Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Στη Β πόσες αιτήσεις πιστεύετε έγιναν 2χιλιαδες; τι πιστεύετε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Asdorf έγραψε: Φίλε εγώ δεν διάβασα τπτ τέτοιο για την απόδειξη της αγγλικής γλώσσας στην προκήρυξη αν είμαι στραβος ας μου βρείτε την παραγραφο
Ψάξε καλύτερα τότε γιατί τ λέει μέσα.. σελίδα 7 vii. Στο Γ τ αναφέρει
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Asdorf έγραψε:Ακριβώς φίλε μου αν έχεις πάει σε δικηγόρο είσαι καλυμμένος...

Το κείμενο που έκανα copy paste είναι από το παραπάνω φεκ το οποίο αναφέρεται και στην προκήρυξη μας και είναι κάπως πιο αναλυτικό επί του θέματος.
Όπως είπα και πιο πριν, αυτό με το δικηγορικό σύλλογο κλπ αφορά περιπτώσεις που ο δικηγόρος κάνει ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, όχι μόνο την επικύρωση. Ε εκεί φυσικό είναι να απαιτούνται και κάποια παραπάνω διαπιστευτήρια, μην είναι και κανάς σκιτζής ας πούμε ! Αρκετοί όμως όπως εγώ, κάναμε μετάφραση στη μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ που συνήθως προτιμάται και λόγω τιμών και γιατί είναι ο επίσημος κρατικός φορέας, απλά κάνει μια χιλιετία να βγει η μετάφραση, οπότε αν δεν την έχει έτοιμη τρέχεις σε δικηγόρους ! Σε τέτοιες περιπτώσεις απ'οτι καταλαβαίνω δεν απαιτείται η σφραγίδα του δικηγορικού συλλόγου κλπ, μιας και ο δικηγόρος εκεί απλά κάνει επικύρωση σε ένα ήδη επίσημα μεταφρασμένο έγγραφό.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κυριοι πολυ απλα... οτι λεει κατα λεξη η προκηρυξη ισχυει για ξενες γλωσσες, αφηστε αν δεχτηκε ο καθε αξιωματικος, εδω δεχτηκαν ατομα που θα κοπουν λογω υψους. Αμα λεει η προκηρυξη μεταφραση απο δικηγορο και μπλα μπλα τοτε αυτο που λεει θα προσκομισετε ακριβως.
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά έχει ακουστεί τίποτα για προκήρυξή εποπ; Αν ναι πόσα λεφτά παίρνει ένας εποπ
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Σημειώνεται ότι,

σύμφωνα με τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου

περί τίτλων σπουδών με τους οποίους αποδεικνύεται η γνώση της ξένης

γλώσσας, τίτλοι που προσκομίζονται σε απλά φωτοαντίγραφα γίνονται δεκτοί, υπό την προϋπόθεση ότι προσκομίζονται επικυρωμένες μεταφράσεις

αυτών, στις οποίες γίνεται μνεία ότι στους νόμιμους μεταφραστές είχαν

προσκομισθεί τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων. Τα

ανωτέρω (τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις) γίνονται υποχρεωτικά

αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα εγγράφων είτε

ιδιωτικών εγγράφων είτε εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές

και έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Spyros D. έγραψε:Το κείμενο που έκανα copy paste είναι από το παραπάνω φεκ το οποίο αναφέρεται και στην προκήρυξη μας και είναι κάπως πιο αναλυτικό επί του θέματος. Όπως είπα και πιο πριν, αυτό με το δικηγορικό σύλλογο κλπ αφορά περιπτώσεις που ο δικηγόρος κάνει ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, όχι μόνο την επικύρωση. Ε εκεί φυσικό είναι να απαιτούνται και κάποια παραπάνω διαπιστευτήρια, μην είναι και κανάς σκιτζής ας πούμε !

Αρκετοί όμως όπως εγώ, κάναμε μετάφραση στη μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ που συνήθως προτιμάται και λόγω τιμών και γιατί είναι ο επίσημος κρατικός φορέας, απλά κάνει μια χιλιετία να βγει η μετάφραση, οπότε αν δεν την έχει έτοιμη τρέχεις σε δικηγόρους ! Σε τέτοιες περιπτώσεις απ'οτι καταλαβαίνω δεν απαιτείται η σφραγίδα του δικηγορικού συλλόγου κλπ, μιας και ο δικηγόρος εκεί απλά κάνει επικύρωση σε ένα ήδη επίσημα μεταφρασμένο έγγραφό.
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μ. ΟΤΑν πας σε δικηγόρο π σ κάνει την μετάφραση πρέπει να αναγράφει πως έχει γνώση κ των δυο γλωσσών βάση τ νόμου 1599/1986 κ από την στιγμή π σ κάνει την μετάφραση θ πρέπει να στο επικυρώσει αναγράφοντας πάνω πως είναι ακριβές αντίγραφο τ πρωτότυπου π τ υποδέχθηκε την τάδε ημερομηνία. Ο επικυρών δικηγόρος τάδε σφραγίδα υπογραφή κ έτοιμος
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Απλά φωτοαντίγραφα λέει. Που διαβάσατε εσείς ρε μάγκες για μπλε σφραγίδες κλπ; θα τρελαθώ δηλαδή. Και ξανα λέω και η κοπέλα μου ειναι δικηγόρος και ο αξιωματικός όταν του είπα αν είναι οκ τσαντίστηκε κιόλας και λέει εμείς εδώ τα ελέγχουμε αν ήταν θα το έπαιρνα λες; Δλδ εμένα είναι όλα σε ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΤΑΦΟ σφραγίδες μετάφραση και πτυχίο. Που βάλετε εσείς κάτι διαφορετικό; που να το δω και εγω.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μαλιτη εισαι σε λαθος φορουμ. Υπαρχει σχετικο θεμα για ; πληροφοριες προκηρυξης ΕΠΟΠ βλεπε εδω http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19459&PN=14
Οπως και σχετικο θεμα για ; το μισθολογιο τους βλεπε εδω http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=1488&PN=29

Θα σε παρακαλουσα εδω περα να μιλαμε μονο για Ε. Φ.
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Που λέει για πρόσφατη μετάφραση. Εφόσον ισχύει εφ 'όρου ζωής. Που βλέπετε να θέλει μπλε σφραγίδα πάνω όταν το. Δίνεις αφού λέει απλό φωτοαντίγραφα; που;
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά αυτό που λέω είναι πως δεν είναι υποχρεωτικό πως ο δικηγόρος που επικυρώνει τον τίτλο, να είναι αυτός που θα κάνει και τη μετάφραση. Μπορείς πχ να πας σε έναν δικό σου ξέρω γω μεταφραστή (μη-δικηγόρο) αν σου καπνίσει, και σε δικηγόρο μετά για την επικύρωση.

Τέλος, προς Λευτέρη, υπάρχουν φεκ που ορίζουν τις λεπτομέρειες γι'αυτά τα πράματα. Πχ ο Commando γράφει ακριβώς το εδάφιο επί του θέματος από την δικιά μας προκήρυξη, από πουθενά δεν προκύπτει αυτό με τις σφραγίδες του δικηγορικού συλλόγου κλπ αν είναι να το πάμε έτσι !
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Ρε παιδια τι το συζητατε τωρα; Οτι εγινε εγινε. Παει τελος. Δεν μπορει να γινει τιποτα

Πειτε τωρα καμια πληροφορια για την βαση και τις αιτησεις αμα εχετε

1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εντάξει ρε φίλε ρώτησα, στη Β πόσες αιτήσεις πιστεύεις έχουν γίνει;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Απλα σε καθοδηγω προς τις σωστες πληροφοριες με βαση τις προκηρυξεις που ζητας. Ολα καλα Εικόνα

Δυστυχως δεν εχω ιδεα επι του συγκεκριμενου κλαδου της Β κατηγοριας. Καλυτερα να σου απαντησει καποιος που γνωριζει κατι παραπανω. Γενικα παντως οι αιτησεις και στους 2 κλαδους ειναι κοντα στις 13 χιλιαδες, τουλαχιστον ετσι λενε οι πληροφοριες. Υπομονη ομως λιγες μερουλες.
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Με 2.250 μπορώ να μαι έστω κ σαν αναπληρωματικος; Στην Α είμαι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες