Εκεί που έχουν ανάγκη την ειδικότητα σου σε στέλνουν.Dim έγραψε: Ισχύει ότι σε στέλνουν εκεί που δήλωσης η σε στέλνουν όπου θέλουν?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν παίρνεις κάποιο βαθμό.ΟΒΑ έγραψε: Ξέρουμε σαν ΟΒΑ αν πάρουμε κάποιο βαθμό; Κάτι πρέπει να δίνουν στα 3 χρόνια...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγώ πάντως που έχω στη μονάδα μου τον ανηψιο του αρχηγού ΓΕΑ που είναι και αυτός ΟΒΑ είπε ότι έμαθε λογικά από το ΓΕΑ ότι τον Σεπτέμβριο θα μας κάνουν υποσμηνιες. τωρα 100% δεν το γνωρίζει κανείς. ο μόνος τρόπος να το. μαθουμε είναι να ρθει ο Σεπτέμβρης...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:Εγώ πάντως που έχω στη μονάδα μου τον ανηψιο του αρχηγού ΓΕΑ που είναι και αυτός ΟΒΑ είπε ότι έμαθε λογικά από το ΓΕΑ ότι τον Σεπτέμβριο θα μας κάνουν υποσμηνιες. Τωρα 100% δεν το γνωρίζει κανείς. Ο μόνος τρόπος να το. Μαθουμε είναι να ρθει ο Σεπτέμβρης...
Για Υποσμηνίες το βλέπω κάπως δύσκολο διότι δεν προβλέπεται (τουλάχιστον με τις παρούσες Δγες - Κανονισμούς) κάτι τέτοιο. Για Ανθυποσμηνίες, το συζητάμε... Ίσως βγάλουν κάποια Δγη όπου θα τους απονεμηθεί αυτή η τιμητική διάκριση ως επιβράβευση που μπήκαν σαν ΟΒΑ αλλά και για να έχουν έστω και αυτή τη μικρή διαφορά από τους κληρωτούς οπλίτες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση; σαν οβα... μενουμε μεσα οπως οι στρατιωτες; η΄ κανουμε τις υπηρεσιες και εχουμε μια μερα απαλλαγη; και επισης οταν δεν εχουμε υπηρεσιες πηγαινουμε και φευγουμε το μεσημερι οπως τα κανονικα στελεχη?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πάντως στη μονάδα μας 4 ΟΒΑ που είμαστε και οι 4 φοράμε το. διακριτικο του ανθυποσμηνια απο τη μέρα που μπήκαμε στην μονάδα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:Πάντως στη μονάδα μας 4 ΟΒΑ που είμαστε και οι 4 φοράμε το. Διακριτικο του ανθυποσμηνια απο τη μέρα που μπήκαμε στην μονάδα.
Είσαστε Ανθυποσμηνίες ή έτσι απλά φοράτε το διακριτικό;
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωριζει καπιος ποτε θα παρουμε τον πρωτο μισθο?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κατά 80% 27 Ιουλίου θα πληρωθούμε με τα μόνιμα στελέχη... αλλιώς αν όχι τότε τέλος Αυγούστου 100%... Για 27 Ιουλίου θα. πληρωθουμε 3 μηνιατικα και αν το πάνε για τελοι Αυγούστου θα πάρουμε 4 μηνιατικα...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
http://policenet.gr/article/%CE%BF%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%E2%80%93-%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83
27 ατομα ακομα για αεροπορια
27 ατομα ακομα για αεροπορια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λογικό είναι αφού τόσα άτομα παραιτήθηκαν λόγο μακρινής μεταθέσεως..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πέρασα ΟΒΑ περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ή να μπω στο Army.gr να δω πότε θα κάνω τα αθλήματα στον Ασπρόπυργο ΣΧΑΛ, τις υγειονομικες εξετάσεις τις πέρασα.Μπωρώ σαν ΟΒΑ να πάω βατραχάνθρωπος ΟΥΚ η ΣΥΚ?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πληρωμές 27 Αυγούστου πιο πιθανό χωρίς απαλλαγές αυτό με τις απαλλαγές πάλι τι είναι εσεις παίρνετε εμείς ειδικες δυναμεις ρεντινα δν παιρνουμε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν κάποιος έχει μπει ΟΒΑ στο στρατό ξηράς ας μας γράψει πώς είναι τα πράγματα από πλευράς κατάταξης, εκπαίδευσης, μεταθέσεων, καθηκόντων στις μονάδες Κοκ, να δούμε πώς δουλεύει αυτός ο θεσμός των ΟΒΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες