Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Δεν λεγονται ολα
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από temeteron4 »

illy εχω εθελοντης στο πυροσβεστικο σωμα για αυτο την δηλωσα, θα δουμε απο βδομαδα γιατι η ειδικοτητα αυτη Εχει μονο Νησια
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Σγος μακαρι να γινουν αξιοκρατικα... Αν και δεν το βλεπω γιατι αν εχει ο αλλος βυσμα δεν τον σταματαει τιποτα...
illy

Δημοσίευση από illy »

Κ η γνωστη μου χρονια εθελοντρια ειναι... Κ εγω αυτη θα δηλωνα αλλα ειχε λιγες θεσεις κ επελεξα αμυνηρς που ηξερα εξαρχης οτι θα γινει σφαγη γιατι ειναι ειδικοτητα με πολλες θεσεις! Καλα αποτελεσματα κ καλη επιτυχια σου ευχομαι:-)
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

illy σου ειπε αν μετρησουν οι προυπηρεσιες απο το πυροσβεστικο σωμα; Καλα αποτελεσματα
illy

Δημοσίευση από illy »

Ειλικρινα δεν το γνωριζω αυτο, ομως ειναι δικαιο κ αξιοκρατικο να τις μετρησουν... Σε προκηρυξη της πυροσβεστικης αν δεν κανω λαθος μετραει ετσι; Οποτε θα ηταν σωστο να τη μετρησουν κ σε αυτη την προκηρυξη
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Kostas13 »

Νομιζω ακυρωσαν την βεβαιωση - εμπειρια. Κατι το οποιο ειναι χαζο για μενα. Αν δε βαλεις εμπειρο τι θα βαλεις; Και γω εχω χαρτι απο πυροσβεστικη και νομιζω οπτι θα μου το ακυρωσουν με τα νεα δεδομενα
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κωστα γιατι να μην τις μετρησουν; Εμπειρια δεν ειναι; Τι φαγαμε τις φωτιες με το κουταλι; Δηλαδη αν δεν μετρησουν τον εθελοντη, τι θα μετρησουν; Την ειδικοτητα που ειχε καποιος στην θητεια του σαν πυροσβεστης;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Με βρισκετε απολυτα συμφωνη με τα λεγομενα σας, ετσι ειναι Τεμερον αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατηργησαν την προυπηρεσια! Με την ιδια λογικη να την καταργησουν κ στον ιδιωτικο τομεα... Ξερεις γιατι το κατηργησαν; Διοτι δεν θεωρειται η προυπηρεσια οτι ειναι αξιοκρατικο κριτηριο διοτι εκει που ησουν για να αποκτησεις την εμπειρια μπορει να μην μπηκες με την αξια σου αλλα να "σε εβαλε" καποιος... Βλακειες δηλαδη! Τα εχουν κανει σκ¤*#α!
Dum spiro spero
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από anastasia »

Παιδα ισως ειναι νωρις αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει να ξαναβγει προκηρυξη
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

2.900 στις Ένοπλες Δυνάμεις
Ανάλογος με πέρυσι εκτιμάται πως θα είναι ο αριθμός των εισακτέων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (1.400 θέσεις).Η προκύρυξη θα βγει τον προσεχή Μάρτιο και θα αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011. Παράλληλα, οι νέες θέσεις επαγγελματιών οπλιτών αναμένεται να φτάσουν τις 1.500 (Ναυτικό και Αεροπορία) με στόχο την κάλυψη των κενών θέσεων που θα προκύψουν σε ανθρώπινο δυναμικό απο την κατάργηση της θητείας το 2011.
Αυτό το άρθρο το είχα παραθέσει και στο παρελθόν. Δεν είμαι σε θέσει να γνωρίζω βέβαια αν ισχύει ή αν είναι ένα ακόμα άκυρο άρθρο. Καταλαβαίνω πως το κράτος βρίσκεται υπο διάλυση και ότι δεν υπάρχουν χρήματα αλλα και απο την άλλη κάπως πρέπει να καλυφθούν αυτέ οι κενές θέσεις!
Ελπίζω να σε βοήθησα Αναστασία. Καλά αποτελέσματα να έχεις!
Τέλος να ζητήσω συγνώμη "γιατί έχω ξεφύγει από το θέμα συζήτησης
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από anastasia »

Σ'ευχαριστω παρα πολυ ελευθερια μου... Νασαι καλα
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Τίποτα βρε! Μακάρι μόνο να αληθεύει αυτή η δημοσίευση!Εικόνα
KΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από KΡΗΤΙΚΟΣ »

Παιδια, που ειδατε οτι καταργηθηκε η προυπηρεσια, ποιος το ειπε, δεν εχω δει καμμια τετοια ανακοινωση, σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε; ευχαριστω...

temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλημερα, αν καταργηθηκε η εμπειρια, καταργηθηκε η συνεντευξη, δεν μετρανε οι βεβαιωσεις σπουδων, με τι μορι θα περασουμε;Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης