Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες από πέρσι με βάση τα στατιστικά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσες αιτήσεις και με πόσα μόρια έχουν γίνει στην ειδικότητα που έχουμε δηλώσει.
Πάντως αν είναι οι βάσεις σαν αυτές των συνοριοφυλάκων φέτος κλαφτα χαραλαμπε. Εγώ από Έβρο με 2880 και δεν πέρασα... Τώρα περιμένω και δω αλλά χλωμό το βλέπω...
Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες από πέρσι με βάση τα στατιστικά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσες αιτήσεις και με πόσα μόρια έχουν γίνει στην ειδικότητα που έχουμε δηλώσει.
Πάντως αν είναι οι βάσεις σαν αυτές των συνοριοφυλάκων φέτος κλαφτα χαραλαμπε. Εγώ από Έβρο με 2880 και δεν πέρασα... Τώρα περιμένω και δω αλλά χλωμό το βλέπω...
Κοίτα μην το βλέπεις έτσι ας πιάσουμε το Νο 39 της λίστας ο οποίος έχει 3390μόρια αν βάλεις κάτω αυτά που έχει σε ειδικότητες λυκείου για εποπ βγάζει 520 μόρια
zoikasa έγραψε:Ναι αλλά υπάρχουν και οι ΟΒΑ.Οπότε τα μόρια ανεβαίνουν
Να τα λέμε κι αυτά!
Άλλο λέω άλλο κατάλαβες, με αυτό που έγραψα εξηγώ στο παιδί απο πάνω οτι η μία προκήρυξη με Την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και να μην συγκρίνει τα μόρια της μίας με την άλλη και απογοητεύεται τζάμπα, γιατί όπως έδειξα με παράδειγμα, υποψήφιος που είναι μέσα σαν ΣΦ, σαν εποπ δεν έχει και τόσες ελπίδες, γιατί Λόγο Της διαφορετικής μοριοδότησης τόσο σε μόρια όσο και σε ποια προσόντα μοριοδοτούνται, στην μία βγάζει αρκετα μόρια 3390 στην άλλη βγάζει 520
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 12, 2022 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zoikasa έγραψε:Ναι αλλά υπάρχουν και οι ΟΒΑ.Οπότε τα μόρια ανεβαίνουν
Να τα λέμε κι αυτά!
Άλλο λέω άλλο κατάλαβες, με αυτό που έγραψα εξηγώ στο παιδί απο πάνω οτι η μία προκήρυξη με Την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και να μην συγκρίνει τα μόρια της μίας με την άλλη και απογοητεύεται τζάμπα, γιατί όπως έδειξα με παράδειγμα, υποψήφιος που είναι μέσα σαν ΣΦ, σαν εποπ δεν έχει και τόσες ελπίδες, γιατί Λόγο Της διαφορετικής μοριοδότησης τόσο σε μόρια όσο και σε ποια προσόντα μοριοδοτούνται, στην μία βγάζει αρκετα μόρια 3390 στην άλλη βγάζει 520
Ναι ναι έτσι είναι. Αυτό το κατάλαβα!
Απλά είπα ότι μπορούν τα μόρια να διαμορφωθούν παραπάνω από 520 για ειδικότητες Λυκείου εξαιτίας των ΟΒΑ.
re pate kala re έγραψε:Κοίτα μην το βλέπεις έτσι ας πιάσουμε το Νο 39 της λίστας ο οποίος έχει 3390μόρια αν βάλεις κάτω αυτά που έχει σε ειδικότητες λυκείου για εποπ βγάζει 520 μόρια
Αρχικα οι προκηρυξεις ειναι τελειως διαφορετικες αφου οι μοριοδοτησεις ειναι και αυτες τελειως διαφορετικες. Αλλα απο περιεργια πως το υπολογισες αυτο με τα 520 μορια;
Ο συγκεκριμενος για εποπ θα ειχε :
απολυτηριο 13,9*12=167
Γ2 150
Δεα που σημαινει 250 προυπηρεσια και 140 θητεια
Διπλωμα Γ 100
Τριτεκνια 50
Αρα συνολο θα ειχε 857
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 12, 2022 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anonymous19970 έγραψε:Αρχικα οι προκηρυξεις ειναι τελειως διαφορετικες αφου οι μοριοδοτησεις ειναι και αυτες τελειως διαφορετικες. Αλλα απο περιεργια πως το υπολογισες αυτο με τα 520 μορια;Ο συγκεκριμενος για εποπ θα ειχε :
απολυτηριο 13,9*12=167
Γ2 150
Δεα που σημαινει 250 προυπηρεσια και 140 θητεια
Διπλωμα Γ 100
Τριτεκνια 50
Αρα συνολο θα ειχε 857
Σωστά εκ παραδρομής υπολόγισα λαθος την Θητεία και την προϋπηρεσία και την τριτεκνία το σκεπτικό ώμος παραμένει και επίσης μην ξεχνάτε το όριο ηλικίας Στους ΣΦ είναι άλλο και οι γυναίκες που έχουν Υψηλά μόρια στους ΣΦ στους εποπ δεν εχουν θητεία και προ προϋπηρεσία, Διαφορετικές προκήρυξεις δεν υπάρχει νόημα να Συγκρίνετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 12, 2022 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας μου πει... Εγώ έκανα δόκιμος υλικού πολέμου... Στο απολυτήριο μου γράφει διαχείριστης... Οι δύο ειδικότητες που υπάρχουν στου υλικού είναι τεχνικός γραφέας και αποθηκαριος όπλων και τέτοια... Εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου με είχαν σε ένα γραφείο χωρίς να κάνω κάτι και όταν είχα υπηρεσία με πήγαιναν εκεί που είναι οι αποθήκες... Που στο καλό έχω προϋπηρεσία
Basilissss έγραψε:Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας μου πει... Εγώ έκανα δόκιμος υλικού πολέμου... Στο απολυτήριο μου γράφει διαχείριστης... Οι δύο ειδικότητες που υπάρχουν στου υλικού είναι τεχνικός γραφέας και αποθηκαριος όπλων και τέτοια... Εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου με είχαν σε ένα γραφείο χωρίς να κάνω κάτι και όταν είχα υπηρεσία με πήγαιναν εκεί που είναι οι αποθήκες... Που στο καλό έχω προϋπηρεσία
Διαχειριστής έχει προϋπηρεσία Στρατό ίσως Σου μετρήσουν σαν Αποθηκάριο αλλά σίγουρα παίρνεις μόρια για διαχειριστής στην Π. Α Και στο Π. Ν
Ακούστε τώρα το εξής παραδοξο μιας και το έφερε η κουβέντα. Στην αστυνομία μετράνε την τριτεκνια ανεξάρτητου ηλικίας υποψηφίου ενώ στην πυροσβεστική όχι αν είσαι άνω των 25
Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει η πληροφορία ότι περίπου στις 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση για τα αποτελέσματα. Επίσης το παράδοξο είναι ότι πιθανόν να υπάρξει νέα παράταση λόγω των εκλογών που έρχονται... Είναι σε δίλημμα γενικά, οπότε μην σας φανεί περίεργη νέα παράταση.