Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Που να ξερουμε ρε αδερφε ποσο θα παει η βαση; Υποθεσεις κανουμε!
Ας ελπισουμε παντως να πεσει αρκετα
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ανάσταση μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις δύναμη αν και πολύ σιγουριά έβγαζε η απάντηση σου 👌Anastasios123 έγραψε:Μέσα είσαι..Asdorf έγραψε:Φίλοι μου όσοι είμαστε με 2340 πάνω και κάτω τρέμουμε με αυτά που λέτε μια παίρνουμε τα πάνω μας μια τα κάτω μας ! 😂😂
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Υπομονή μέσα στην εβδομάδα οι φίλοι με τα κονέ θα ξέρουν! Αθλήματα μέχρι τότε! Τώρα γύρισα από τρέξιμο! Οριακά στους χρόνους! Πρέπει να κόψουμε το τσιγάρο κανένα δίμηνο!
Νίκ κάνεις δεν ξέρει όσοι μίλησαν είναι από γνωστό η μέσο η ότι άλλο έχουν... τον Χρυσοχοΐδη να πάρεις τώρα δεν ξέρει πίστεψε με.. όλα κ όλα τα άτομα. στην Ελλάδα είναι 10 με 15 που τα κοιτάνε.. Ο ένας το λέει στο άλλον ο άλλος στον άλλον.. τωρα το αν τα λέει σωστά ο θεος κ η ψυχή του.. ελάχιστοι αυτοί π θα μιλήσουν μ θα ισχύει κ δεν θα τι ρισκάρουν κιόλας.. αναμένουμε σε λόγια των παιδιών κ εικασίες.. Όλοι ευχόμαστε να είναι έτσι όπως τα λένε τα παιδιά κ να ισχύουν για να μπούνε όσοι το θέλουνπραγματικά. η πορεία θα δείξει..
Ο. Π. Κ. Ε
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
φίλε μου είσαι μέσα 100 τα εκατο... βάλε τα δυνατά σου για τα αθληματα!Σταυρος7 έγραψε:Κυριε Ανασταση με την εμπειρια σας τα 2540 ιναι καλα για α κατηγορια?
ειναι και το τσιγαρο ενα θεματακι για εμας που καπνιζουμε φιλε μου αστα να πανε
Μόνο ένας χάκερ θα μας έσωζε!! Χαχαχα.. ελάτε όλοι εδώ να. βαλουμε από ένα 50αρικο να μας κάνει μια εξυπηρέτηση
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Lamdar92 στα 18 μου πηδαγα 5.80... φαντασου οταν εδινα για αστυφυλακων τρελαθηκε ο αστυνομικος εκει... τωρα ειμαι 10 κιλα παραπανω απο τοτε.. κανω 4+ μετρα! Γερασαμε χαχα!
Χαχα εγώ θυμάμαι τελευταία φορά πήδηξα 420 στο γυμνάσιο από τότε δεν ειχα κάνει ποτέ άλμα.. και τώρα μέτρησα 5 και κάτι ψηλά και λέω καλά γιατί δεν έγινα πρωταθλητής στο μήκος Χαχαχα...
Έχω φίλο στη Β με 2400 παίρναει λέτε;
Μπα ο χακερ δεν χρειαζεται 50αρικο την κανει και τζαμπα την δουλεια αν θελει 

Ευχαριστω φιλε μου ελπιζω και εσυ μα εισαι μεσα οπως και ολα τα παιδια... κανω προπονηση φουλ
Τζάμπα φίλε πλέων ούτε σκονι από το Πατάκη δεν δίνουν.. χαχχα μαλιτις που να ξέρουμε αδερφέ; εικασίες κάνουμε.. το έχω ξαναπεί εδώ μέσα.. υπομονή.. Δηλαδή αν σου πούμε εδώ ότι περνάει τι θα γίνει θα κατοχυρώσει τη θέση; κάνεις δεν μπορεί να σ. δωσει ψεύτικες ελπίδες αλλά κ κάνεις να στις κόψει υπομονή!
Ο. Π. Κ. Ε
Εγώ έχω 2700 μόρια πιστεύω ότι μπαίνω άνετα το τρέξιμο το έκανα 410 αλλά με τρεις προπονήσεις μόνο στο μήκος δυσκολευόμαι που το κάνω 320 Σφαίρα την έκανα 10 m και άλμα εύκολα Ελπίζω να βελτιώσω το μήκος μόνο αυτό μου μένει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες