πω, πω στο οριο θα ειμαι μεσα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
αυτο δεν το ξερεις! Ασε τι λεμε εμεις!sta8hsss έγραψε:πω, πω στο οριο θα ειμαι μεσα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
-
- Αντισυνταγματάρχης
καλα σιγουρα... Κουβεντα κανουμε... Ε ποσο αλλο να παει...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:αυτο δεν το ξερεις! Ασε τι λεμε εμεις!sta8hsss έγραψε:πω, πω στο οριο θα ειμαι μεσα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
-
- Ανθυπασπιστής
σαν την Α δεν θα ανεβει να ξερεις!basilis.lok έγραψε:καλα σιγουρα... Κουβεντα κανουμε... Ε ποσο αλλο να παει...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:αυτο δεν το ξερεις! Ασε τι λεμε εμεις!sta8hsss έγραψε:πω, πω στο οριο θα ειμαι μεσα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
-
- Ανθυπασπιστής
δηλαδη θα παρουν 14,700 ατομα να τους πουν οτι δεν περασαν!LEW έγραψε:Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Παιδες μη περιμενετε ουτε αυριο αποτελεσματα, απο δευτερα... Αν οχι την τριτη 100% μακαρι να βγω ψευτης αλλα για εκει το κοβω
σε πηραν; Και τι σου ειπαν δεν εισαι μεσα; Ετσι στο 3εκαρφωτο;LEW έγραψε:Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
κι εγω ετσι πιστευω... [;) ]ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σαν την Α δεν θα ανεβει να ξερεις!basilis.lok έγραψε:καλα σιγουρα... Κουβεντα κανουμε... Ε ποσο αλλο να παει...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:αυτο δεν το ξερεις! Ασε τι λεμε εμεις!sta8hsss έγραψε:πω, πω στο οριο θα ειμαι μεσα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
απο που το ξερεις?Andrikoss έγραψε:Παιδες μη περιμενετε ουτε αυριο αποτελεσματα, απο δευτερα... Αν οχι την τριτη 100% μακαρι να βγω ψευτης αλλα για εκει το κοβω
-
- Ανθυπασπιστής
Αντε να παρουν μονο αυτους που περασαν! Τους αλλους γιατι να τους παρουν!
α0χ0αχ0α0χ... Ελα ντε! Πλακα θα του εκανε κανενας φιλος του!basilis.lok έγραψε:δηλαδη θα παρουν 14,700 ατομα να τους πουν οτι δεν περασαν!LEW έγραψε:Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
μηπως σου εκανε κανενας πλακα;LEW έγραψε: Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
LEW έγραψε:Καλα ρε ακομα δεν τα εχουν ανακοινωσει ειναι σοβαροι; Με πηραν τηλ απο α. Τ αγιου δημητριου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα και οτι η βαση ειναι 2450. Και μπηκα στο σαιτ της αστυνομιας να δω απο περιεργια τι εχει παιχτει και ακομα να τα βγαλουν. Δηλαδη εχουν μοιρασει τις λιστες στα κατα τοπους α. Τ και στο σαιτ τιποτα; Τι να πω αυτοι ξερουν
καλα φιλε σορυ κιολας αλλα στο στρατο πρεπει να ησουν μεγαλος ψαρας. Και αληθεια να ειναι σιγα να μη σε παιρναν τηλεφωνο. Χωρις παρεξηγηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες