Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Νίκο καλησπέρα άλλοι λένε οτι ο πινακας θα βγει αυριο κ άλλοι λένε τν. Παραςκευη! Παντως ολοι καταλήγουν οτι την Δευτέρα θς περάσουμε υψομετρηση! Κ φύγω απο επαρχια ειμαι κ δεν ξερω τι να κανω! Υπομονη φιλε μου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Παραθέτω το μήνυμα που στάλθηκε νωρίτερα και σβήστηκε επειδή δεν είχανε τηρηθεί οι κανόνες σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων (λέξεις γραμμένες εξ ολοκλήρου με κεφαλαίους χαρακτήρες).
antzelika έγραψε:Έκτακτο: Αν και προσωπικά δεν έχω κανένα όφελος για την παρακάτω πληροφορια (μιας και υπηρετώ ήδη στην Ραφήνα) σας ενημερώνω πως έχω ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ! Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμα τις εξετάσεις αίματος και ούρων επισπεύστε το! Λογω της αυριανής απεργίας θέλουν να "ξεκαθαρίσουν" γρήγορα και ανώδυνα τους υποψηφίους που δεν είναι προετοιμασμενοι!
Παντως παιδια αν ισχυουν τελικα αυτα που λετε για αποτελεσματα την παρασκευη και εναρξη των διαδικασιων υψομετρησης κτλ απο δευτερα ειναι "τραγικοι" οι ανθρωποι! Παλι καλα που ειμαι προϊδεασμενος απο το φορουμ γιατι το 2011 που ειχα ξαναπαρει μερος οι διαδικασιες ειχαν ξεκινησει μετα απο δυομισι περιπου μηνες αφοτου τελειωσαν οι αιτησεις για την προκυρηξη!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Αυριο που θα εχει Απεργια δεν υπαρχει περιπτωση να βγει πινακας ετσι; ή δεν μας επηρεαζει;
-
- Επιλοχίας
Τι απεργία ειναι αυριο;
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
καμια σχεση...317ρης έγραψε:Αυριο που θα εχει Απεργια δεν υπαρχει περιπτωση να βγει πινακας ετσι; Ή δεν μας επηρεαζει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
- 317ρης
- Λοχαγός
Ασ αφησουν ορισμενοι τις εξυπνάδες... την επηρεαζει τελικα ή οχι; Γτ και οι Λιμενικοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι...
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
Αν θες να μπεις στο Λιμενικό και λές αυτά μάλλον είσαι μακρυά νυχτωμένος... Είναι ποτέ δυνατόν στρατιωτικό σώμα να κάνει απεργία; Απλά αναρωτήσου...317ρης έγραψε:Ας αφησουν ορισμενοι τις εξυπνάδες... Την επηρεαζει τελικα ή οχι; Γτ και οι Λιμενικοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι...
απο το να απαντας ειρωνικά , καλυτερο θα ηταν απλα να απάνταγεςexpedition έγραψε:Αν θες να μπεις στο Λιμενικό και λές αυτά μάλλον είσαι μακρυά νυχτωμένος... Είναι ποτέ δυνατόν στρατιωτικό σώμα να κάνει απεργία; Απλά αναρωτήσου...317ρης έγραψε:Ας αφησουν ορισμενοι τις εξυπνάδες... Την επηρεαζει τελικα ή οχι; Γτ και οι Λιμενικοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι...
- 317ρης
- Λοχαγός
Δεν θα επεκταθω αλλο... Ολα τα κομμαντα μαζευτηκαν εδω μου φαινεται.
-
- Επιλοχίας
Καλημέρα παιδιά, σημερα μεχρι το μεσημέρι θα εχει αναρτηθεί ο πινακας κ στο site του λιμενικου κ στη σχολη λιμενοφυλάκων! Καλη επιτυχία κ καλη αρχη σε ολους! Δεν ηξεραν να μου πουν ποσά ατομα θα καλεσουν! Την Δευτέρα ξεκινάει η υψομετρηση ! :)
Στο περίπου ποσα άτομα; τίποτα δεν σου είπα; λες και ειναι το μυστικό του κράτους και δεν λενε
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
Δε χρειάζεται παραπάνω επεξήγηση. Αν τυχόν μπεις θα καταλάβεις οτι κομάντο δε χρειάζεται να είσαι αλλά τα βασικά πρέπει να τα γνωρίζεις.317ρης έγραψε:Δεν θα επεκταθω αλλο... Ολα τα κομμαντα μαζευτηκαν εδω μου φαινεται.
Αντε καλή μας επιτυχία! Να πάνε όλα καλά για όλους ΄΄οσους εχουν παλέψει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες