που δεν ειχαν ! Α ρε πισσα και πουπουλα θελουν οπως ελεγε και ο Πωποτας... Διασυρμο και ξεφτιλα τους χρειαζεται! Λυπαμαι για την καταντια μας διοτι περι καταντιας προκειται...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
xristinaki 25 έγραψε:Λαθος. Θοδωρη για σενα πηγαινε!
Έγινε

Παιδια σορι αλλα ο/η; λεει *****. μολις πηρα τηλ θεσ/νικη κ δε γνωριζουν κατι τετοιο οι ανθρωποι οτι δε θα παρουν καθολου επιλαχοντες. τελος του μηνα μου ειπαν θα τους ερθει ενημερωση προσεξτε οχι ποιοι θα περασουν αλλα ποτε θα βγαλουν τα ονοματα. αυτα εμαθα...
ΙΛΛΙ μου αν για μια φορά το ΓΕΣ ηθελα να φανει σωστό και αξιόπιστο, την ιδια μέρα κιολας θα γεμιζαν τα στρατοπεδα από παιδια με πυγμή και σθενος. Για αυτό το λόγο περνουνε τετοιου ειδους άτομα, αβουλα, για να τα κάνουν οτι θέλουν.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΟΔΗΓΑΩ... ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑΝΕ... Η ΜΑΡΙΝΑ 8Α ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΟΜΩΣ,
ΑΙΝΤΕ ξεφυγαμε παλι... ! Αχ αχ... Ποιο διασυρμο βρε ιλλυ μουυ; Και ξεφτιλα; Αυτα τα εχουν υιοθετησει ηδη... Μη ξεχνιεσαι!

ΙΛΛΙ μου αν για μια φορά το ΓΕΣ ηθελα να φανει σωστό και αξιόπιστο, την ιδια μέρα κιολας θα γεμιζαν τα στρατοπεδα από παιδια με πυγμή και σθενος. Για αυτό το λόγο περνουνε τετοιου ειδους άτομα, αβουλα, για να τα κάνουν οτι θέλουν.
Υπομονη παιδια. Δευτερα τριτη τι στο καλο λεω θα τα βγαλουν. Πεμπτη παρασκευη δε νομιζω. Θα θελουν κ εκεινοι να ξενοιασουν κ φυσικα πρεπει να δωθει κ μια βδομαδα να ετοιμαστουν οι επιλαχοντες κ να παραλαβουν τα χαρτια απτις στρατολογιες. Καποιος ειπε για ταχεια εκπαιδευση. Δεν ειναι ομως δυσκολο για οσους δε σκαμοαζουν γρι απο στρατο; Ουτε ταρβυλα δε ξερουμε να δενουμε πολλοι. Λεμε τωρα.

Ιλλι μου μακαρι να μας παρουν το σωμα εφ. Με ειναι αξιολογο και παραγωγικο και ολα τα παιδια γιατη ολοι ζηταμε μια ιση ευκαιρια και το ανχος θα φυγει συντομα οποτε βλεπουμαι τωρα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Ετσι οπως τα λες μαρινακι, τους θελουν αβουλα οντα και πιονακια... Λοιπον εσεις εκει του ΓΕΣ σας πηραμε χαμπαρι! Εφοσον μπαινετε στο site και διαβαζετε τα posts μας να ξερετε οτι ειστε ολοι μουφα και πουλατε παπατζες και λυπαμαι που ειστε ανικανοι να επιλεξετε σωστα ατομα

Λες στα αλήθεια να μπαίνουν και να διαβάζουν; Να δημιουργήσουμε καινουριο θέμα "ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ".illy έγραψε: Ετσι οπως τα λες μαρινακι, τους θελουν αβουλα οντα και πιονακια... Λοιπον εσεις εκει του ΓΕΣ σας πηραμε χαμπαρι! Εφοσν μπιανετε στο site και διαβαζετε τα posts μας να ξερετε οτι ειστε ολοι μουφα και πουλατε παπατζες και λυπαμαι που ειστε ανικανοι Να επιλεξετε σωστα ατομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης