Δεν είμαι υποψήφιος. Ήμουν πριν 32 χρόνια...87... Όμως από τις αιτήσεις που πήρα στα χέρια μου 60 περίπου, σε 3 μέρες.. είδα από 1700 εως 2300 μερικοί, και 4 πανεπιστημίου που είχαν από 2300 έως 2900 ο καλύτερος λόγω ΕΔ. ΑυταAsdorf έγραψε:Ανάσταση μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις δύναμη αν και πολύ σιγουριά έβγαζε η απάντηση σου 👌Anastasios123 έγραψε:Μέσα είσαι..Asdorf έγραψε:Φίλοι μου όσοι είμαστε με 2340 πάνω και κάτω τρέμουμε με αυτά που λέτε μια παίρνουμε τα πάνω μας μια τα κάτω μας ! 😂😂
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Γελάτε γελάτε... τι να κάνω αφού ένα έχει κ αυτό δεν το προλαβαίνω..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αρχιλοχίας
Όποιος πάει Σχολη δεν φεύγει... Εκτός έκτακτης περίπτωσης πχ. λογους ξαφνικού κανονισμού της Υγείας αυτού... Θα πάνε συνειδοτοποιημενα ολοι. Εξαλλου 45 μέρες είναι και θα είναι τέλεια... Καμμία σχέση με στρατό.. μη μπερδευεστε... Αν πάρα ταύτα φύγει κάποιος τις πρώτες μέρες, θα αντικατασταθεί από τους επιλαχόντες. Ομως Πρέπει να εκπαιδευτεί, στα μαθήματα επαρκώς...iceman2 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει μεχρι πια ημερομηνια θα παιρνει επιλαχοντες; Πχ μεσα στη σχολη αμα παραιτηθει καποιος ή παραιτηθει μετα στη πρακτικη στην Αθηνα θα φωναξουν ακομα και τοτε επιλαχοντες; Κατι πηρε το ματι μου οτι επιλαχοντες θα φωναζουν μεχρι το πρωτο 20ημερο στη σχολη μετα οποιος και να φυγει μενει κενη η θεση. Ισχυει αυτο; Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα και εχει μια υπόληψη εδω μεσα πχ anastasios123 xanthos και αλλα παιδια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Λογικο μου φαινεται μετα το 20 ημερο να μη φυγει καποιος... Αμα αντεξε τις μισες μερες σιγα μη φυγει για τις αλλες μισες... Απλα εμεις με τα 2200 αν θα ειμαστε μεσα θα ειμαστε ως επιλαχοντες... Και ψαχνω να βρω τι ορια εχει η επιλαχικοτητα μηπως βρεθω και εχω μεσα γαιτι το θελω παααααρα πολυ
-
- Αρχιλοχίας
Κάνεις, πουθενά, δεν σε κρατάει.. Μόνο στη φυλακή, σε κρατούν με το ζόρι.. Όποιος θέλει φεύγει... χωρίς συνέπειες... Το θέμα είναι Ποιος μπαίνει μέσα... και Όχι Ποιος φεύγει.. Δεν θα φύγει σχεδόν κανένας.. Έχει πολύ χουζουρι η Σχολη...Xanthos έγραψε:Ice έτσι λέει το πρώτο 20 ήμερο.. λογικά ναι θα μείνει κενό αφού αυτό λέει κ καλά.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θα μείνει κενή θέση.. κανονικα θα έπρεπε νομίζω όσο είναι η εκπαίδευση να περνει.. Μετά από εκεί κ πέρα νομίζω δεν μπορεί γιατί δεν μπορούν κ να φύγουν τόσο εύκολα.. διορθώστε με αν κάνω λάθος!! λόγο κυρώσεων κτλπ
Κύριε ανασταση ότι έχει έχει.. Είναι άλλοι όμως που δεν την παλεύουν για τον δικό τους λόγο.. μην αναφερθώ περαιτέρω στο θέμα.. παντός ελάχιστοι είναι αυτοί.
Ο. Π. Κ. Ε
2260 έχω και δεν έχω δίπλωμα για αυτοκίνητο και μηχανάκι (δυστυχώς θα είχα 400 μόρια από 'κει). Δεν πειράζει όμως! Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Μπορεί να μην είχα σπουδάσει ή να μην είχα πάει ειδικές δυνάμεις!Μην αποθαρρύνεται κανένας! Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν είναι γραφτό σου να περάσεις, θα περάσεις και με 2000 μόρια!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Αρχιλοχίας
Αυτοι θα περάσουν όλοι... Έχουν 1000 μορια επί πλέον συν 13 απολυτήριο και 1 δίπλωμα Τέλος.. μέσα...1μαλιτης έγραψε:Δοκίμιο ειδικών δυνάμεων πόσοι λέτε να ναι 100 άτομα στο σύνολο; Αυτοί θα μπουν ο κόσμος να χαλάσει
Ice απλά μην περιμένεις πολλά από την σχολή για να κοπούν.. ότι είναι στα πκε.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αρχιλοχίας
Δηλαδή δώσε μου να καταλάβω, τι; Δεν την παλεύουν, όταν αποφασίσουν να μπουν στη Σχολή και να γίνουν Αστυνομικοί. πες μου έναν ακραίο λόγο... ;Xanthos έγραψε:Κύριε ανασταση ότι έχει έχει.. Είναι άλλοι όμως που δεν την παλεύουν για τον δικό τους λόγο.. μην αναφερθώ περαιτέρω στο θέμα.. παντός ελάχιστοι είναι αυτοί.
Πάντως είδα ότι ψηφίστηκε ότι χωρίς την. συγκαταθεση των πολιτών δεν θα υπάρχει πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα!! δεν ξέρω αν ισχύσει αυτο στην. δικη μας προκήρυξη όπως επίσης αν έχουμε ήδη δώσει την συγκατάθεση μας!! πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο ψάξε βρες μετα ποιος είναι ποιος !!!
Από το να προτρεξει κάποιος για μια θέση δημοσίου κ να μην έχει ευρώ στην τσέπη του να μη τα έχει υπολογίσει καλά κ να. μην την παλεύει να. μη μπορεί να τα βγάλει πέρα μέχρι κ ένα απλό παιδάκι που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του παρά μόνο στο στρατό κ αυτό με βύσμα πήγε πάλι σπίτι του.. Μια ζωή στο δρόμο είσαι τα ξέρεις πολύ μα πολυ καλύτερα από εμένα!!
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν ξέρω αγορι μ μακάρι αλλά πιστευω ότι με μακιγιάζ κ λιγο βύσμα περνάς ανετα.. μακάρι να μην περάσει κανένας με μακιγιάζ αλλά αυτό το έχω ακούσει από πολλά άτομα κ είναι κ σίγουροι.. κ ξέρω κ 3 άτομα που το 2011 έτσι να ξερεις..
Να ρωτήσω κάτι... Όταν κάνατε τα χαρτιά σας, πόσες υπεύθυνες δηλώσεις φτιάξατε;
Εγώ συμπλήρωσα το χαρτί με τα μόρια +μια υπεύθυνη δήλωση +επισυναψα τα χαρτιά που είχα...
Ήταν τίποτα άλλο;
Εγώ συμπλήρωσα το χαρτί με τα μόρια +μια υπεύθυνη δήλωση +επισυναψα τα χαρτιά που είχα...
Ήταν τίποτα άλλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες