αν θέλεις μπορείς να μας πεις.Dias έγραψε:Σας ρωτάω κάτι.. θεσνικη 1400 αιτήσεις. πόσες λέτε πάνω από 2200;
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
πάρα πολλές αιτήσεις από Θεσσαλία όντως. απόρησαν και στ αρχηγείο.. αλλά εικόνα μοριον όπως παντουLion$ έγραψε:Γενικά μεγάλες πόλεις λίγα μορια! Επαρχία πολλά μόρια! Ειδικά εκεί Τρίκαλα Λάρισα Βόλο!
σε μεγάλη πόλη στον Έβρο.600 αιτήσεις και μια με 2720,10 μέχρι 2350 και όλες οι άλλες από εκεί και κάτω.Giannikos έγραψε:Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πόλη μου είχα τα περισσότερα μορια 2.410, όλες οι υπόλοιπες αιτήσεις (49) ήταν μέχρι 2.160 μορια η δεύτερη μεγαλύτερη. Η άκρη μου και δεν λέω τρολλιες είναι σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη και μου είπε για 2.500 βάση. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα όπως και εσυ που λένε ότι η βάση είναι χαμηλή (το εύχομαι) και γενικά το θέμα είναι σκέτη παράνοια!TITO έγραψε: δική σου εκτίμηση για βάση στην α;
150TITO έγραψε:αν θέλεις μπορείς να μας πεις.Dias έγραψε:Σας ρωτάω κάτι.. θεσνικη 1400 αιτήσεις. πόσες λέτε πάνω από 2200;
με τα μόρια σου πάντως είσαι μεσα. Η βάση των 2500 ήταν πριν χωρίσουν τους υποψηφίους σε α και β κατηγορία. Έχει βγει η βάση και στην α και στην β και σίγουρα κάποιος από εδώ μέσα την ξέρει αλλά δεν θέλει η δεν πρέπει για κάποιον λόγο να την πει ακόμα. Υπομονή.Giannikos έγραψε:Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πόλη μου είχα τα περισσότερα μορια 2.410, όλες οι υπόλοιπες αιτήσεις (49) ήταν μέχρι 2.160 μορια η δεύτερη μεγαλύτερη. Η άκρη μου και δεν λέω τρολλιες είναι σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη και μου είπε για 2.500 βάση. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα όπως και εσυ που λένε ότι η βάση είναι χαμηλή (το εύχομαι) και γενικά το θέμα είναι σκέτη παράνοια!TITO έγραψε: δική σου εκτίμηση για βάση στην α;
Τα παλικαρια το μεσημερι μας δωσανε κατι για την β και ειπαν ισως να εχουμε και νεοτερα το βραδυ αλλα μαλον δεν εχουν. αναμενουμε παντος οσους εχουν ενημερωση αλλα αληθινη και αντρικια να μας πουν
Λέω κάτι. Σάββατο μεσημέρι... η ΑΙΣΘΗΣΗ. των καταχωρητών ήταν για 2250 και κάτω... τώρα δεν ξέρω αν η αίσθηση που έχουν αποτυπωθεί κιόλας στα αποτελέσματα... βέβαια η εικόνα των αιτήσεων των τελευταίων τριών ημερών ήταν αποκαρδιωτική. Αυτό το είδα ο ίδιος... και υπόψιν μιλάμε για περίπου εννιά χιλιάδες... τη Δευτέρα 4000... σκεφτειται τι έγινε..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Εγώ έστειλα workenter μύνημα και αύριο λέει περιμένουν σημαντικές πληροφορίες παιδιά άντε να δούμε...
Παίδες καλησπέρα δίπλωμα αυτοκινήτου και φορτηγού είναι 300 μόρια και τα δυο;
200Makiss έγραψε:Παίδες καλησπέρα δίπλωμα αυτοκινήτου και φορτηγού είναι 300 μόρια και τα δυο;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Μόνο το φορτηγό πιάνετε και είναι διακόσια
- Pezonauths 316
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ξέρετε αν κάποιος χάνει τον παλιό του κωδικό ... γτ είχα άλλο όνομα στο φόρουμ τι γίνεται ευχαριστώ.. πως μπορώ να το ψάξω...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
Καλησπερα παλικαρα, μπηκα κι εγω με τη σειρα μου να σας ευχηθω καλα αποτελεσματα μεσα στη βδομαδα και να πετυχετε τους στοχους σας. Αυριο ξημερωνει μια μεγαλη μερα για ολους σας. Καλο βραδυ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες