Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Ρε πατε καλα; Τι ειναι αυτα που γράφετε ; Τσακώνεστε μεταξυ σας για μια πυθία αν ειναι αληθινητ η όχι; Οποιος εχει νέο για την δουλειά το γράφει οποίος θέλει να μάθει αν η πυθία ειναι αληθινή να πάρει στην Αννίτα η όπου αλλου θέλει. Συγγνώμη για το υφος μου σε όσους μπαίνουν εδω μέσα να δουν αν υπάρχει κάποιο νεο
Οι δημοτικοί ήδη έχουν αρχίσει να φεύγουν και στο τέλος του μήνα θα φύγουν κια οι υπόλοιποι μαζικά, το κατάστημα θα μείνει χωρίς κόσμο και όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστούμε άτομα. Το πλάνο του υπουργείου περιλαμβάνει εσάς με προσωρινά και δεν έχει αλλάξει αυτό . Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψουμε, το λέω με σιγουριά διότι το βλέπω κάθε μέρα. Αυτά ισχύουν και δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση σχετικά με τις καινούριες φήμες περί Σεπτεμβρίου...
Σωφ25 έγραψε:Οι δημοτικοί ήδη έχουν αρχίσει να φεύγουν και στο τέλος του μήνα θα φύγουν κια οι υπόλοιποι μαζικά, το κατάστημα θα μείνει χωρίς κόσμο και όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστούμε άτομα.Το πλάνο του υπουργείου περιλαμβάνει εσάς με προσωρινά και δεν έχει αλλάξει αυτό. Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψουμε, το λέω με σιγουριά διότι το βλέπω κάθε μέρα. Αυτά ισχύουν και δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση σχετικά με τις καινούριες φήμες περί Σεπτεμβρίου...
Aυτο ισχυει και για τους εξωτερικους η μονο για μεσα;
Ρε φίλε σε ποια φυλακή δουλευεις; στη δική μου και σε άλλη που ξέρω δεν έχει φύγει κανένας πρώην δημοτικός Θα αρχίσουν να φεύγουν όταν θα αρχίσουν να έρχονται μην παραπληροφορεις τον κόσμο όλα θέλουν τον χρόνο τους υπομονή τα δύσκολα πέρασαν...⏳⌛
Είναι δυνατόν να δουλεύουν παραπάνω ωρες οι εξωτερικοί
Υπάρχει στο forum θέμα για την σοφρωνιστικη υπηρεσία γενικότερα εκεί θα δεις τι παίζει με ωράρια κ καθήκοντα Θα σου λυθούν κ εσένα αλλά κ στα αλλά παιδιά πολλές απορίεςThanos888 έγραψε: Είναι δυνατόν να δουλεύουν παραπάνω ωρες οι εξωτερικοί
Οι ώρες είναι ίδιες 34,5 την εβδομάδα οι εξωτερικοί δουλεύουν 4 μέρες από 8,5 και οι σωφρονιστικοί περισσότερες μέρες με λιγότερες ωρες οι ώρες στο ξαναλέω είναι ίδιες στο τέλος της βδομάδας
Thanos888 έγραψε:Είναι δυνατόν να δουλεύουν παραπάνω ωρες οι εξωτερικοί
https://www.zougla.gr/greece/article/i-eksoteriki-frouri-katageloun
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι προβλέπεται. Πχ οι εξωτερικοί κάνουν 4 βάρδιες των 8μιση ωρων κατά προσέγγιση.
Thanos888 πήγαινε σε παρακαλώ στον Κορυδαλλό και ρώτα τι ώρες δουλεύουν και πόσα ρεπο , και μόλις μαθεις ξανά πες για να δουν ότι αυτά που λέω δεν είναι λογια, αλλά πράξη... Δουλεύουν οι εξωτερικοί 7 στα 7 χωρις ρεπό μόνο το αδιάθετο θεωρούν ρεπο και δεν τα πληρώνονται κιόλας... Μάθε και ξανά πες μας... φιλικά μιλάω
Αυτο το ωράριο δεν τηρείται γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός εργαζομένων, και κατά την άποψή μ δεν θα υπάρξει ποτε.Thanos888 έγραψε:Thanos888 έγραψε:Είναι δυνατόν να δουλεύουν παραπάνω ωρες οι εξωτερικοί
https://www.zougla.gr/greece/article/i-eksoteriki-frouri-katageloun
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι προβλέπεται. Πχ οι εξωτερικοί κάνουν 4 βάρδιες των 8μιση ωρων κατά προσέγγιση.
Δεν παραπληροφορω κανέναν φίλε μου, ηδη εχουν φύγει οι πρώτοι με την κινητικότητα και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν φύγει και άλλοι, περιμένουν τα φεκ μόνο. Όσοι μείνουν για τους δημους θα αρχίσουν να φεύγουν μέσα στον Απρίλιο.
Πότε δεν λέω κάτι που δεν ισχύει και δεν ξέρω σίγουρα , Κορυδαλλό είμαι
Πότε δεν λέω κάτι που δεν ισχύει και δεν ξέρω σίγουρα , Κορυδαλλό είμαι
Ξερει κάνεις ποτε περίπου θα βγουν τα οριστικά αποτελεσματα;
Nikos87 έγραψε:Ξερει κάνεις ποτε περίπου θα βγουν τα οριστικά αποτελεσματα;
Όποιος νομίζει πως το ξέρει 100% πλανάται. Πάντως σιγουρα όχι πριν το καλοκαίρι. Μπορεί να πάει και από Σεπτέμβρη.
Και πως λένε ότι θα δουλεύουμε το φθινόπωρο αν τον Σεπτέμβρη βγουν τα οριστικά και πάει 1 μήνας τα υπολοιπα + 2-3 μήνες η εκπαίδευση; Μέχρι Μαΐο λογικά θα έχουν βγειThanos888 έγραψε:Nikos87 έγραψε:Ξερει κάνεις ποτε περίπου θα βγουν τα οριστικά αποτελεσματα;
Όποιος νομίζει πως το ξέρει 100% πλανάται. Πάντως σιγουρα όχι πριν το καλοκαίρι. Μπορεί να πάει και από Σεπτέμβρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες