Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

Θοδωρής έγραψε:
; έγραψε:Γεια σας παιδια λοιπον εγω εμαθα ενα κορυφαιο νεο η λιστα με τα ονοματα εχουν βγει ειναι ολα ετοιμα και απλα περιμενουν να δωσει εντολη ο υπουργος! Και το τελειο της υποθεσεις ειναι οτι μπορει και να μην παρουν καθολου επιλαχοντες γιατι με λενε οτι και καλα δεν ειναι υποχρεομενοι! Μαματοοοοοο; Και οτι συντομα θα βγει καινουργια προκυριξη...

χαχαχαχα ΕικόναΕικόναΕικόνα ναι σίγουρα το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

καταρχάς πως γίνετε να έχουν βγει τα ονόματα από τι στιγμή που λες εσύ ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας πάρουν; Έλα ωραία η πλακίτσα σου Εικόνα αλλά μην τους αναστατώνεις και αλλο καναμε αμαν να ηρεμισουμε Εικόνα
συμφωνο με τον θοδωρη.. Λες οτι βγηκε λιστα με τα ονοματα κ δν θα παρουνε; Σε καθε προκυρηξη παιρνουν επιλαχοντες, εξαλλου το ελεγε κ στην προκυρηξη οτι θα παρουνε επιλαχοντες!Εικόνα

Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

H πλακιτσα θα έκανε η τα τις είπαν έτσι για να σταματήσει να ρωτάει συνέχεια Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα δειτε οτι ετσι θα γινει.
προτων γιατι δεν μας πειραν ακομα; ενω επρεπε να ειμασε ειδη μεσα και να μας εκπαιδευουν για να προλαβουμε τους επιτιχοντες.
και δευτερον η λιστα ειναι εδω και παρα μα παρα πολυ καιρο ετιμη!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

; έγραψε:Θα δειτε οτι ετσι θα γινει.
προτων γιατι δεν μας πειραν ακομα; Ενω επρεπε να ειμασε ειδη μεσα και να μας εκπαιδευουν για να προλαβουμε τους επιτιχοντες.
και δευτερον η λιστα ειναι εδω και παρα μα παρα πολυ καιρο ετιμη!
; Λοιπον δν μας πηραν αμεσως διοτι εχουν φυγει πολλα ατομα και δν το περιμεναν. Οποτε θα παρουνε μια και καλη επιλαχοντες.

Ομως γνωριζουμε περιπτωσεις που μετα απο 3 μηνες πηρανε ατομα επιλαχοντες..

Αλλα συμφωνο με τον θοδωρη θα στο ειπανε για να μην ρωτας!

Anonymous

Και με τετοιες κουβεντες εγω δεν κανω πλακα!
αλλη ορεξη δεν ειχα πλακες θα εκανα !

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

; έγραψε:Και με τετοιες κουβεντες εγω δεν κανω πλακα!
αλλη ορεξη δεν ειχα πλακες θα εκανα !

Μην τσαντιζεσαι.. Απλα λιγο πολυ ολοι μας εδω μεσα εχουμε καποιο "μεσον".. Και αυτο το μεσον μας ειπε οτι θα παρουνε επιλαχοντες.. Εμεις γνωριζουμε οτι θα παρουνε επιλαχοντες.. Τωρα λιγες μερες εμειναν θα δουμε τι θα γινει Εικόνα

Σε ποια ειδικοτητα εισαι επιλαχον;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

Ενεργεια μου, ειπες οτι το εγραφε στην προκηρυξη για τους επιλαχοντες, και σε ρωταω εγω: Τηρησαν τιποτα απο οσα εγραφε η προκηρυξη; Εδω πηραν ατομα σε ειδικοτητες που δεν ειχαν το πτυχιο που ζητουσαν, πχ στους αρτοποιους, επιμελητες χρηματικου, νηπιαγωγους, σε τεχνικους... Τι να λεμε τωρα! Οποτε μην σας φανει καθολου περιεργο να μην καλεσουν επιλαχοντες, μπορουν να κανουν ο, τι θελουν, δεν τους υποχρεωνει κανεις να παρουν επιλαχοντες
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

illy έγραψε:Ενεργεια μου, ειπες οτι το εγραφε στην προκηρυξη για τους επιλαχοντες, και σε ρωταω εγω: Τηρησαν τιποτα απο οσα εγραφε η προκηρυξη; Εδω πηραν ατομα σε ειδικοτητες που δεν ειχαν το πτυχιο που ζητουσαν, πχ στους αρτοποιους, επιμελητες χρηματικου, νηπιαγωγους, σε τεχνικους... Τι να λεμε τωρα! Οποτε μην σας φανει καθολου περιεργο να μην καλεσουν επιλαχοντες, μπορουν να κανουν ο, τι θελουν, δεν τους υποχρεωνει κανεις να παρουν επιλαχοντες
ιλλυ δν τους συμφερει να μην δν παρουνε επιλαχοντες. Σκεψου οτι υπαρχουνε πολλες κενες θεσεις. Και απο την αλλη.. Αν δν παρουν ατομα ας πανε κατευθειαν για εκλογες! ΧαχααχαχιχιχιχΕικόνα

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

energy έγραψε:ιλλυ δν τους συμφερει να μην δν παρουνε επιλαχοντες. Σκεψου οτι υπαρχουνε πολλες κενες θεσεις. Και απο την αλλη. Αν δν παρουν ατομα ας πανε κατευθειαν για εκλογες! ΧαχααχαχιχιχιχΕικόνα

Ρε παιδιά δεν σκεφτήκατε ότι 500+ άτομα που είναι επιλαχόντες έχουν βύσμα; ΑΝ κάνουν κανένα αστείο και δεν πάρουν επιλαχόντες όλα αυτά τα άτομα θα γίνουν μπελάς στο κεφάλι τους Εικόνα
Εικόνα
Anonymous

Γεια σας παιδες. Τι ακουω παιζει να μη καλεσουν επιλαχοντες; Ζητω που καηκανε τοτε. Ιδεα. Μαζευομαστε οοοολοι απτο φορουμ κ παμε Ευαγγελατο στις αποδειξεις κ δειχνουμε τι καταντια τους. Γνωστη μου που πηραν εχει ψυχολογικα με 2 αποπειρες αυτοκτονιας στο ενεργητικο κ α αλλος γνωστος δε ξεχοριζει κοκκινο με πρασινο! Αχρωματοψια. Αν ειναι δυνατο ρε παιδια. Θα βλεπει ελληνα για τουρκο. Δε φτανει που μας πεταξαν εξω για αντικειμενικα ανικανους λενε δε θα καλεσουν κιολας; Να μια φορα που ναι χρησιμοι οι δημοσιογραφοι Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Πιστευω οτι δεν γίνεται να μην πάρουνε επιλαχόντες διοτι ειναι ηδη ευρέως γνωστό οτι υπάρχουν πολλες αποχωρησεις. Επιπλεον δεν νομιζω τα "μέσα" που αρκετοι εχουν χρησιμοποιησει να λένε αρλούμπες! Δεν τους συμφέρει. Θα βγ΄λουν λιστα επιλαχοντων για να καλύψει και το ΓΕΣ τις υποχρεωσεις του απέναντι στα βυσματα. Οτι θα γίνει πανικός πάλι ειναι απόλυτα κατανοητό σε ολους μας. Κάντε υπομονή και να εχετε κουράγιο για αυτά που θα δουμε πάλι, αλλα μην χάνεται την ελπίδα σας! Καλή σας επιτυχία!

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

xristinaki 25 έγραψε:Γνωστη μου που πηραν εχει ψυχολογικα με 2 αποπειρες αυτοκτονιας στο ενεργητικο κ α αλλος γνωστος δε ξεχοριζει κοκκινο με πρασινο! Αχρωματοψια. Αν ειναι δυνατο ρε παιδια. Θα βλεπει ελληνα για τουρκο

χαχαχαχαχαχχαχαχαχααχχα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα εγραψες παλι
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Αχ αχ αχ Το νιω8ω... Και εγω με τη σειρα μου θεωρω αδυνατον να μην παρουνε επιλαχοντες... Οχι επειδη ειμαι και εγω. Δε καλυπτω τον ευατο Μου. Καμια σχεση... Λιγο εμεινε... (λεω εγω τωρα... Αν τυχον και δε βγουν Δευτερα δε νομιζω να μου εχει μεινει και πολυ υπομονη ας πουμε) αλλα... Τρεχα βρες το δικαιο σου... Τι να πω παιδια εχω αγανακτησει με αυτην την προξυρηξη... Ευχομαι να γινουν σωστα! Για ολους!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

energy έγραψε: Καλλιτεχνη. Σιγουρα τα ονοματα τα γνωριζουν μονο ο χειριστης και ο υπασπιστης;

Σε ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση πως γνωριζουν καποιοι οτι ειναι μεσα (εννοω απο το μεσον τους) Εικόνα

Το μέσον σου μπορεί να ξέρει μέσω αυτών ή κάποιου υπευθύνου, ή να είναι σίγουρος ότι είσαι μέσα ή να πιστεύει ότι θα εισακουστεί και θα σε πάρουν...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

; έγραψε:Γεια σας παιδια λοιπον εγω εμαθα ενα κορυφαιο νεο η λιστα με τα ονοματα εχουν βγει ειναι ολα ετοιμα και απλα περιμενουν να δωσει εντολη ο υπουργος! Και το τελειο της υποθεσεις ειναι οτι μπορει και να μην παρουν καθολου επιλαχοντες γιατι με λενε οτι και καλα δεν ειναι υποχρεομενοι! Μαματοοοοοο; Και οτι συντομα θα βγει καινουργια προκυριξη...
Ράδιο αρβύλα... Αποκλείεται αυτό που λές...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης