Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ας υποθέσουμε πως έχω υπηρετήσει προεδρική φρουρά , έχω βγαλει διπλώματα και έχω μαζέψει τα μόρια και είμαι σε μια σχολή στο δεύτερο έτος. Αν κάνει πορκυρηξη μπορώ να λάβω συμμετοχή και αν μπω να φύγω τότε από τη σχολή;
GrTheo έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Επισης σκέφτομαι εάν δεν περάσω από πανελλήνιες να πάω Προεδρική Φρουρά και όχι δεα.
Αν αγαπάς τόσο πολύ την αστυνομία και θες να είσαι εκατό τα εκατό μέσα απο μελλοντικές προκηρύξεις θα σου πρότεινα να πας δεα εδ όπως είπαν και παρά πάνω τα παιδιά... μιλάω απο προσωπική εμπειρία μιας και έχασα τη περυσινή προκήρυξη... ήθελα να πάω αλεξίπτωτα δεα.. και γιατί το αγαπούσα και για την αστυνομία αλλα ήταν πολύ δύσκολο να μπεις μιας και παίρνουν 2-3 άτομα και κυρίως βύσματα.. έτσι πήγα απλά αλεξίπτωτα χάνοντας έτσι τα επιπλέων μόρια.. εννοείται ότι θα το ξανά έκανα αλλα μου κόστισε τους ΕΦ τώρα.. γι αυτό σου λέω σκέψου το καλά!
GrTheo έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Επισης σκέφτομαι εάν δεν περάσω από πανελλήνιες να πάω Προεδρική Φρουρά και όχι δεα.
Αν αγαπάς τόσο πολύ την αστυνομία και θες να είσαι εκατό τα εκατό μέσα απο μελλοντικές προκηρύξεις θα σου πρότεινα να πας δεα εδ όπως είπαν και παρά πάνω τα παιδιά... μιλάω απο προσωπική εμπειρία μιας και έχασα τη περυσινή προκήρυξη... ήθελα να πάω αλεξίπτωτα δεα.. και γιατί το αγαπούσα και για την αστυνομία αλλα ήταν πολύ δύσκολο να μπεις μιας και παίρνουν 2-3 άτομα και κυρίως βύσματα.. έτσι πήγα απλά αλεξίπτωτα χάνοντας έτσι τα επιπλέων μόρια.. εννοείται ότι θα το ξανά έκανα αλλα μου κόστισε τους ΕΦ τώρα.. γι αυτό σου λέω σκέψου το καλά!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Το ηλικιακό όριο για να δώσεις για αστυνομια μέσω πανελλαδικών πήγε πλέον στα 30 ή διάβασα λάθος; Θυμάμαι ότι ήταν 26...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
"Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου
2019, δηλαδή όσοι/ες γεννήθηκαν από 01-01-1994 και μεταγενέστερα"
Καλημέρα
2019, δηλαδή όσοι/ες γεννήθηκαν από 01-01-1994 και μεταγενέστερα"
Καλημέρα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/skepseis_gia_epanasystasi_tis_omadas_sigma-7775701/ Δείτε αυτο
-
- Posts in topic: 79
Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επανασυσταθεί η ομάδα Σ.. Λέτε να συνεπάγεται και με προσλήψεις Ε. Φ;
Σε αυτη την υπηρεσια θα πανε εμπειροι ανακριτικοι υπαλληλοι, αποκλειεται να βαλει ειδικους φρουρους!
Παιδιά αν πάρει θα πάρει για τμήματα και για περιπολία. Κατά τι γνώμη μου
-
- Συνταγματάρχης
Από υψηλόβαθμο μέλος το Δ. Σ ειδικών φρουρών κεντρικής Μακεδονίας που με πολύ ευχαρίστηση να τονίσω ήθελε να βοηθήσει στο να μας ενημερώσει , έχω την είδηση - αν θέλετε να την πείτε έτσι - ότι υπήρχε πριν τον ιο όντως πληροφορία για πρόσληψη για ειδικούς φέτος. Λέει τα πράγματα είναι πολύ ρευστά , χωρίς όμως ο άνθρωπος να κλείνει ελπίδες.
Τον ευχαριστώ πολύ και από εδώ πέρα που δέχτηκε να μου μιλήσει...
Τον ευχαριστώ πολύ και από εδώ πέρα που δέχτηκε να μου μιλήσει...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ναι θα επαιρνε σιγουρα.. κριμα ο κωλοιος μας πηγε πισω!
-
- Συνταγματάρχης
Μαυρος94 έγραψε:Παιδιά αν πάρει θα πάρει για τμήματα και για περιπολία. Κατά τι γνώμη μου
Αν πάρει θα φύγουν όλοι Αθήνα σε τμήματα
Ακριβός kuriako
-
- Posts in topic: 79
Μακάρι να βγει και φέτος και να μπούμε όσοι γουστάρουμε την αστυνομία.. Υπομονή και κάτι θα μάθουμε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης