Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Ναι ρε φίλε εγώ πλέον με 5000 μόρια κ διπλώματα κ τότεμε 3000 μόρια κ βαθμό 16,+ δν ανέχομαι να μπαίνουν με 0 μόρια .. Σκατα ασεπ ! Ούτε απέξω δν θα περνούσαν άπειροι από αυτους ! Βλέπουμε όλοι το επίπεδο τους τεσπα εγώ προσωπικά ήμουν άτυχος όπως

πολλοί από εδώ μέσα . κάθε εμπόδιο γ καλο1

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Για τις περιοχές που εξαντλήθηκαν οι λίστες επιλαχόντων δε σκοπεύουν να βγάλουν προκήρυξη;(Εποχικοί).
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από re pate kala re »

IN COLD BLOOD έγραψε:Για τις περιοχές που εξαντλήθηκαν οι λίστες επιλαχόντων δε σκοπεύουν να βγάλουν προκήρυξη;(Εποχικοί).

Όχι δεν βγαίνει γίνετε Πανελλαδική κλήση και δηλώνουν μόνο όσοι είναι στον πίνακα Επιλαχόντων 2020 ανάλογα την κατηγορία

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politis1994 »

Όπως κ να χει οι εκλογές θα έρθουν. Η χρονιά θα αλλάξει τα κενά όλο και θα μεγαλώνουν. Θα έρθει 2023 2024. Ε δεν θα βγει θα βγει!

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Πολύ σωστά. Εκλογές έρχονται και θα πάει το μαύρο σύννεφο.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Guardian1 »

In cold blood φιλε εσυ Δε μπήκες οππι; Τι τους θες τους εποχικούς; !
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ ναι. Ο αδερφός και ο κολλητός μου όμως όχι. Κάποιοι δεν κοιτάμε μόνο την πάρτη μας.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Όπως κ να χει οι εκλογές θα έρθουν. Η χρονιά θα αλλάξει τα κενά όλο και θα μεγαλώνουν.Θα έρθει 2023 2024. Ε δεν θα βγει θα βγει!

Κοίτα είναι λεπτό το θέμα και υπάρχουν Τα εξής ενδεχόμενα

1. Έχεις τον πίνακα που υποτίθεται λήγει το 2025 όποτε λες θα βγει νέα

2. Θα συνεχίσει να παίρνει μέχρι από επιλαχόντες το πίνακα μέχρι που δεν θα συμπληρώνει τον αριθμό των 2000 - 2500 θέσεων εποχικών

το 19 πήρε νομίζω κάποιους πρώην Εποχικούς σαν ΠΠΥ φύγανε πολύ λόγο ηλικίας Και έτσι άνοιξαν τα κενά και έβγαλε δύο σειρές μία 19 και μία το 20

Θα δείξει εδώ είμαστε και περιμένουμε

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

IN COLD BLOOD έγραψε:Εγώ ναι. Ο αδερφός και ο κολλητός μου όμως όχι. Κάποιοι δεν κοιτάμε μόνο την πάρτη μας.

Καλά λέει ρε μάγκες ξεκολλήστε επειδή γράφουμε Εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και ψαχνόμαστε, έχουμε και συγγενείς και φίλους ή κάποιοι θέλουμε να Βοηθήσουμε άλλους

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Φίλε μου σου αρέσει δεν σου αρέσει με κριτήρια ασεπ μπήκαν. Δεν είναι όλοι οι διαγωνισμοί ασεπ ίδιοι! Κάποιοι ζητάνε απολυτήριο καλό οι καινούργιοι πλέον γραπτό διαγωνισμό δεν πα να εχεις 22 απολυτηριο αντι για 20! Αλλάζουν αυτά! Στο ΠΣ προφανώς δεν θέλανε επιστήμονες αλλά εργάτες! Οποτε έβαλε κριτήρια ΕΔ και διπλώματα και δεν έδωσε βάση στα απολυτήρια! Σκέψου οι παλιοί εποχικοι του 2003 εως και του 2012 μερικοί δεν γιναν μόνιμοι και μείναν 5ετης διότι δεν είχαν απολυτήριο λυκείου! Αν δεις το φεκ της προκυρηξης εποχικών του 2019 και 2020 λέει απαραίτητο προσόν πτυχίο η απολυτήριο δευτεροβαθμιας! Επίσης μπαίνουν με 0 μορια ναι εφόσον είχαν τα τυπικά προσόντα να συμμετάσχουν. Και τωρα στους ειδικούς φρουρούς επιλαχοντες θα πάρει! Κάποιος θα μπει και με 16 πτυχίο και θα παραπονεθεί ο πολίτης που θέλει να κάνει χαρτιά και έχει 19 πτυχίο! Μονιμοποίηση εποχικών hi is coming!
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

lazarus έγραψε:Φίλε μου σου αρέσει δεν σου αρέσει με κριτήρια ασεπ μπήκαν. Δεν είναι όλοι οι διαγωνισμοί ασεπ ίδιοι! Κάποιοι ζητάνε απολυτήριο καλό οι καινούργιοι πλέον γραπτό διαγωνισμό δεν πα να εχεις 22 απολυτηριο αντι για 20! Αλλάζουν αυτά! Στο ΠΣ προφανώς δεν θέλανε επιστήμονες αλλά εργάτες! Οποτε έβαλε κριτήρια ΕΔ και διπλώματα και δεν έδωσε βάση στα απολυτήρια! Σκέψου οι παλιοί εποχικοι του 2003 εως και του 2012 μερικοί δεν γιναν μόνιμοι και μείναν 5ετης διότι δεν είχαν απολυτήριο λυκείου! Αν δεις το φεκ της προκυρηξης εποχικών του 2019 και 2020 λέει απαραίτητο προσόν πτυχίο η απολυτήριο δευτεροβαθμιας! Επίσης μπαίνουν με 0 μορια ναι εφόσον είχαν τα τυπικά προσόντα να συμμετάσχουν. Και τωρα στους ειδικούς φρουρούς επιλαχοντες θα πάρει! Κάποιος θα μπει και με 16 πτυχίο και θα παραπονεθεί ο πολίτης που θέλει να κάνει χαρτιά και έχει 19 πτυχίο! Μονιμοποίηση εποχικών hi is coming!

Σωστά για πες μου ακριβώς Που ακριβός Συμμετέχει ο ΑΣΕΠ στους εποχικούς, γιατί αυτοί με τα 0 μόρια δεν μπαίνουν με διπλώματα Ή ΕΔ αλλά με ανεργία, επίσης Το παράδειγμα που δίνεις με τους ειδικούς είναι άτοπο 1ον γιατί θα μπούν Άτομα με 16 αλλά δεν θα μπουν άτομα με 6,; Επίσης αυτοί που φωνάζουν είναι Επιλαχόντες εποχικοι του 20 δεν είναι άτομα που το 20 δεν κάνανε χαρτιά αλλά άτομα που κάνανε με 5000 μόρια σε περιοχές 500 κμ μακριιά απο το σπίτι τους και φωνάζουν για αυτούς που θα μπούνε με 2000 ή 0 Μόρια, επίσης Επειδή είσαι πονηρούλης αυτοί με τα 0 μόρια ΄δεν έχουν ούτε διπλώματα ούτε Ειδικές και πολύ απο αυτούς δεν ήταν ικανοί να περάσουν ούτε τα 2 αθλήματα των εποχικών είπαμε κάπου όπα

ΥΓ περιμένω να μου πεις ακόμα σε πιο στάδιο συμμετέχει το περιβόητο ΑΣΕΠ

ΥΓ2 δεν μπορώ φίλε να ανεχτώ ότι αυτήν την στιγμή έχουν μπει ΕΜΟΔΕ με 5 και 6 λεπτα 1000 αρι και έχουν μείνει εκτός εποχικοί που αξίζουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στους εποχικούς και η ανεργία δίνει μόρια.

Όποιος είναι τουλάχιστον 1 χρόνο εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ θεωρείται μακροχρόνια άνεργος.

Αντιγράφω:

20 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι μακροχρόνια άνεργος, σύμφωνα με τις ισχύουσες

διατάξεις.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

D.Y.K έγραψε:Στους εποχικούς και η ανεργία δίνει μόρια.

Όποιος είναι τουλάχιστον 1 χρόνο εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ θεωρείται μακροχρόνια άνεργος.

Αντιγράφω:

20 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι μακροχρόνια άνεργος, σύμφωνα με τις ισχύουσες

διατάξεις.

Και τα παιδιά και άλλα κριτήρια Δίνουν μόρια Απλά η δομή της προκήρυξης δεν ευνοεί τους άξιους, την στιγμή που μπαίνουν επιλαχόντες με ανεργία και 2000 μόρια και μένουν εκτός άτομα με 5000 το δίκαιο γενικό πανελλαδικό πίνακα Οι μάχιμοι γενικό πανελλαδικό πίνακα οι οδηγοί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 8:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι έχουν 0 μόρια και μπήκαν τώρα, σε περίπτωση προκήρυξης για μόνιμους ή ΠΠΥ δεν έχουν πολλές ελπίδες. Με σχεδόν 0 αντιπυρικές και κανένα κριτήριο μοριοδότησης, ακόμα και ο τελευταίος πολίτης θα μπορούσε να τους περάσει. Μιλάμε πάντα για ίδιες κατηγορίες και όχι για ποσοστώσεις. Πάντως στις περιοχές που έχουν εξαντληθεί οι λίστες των επιλαχόντων οδηγών θα μπορούσε να βγάλει νέα προκήρυξη.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Όπως δήλωσε ο αρχηγός το σώμα κατά κύριο λόγο είναι μηχανοκίνητο τάγμα και σε περίπτωση που θα βγεί προκήρυξη θα έχουν για οδηγούς απαραίτητο προσόν ένσημα βαρέων οχημάτων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης