Επειδή οπως είπες και κατάλαβες σωστά,δε γνωρίζω, επίσης πρώτη φορά μπαινω εδώ στο φόρουμ για να λύσω την απορία μου,μήπως μπορείς εσύ η καποιος άλλος να απαντήσει στην ερώτηση μου;
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Episk2
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
δεν υπάρχουν οδηγοί και μάχιμοι όλοι θα είναι γενικών καθηκόντων απλά είναι υποχρεωτικό όλοι να ξέρουν να οδηγούν φορτηγό και εκεί είναι που μπερδεύονται οι περισσότεροι ότι είναι οδηγοί
-
Episk2
Οποτε άν κάποιος δεν έχει δίπλωμα για φορτηγό δεν έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση;
-
Επισκέπτης
καλά ρε παιδιά αυτό που βγαίνουν και λένε ότι έχουν 18.800 πυροσβέστες και υπολογίζουν και τους φετινους χωρίς να έχουν προσληφθεί καν πως το κάνουν
Τι είπε σήμερα ο υπουργός στην Κρήτη ;
-
Επισκέπτης
Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος σε προσωπικό και μέσα, με αύξηση των στελεχών, ανάπτυξη μονάδων δασοκομάντο και σημαντική ενίσχυση του εναέριου στόλου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, όπως drones και σύγχρονα επιχειρησιακά κέντρα.
Εντάξει δεν είπε και κάτι που δεν ξέραμε παιδιά , το θέμα είναι τι ειπώθηκε πίσω από τις κάμερες , έδωσαν περιθώριο να συζητήσουν για τις ελλείψεις και τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών ;
Εντάξει δεν είπε και κάτι που δεν ξέραμε παιδιά , το θέμα είναι τι ειπώθηκε πίσω από τις κάμερες , έδωσαν περιθώριο να συζητήσουν για τις ελλείψεις και τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών ;
Παιδιά πίστεψε με ούτε ο Μπαρδακης ξέρει τι γίνεται και θα μου πείτε ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό απλά να ξέρετε
-
Επισκέπτης
Το ξέρουμε εδώ είχε πει αρχές Απριλίου ότι είναι έτοιμη η προκήρυξη και είναι θέμα ημερών να βγει και έχει περάσει 20 μέρες από τότε κανέναν δεν πιστεύωLoco7 έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 9:10 pm Παιδιά πίστεψε με ούτε ο Μπαρδακης ξέρει τι γίνεται και θα μου πείτε ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό απλά να ξέρετε
-
Επισκέπτης
ε πες μας ρε φίλε εσύ που ξέρεις τελικά ποτέ θα βγεί αφού όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν και λένε ότι να είναιLoco7 έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 9:10 pm Παιδιά πίστεψε με ούτε ο Μπαρδακης ξέρει τι γίνεται και θα μου πείτε ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό απλά να ξέρετε
-
Επισκέπτης
Παίδες από εβδομάδα από εβδομάδα το λέμε εδώ κοντά και 1 μήνα και ότι θα βγει εάν σοβαρά δεν δούμε κάτι Δευτέρα Τρίτη τέλος πάμε για τέλος καλοκαιριού άσε το τι λέει ο μπαεδακης και κάθε μπαεδακης αυτά τα έλεγε και ένα μήνα πριν τα ίδια
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε ο άνθρωπος μεταφέρει αυτο που του λένε απο το Υπουργείο. Τι φταίει ο άνθρωπος αν του λενε έτσι. Αντι να λέμε και ευχαριστώ που μας ενημερώνει θα του τη πουμε κιόλας. Σοβαρέψου ρε φίλε. Πες μας εσυ τοτε αν ξερεις.Loco7 έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 9:10 pm Παιδιά πίστεψε με ούτε ο Μπαρδακης ξέρει τι γίνεται και θα μου πείτε ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό απλά να ξέρετε
-
Επισκέπτης
Ο Μπαρδάκης δεν βγαζει προκηρύξεις ουτε αλλάζει Υπουργούς που είναι μπλεγμένοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ. αυτα του λενε απο πανω αυτα ενημερώνει.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
άρα μπορεί και μέσα στην βδομάδα να βγεί;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 11:43 am Καλημέρα σας! Επικοινώνησα με τον Μπαρδάκη στον αριθμό που εχει στο προφίλ του έπειτα απο πολλές προσπάθειες που ηταν κατειλημενο κατάφερα να τον βρω. Λοιπόν η προκήρυξη των ΠΕΘ προχωράει κανονικά, βρίσκεται στο ΣΤΕ ( Συμβούλιο της Επικρατείας ) για έγκριση και εφόσον δεν προκύψει τεχνικό ζήτημα με το ΣΤΕ την αλλη βδομάδα θα βγει. Όσο για την ΕΜΟΔΕ εχθές υπογράφει απο τον Τουρνά η κάλυψη κενών 18 ατόμων στην ΕΜΟΔΕ. Αυτα έπειτα απο επικοινωνία με τον μπαρδακη. Τελικά ειναι ο μονος αξιόπιστος που γνωρίζει τι γινεται ακριβώς. Οτι αλλο μάθω θα σας πω
-
Επισκέπτης
Όχι αυτά τα έλεγε εδώ και ένα μήνα τα ίδια και πηγαίναμε από εβδομάδα σε εβδομάδα από μαϊο και ανΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 10:10 amάρα μπορεί και μέσα στην βδομάδα να βγεί;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 11:43 am Καλημέρα σας! Επικοινώνησα με τον Μπαρδάκη στον αριθμό που εχει στο προφίλ του έπειτα απο πολλές προσπάθειες που ηταν κατειλημενο κατάφερα να τον βρω. Λοιπόν η προκήρυξη των ΠΕΘ προχωράει κανονικά, βρίσκεται στο ΣΤΕ ( Συμβούλιο της Επικρατείας ) για έγκριση και εφόσον δεν προκύψει τεχνικό ζήτημα με το ΣΤΕ την αλλη βδομάδα θα βγει. Όσο για την ΕΜΟΔΕ εχθές υπογράφει απο τον Τουρνά η κάλυψη κενών 18 ατόμων στην ΕΜΟΔΕ. Αυτα έπειτα απο επικοινωνία με τον μπαρδακη. Τελικά ειναι ο μονος αξιόπιστος που γνωρίζει τι γινεται ακριβώς. Οτι αλλο μάθω θα σας πω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες