Τι είδους άντρες σας αρέσουν;
Εμ τα ακρα θα κοιταω το ενδιαμεσο ειναι τα μπλα μπλα. Ο προλογος και ο επιλογος προκαλει το ενδιαφερον. Τα ενδιαμεσα ειναι απλα πορεια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Εγω γιατι παντα νομιζα οτι το κυριως θεμα εχει το ζουμι; Λαθος θα μου τα μαθανε στο σχολειο 

Το κυριως θεμα ειναι οι σαλτσες οι φιογκοι οι κορδελες. Ο προλογος σε βαζει στο θεμα και ο επιλογος σου δινει το μηνυμα
-
Ναι αλλα αν δε διαβασεις το κυριως δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει... Τεσπα! Παλι το χεσ@με το θεματακι 

Ρε συ ; Τι δεν εχω ιδεα; Εσυ κανεις βαρυσημαντες δηλωσεις περι νυχιων οτι σου αρεσει κλπ να στα κανει ο ανδρας εγω φταιω;
-
Cristi μεσα εδω αυτη τη στιγμη (αν και δε θ επρεπε) κανουμε διαλογο περι προλογου-κυριως θεματος και επιλογου. Μιλας και μιλαω γενικα για τη προλογο το κυριως θεμα και την επιλογο και λεει η καθεμια μας τα δικα της. Στο τελευταιο μου ποστ που μιλαω για το κυριως θεμα γυριζεις παλι στα νυχια που ουτε καν ειπα οτι μου αρεσει να τα κανει, ειπα ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.
-
Και στο κατω κατω βρε cristi τι βαρυσημαντη δηλωση μου τσαμπουνας; Εγω θελω ας πουμε να μου βαψει τα νυχια που εσυ δε θες, εσυ ισως Θες να σου κανει κατι αλλο που δε θελω εγω. Γιατι σονι και ντε να θελουμε τον ιδιο αντρα; Το θεμα λεει "Τι είδους άντρες σας αρέσουν; "
και οχι "τι ειδους αντρες αρεσουν στη cristi"
και οχι "τι ειδους αντρες αρεσουν στη cristi"
Χαλαρωσε βρε. Την αποψη μας λεμε εδω ; Δεν προσπαθω να σου περασω τη σκεψη μου. Αυτο μας ελλειπε να θελαμε τον ιδιο αντρα αχααχαχαχα επ επ
-
cristi αληθεια εχεις διχασμενη προσωπικοτητα τελικα
. Εσυ αρπαζεσαι οχι εγω. Εσυ εχεις κολλησει σε κατι που ειπα και επιμενεις και επιμενεις και χωρις λογο

Εγω διχασμενη προσωπικοτητα; Δεν νομιζω. Μα δεν αρπαζομαι καλε. Τεσπα οκ.
-
Προσωπικα δεν μου αρεσουν. Ουτε ο ενας ουτε ο αλλος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τρί Μαρ 23, 2010 5:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες