Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

serresgiorgos έγραψε:Καλησπερα δηλαδη τωρα αυτοι με το χαρτι των ιεκ ειναι περισοτερο ικανοι για τετοιο ποστο στις φυλακες απο εμας που υπηρετησαμε ειδικες δυναμεις χαχαχα τι λετε ρε παιδια εχω παει καταδρομεας δραμα ρεντινα κεοαχ εχω γραψει ασκησεις χειμερινη 50αρα και αλλα πολλα Βολες αμετριτες με ολα τα οπλα των ΕΔ και και τα παιδακια που τελειωσαν ενα ΙΕΚ επειδη δεν περασαν καπου στις παννεληνιες και ετυχε να το βγαλουν με τα λεφτα των γονιων τους θα προτμηθουν στις φυλακες για σωφρονιστικοι υπαλληλοι ελεος απλα
Δεν ξέρω πόσο η εκπαίδευση των Ειδικών δυνάμεων σχετίζεται με το κομμάτι ασφαλεία - σεκιουριτι για να μην μπαίνουν τα παιδιά των ΙΕΚ. Και χαλαρώστε οι των ειδικών δυνάμεων... Δεν σας πήρανε και στη νασα... Παντού πρώτοι θέλετε να μπαίνετε!

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Lionatarina παντα καποιος θα αδικειται, το θεμα ειναι οσο γινεται να υπαρχει μια ισορροπία. Οπως ειπες θα βρεθουν 500 με το ιεκ οποτε ολοι εμεις θα μεινουμε εκτος... ενω αν απλως δινει μορια στο ιεκ τοτε κατ εμε θα ειναι πολυ πιο δίκαιο γιατι θα δινεται ευκαιρια σε ολους και δεν θα μπουν ατομα με 10 απολυτηριο... αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες διαμαρτυρυθει για το θεμα των επιλαχοντων στο λιμενικο ( δικαιως ) οτι δεν σου δοθηκε ευκαιρια καπως ετσι ειναι και τωρα αν το σκεφτεις...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΖΑΝΤ έγραψε: Φίλε δεν υποβαθμιζουμε ούτε λέμε να μην μετράει απλά αυτό που διεκδικούμε είναι το αυτονόητο όλοι να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία.

Το "δίκαιο" ορίζεται απ' τον καθένα σύμφωνα με το προσωπικό του συμφέρον απ' ότι φαίνεται... Αφού θέλεις δικαιοσύνη λοιπόν θα πρέπει να μην υπάρξει αναλογικότητα μεταξύ ανδρών - γυναικών ούτε όρια ηλικίας και ύψους, όπως όριζεται από το Σύνταγμα μας... Καμία διάκριση!

Αθλήματα και όποιος τα καταφέρει περνάει και ας είναι 55 χρόνων γυναίκα με 1.50 υψος.

Χαλαρώστε λίγο, και εμένα με χαλάσανε τα κριτκρια αλλά δυστιχως πολυ λιγοι διαγωνισμοί στηρίζονται στην ισότητα και καλώς ή κακώς δενμπορει ο καθένας να βγάλει προκήρυξη στα μέτρα του. Αυτά είναι τα δεδομένα, συμβιβαστείτε και μηνσπαταλαστε τον χρόνο σας σε ανούσιους ξεσηκωμόυς...

Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Δηλαδη λιονταρινα εγω που εχω 19 απολυτηριο λυκειου και εφεδρος ειδικων δυναμεων δεν εχω καποια εξειδικευση και εχει το ιεκ. και στο κατω κατω προυπηρεσια πως μπορει να εχει καποιος; υπαρχουν ιδιοτηκες φυλακες και γιατι δεν εβαλαν τοτε και στο λιμενικο προυπηρεσια; μην λεμε οτι θελουμε ετσι
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Αμα ηταν δικαιο να εβαζαν ποσοστο 70% με 30% και οχι να σε πετανε εξω σε εναν διαγωνισμο ΔΕ
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Συμφωνώ με Κώστα έχουμε απολυτήρια, ειδικές δυναμεις, γλώσσες και στην ουσία μας αποκλείουν από την προκήρυξη!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill1993 έγραψε:Lionatarina παντα καποιος θα αδικειται, το θεμα ειναι οσο γινεται να υπαρχει μια ισορροπία. Οπως ειπες θα βρεθουν 500 με το ιεκ οποτε ολοι εμεις θα μεινουμε εκτος... ενω αν απλως δινει μορια στο ιεκ τοτε κατ εμε θα ειναι πολυ πιο δίκαιο γιατι θα δινεται ευκαιρια σε ολους και δεν θα μπουν ατομα με 10 απολυτηριο... αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες διαμαρτυρυθει για το θεμα των επιλαχοντων στο λιμενικο ( δικαιως ) οτι δεν σου δοθηκε ευκαιρια καπως ετσι ειναι και τωρα αν το σκεφτεις...
Ναι όμως τα παιδιά των ΙΕΚ έχουν μια κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο ασφάλεια. Για μένα, λογικό να προηγούνται.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εχει καταρτιση ο security στην ασφαλεια, και δεν εχει ενας μεεδιτης η ουκας εποπ, που βρισκεται μεσα στο οριο ηλικιας... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Σωτήρης

Δημοσίευση από Σωτήρης »

και το ιεκ να εχουν βγαλει Σ. Ασφαλειαςοχι μομο πιστοποιησει παλι προηγουνται

διοτι εχουν απολυτηριο.

Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Και σου εξηγω οτι για να επιβραβευσουν αυτη την καταρτιση ας τους δινουν επιπλεον μορια, ετσι λειτουργει ενα κρατος δικαιου... τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του. Καλα για τους φυλακες μουσείου, ειναι καθαρα βυσματικο το κριτηριο.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Εχει καταρτιση ο security στην ασφαλεια, και δεν εχει ενας μεεδιτης η ουκας εποπ, που βρισκεται μεσα στο οριο ηλικιας... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Βρε ηρέμησε... Δεν ξέρω πόσο σχέση έχει η εκπαίδευση ουκαδων κτλ με το πανηγύρι της ασφάλειας... Αν έχει τότε θα έπρεπε να προηγούνται... Τεσπά... Εγώ μπήκα για να δώσω μια βοήθεια στην ερμηνεία της προκήρυξης

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill1993 έγραψε:Και σου εξηγω οτι για να επιβραβευσουν αυτη την καταρτιση ας τους δινουν επιπλεον μορια, ετσι λειτουργει ενα κρατος δικαιου... τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του. Καλα για τους φυλακες μουσείου, ειναι καθαρα βυσματικο το κριτηριο.
Μα είναι σαν κάποιος να είναι νοσηλευτής και κάποιος άλλος να έκανε μαθήματα πρώτων βοηθειών και σε μια προκήρυξη να μην βάζεις πρώτα τους νοσηλευτές και απλώς να τους δίνεις 100 μόρια παραπάνω... σου δίνω ένα ακραίο παράδειγμα

spinalgr1990
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Μα τα ΙΕΚ δεν εντασσονται στην Δευτεροβαθμια Εκπαιδευση. Είναι Μετεδευτεροβάθμια εκπαίδευση (κατι ενδιαμεσο μεταξυ Λυκειου και ΑΕΙ/ΤΕΙ δηλαδή). Ίσως το πιο σωστό θα ήταν να έχουν κάποια παραπάνω μοριοδότηση.

Ο λογος που πιστευω οτι εδωσαν προτεραιότητα στους αποφοιτους των ΙΕΚ ειναι ότι θα καλύψουν θέσεις ευθύνης και χρειαζεται να εχεις περισσοτερη κατάρτιση.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Διαβαζω οτι στην αντιστοιχη υπηρεσια με την υεφκκ, του υπουργειου δικαιοσυνης των ΗΠΑ οι αντρες περνανε απο λιπομετρηση με οριο το 15,9 %, ελαχιστες καμψεις 33, κοιλιακους 40 και 1,5 μιλι σε 12:18 λεπτα. Στην Ελλαδα, το σωματειο των συνδικαλιστων εβγαλε ανακοινωση και λεει οτι τα αθληματα, η ηλικια και η υψομετρηση ειναι ρατσιστικα, και θα καταγγειλουν την προκηρυξη.

Επισης ο ΑΣΕΠ δινει 58 θεσεις, σε ΑΜΕΑ ανω του 50 %.

Λογικότατα ολα.

Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από serresgiorgos »

Liontarina έγραψε:Εγώ πάντως από λύκειο, έχω τελειώσει το γενικό και δεν μου φαινεται άδικο να έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν μια κάποια πιστοποίηση πάνω στο αντικείμενο. Λογικό να πρέπει να μπουν πρώτα όσοι έχουν σχέση με την ασφάλεια και μετά οι υπόλοιποι. Άδικο θα ήταν να παίρνουν απλώς μοριοδοτηση, γιατί πχ ένας που έχει την καταρτιση και απολυτήριο 12 θα έχανε τη θέση από εμένα που είμαι από γενικό με 18... Πιστεύω ότι αυτός με την κατάρτιση είναι πιο κατάλληλος να μπει...

φιλε δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα σου λεω οτι εγω προσωπικα ειμαι απο τους ποιο ικανους εδω μεσα για το συγκεκριμενο ποστο και να δεις οτι δεν θα με παρουν γτ δεν εχω αυτο το ΙΕΚ ειναι παρα πολυ αδικο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες