Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
papas91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από papas91 »

Παιδια θελω μια βοηθεια εστειλα τα χαρτια μου για εποπ και εκανα ενα λαθος πως μπορω να το ακυροσω ευχαριστω πολλη
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από eleni »

Οσον αφορά την σύντμηση της ειδικότητας στην αίτηση, μου είπαν από το γραφείο ανημέρωσης κοινού της αεροπορίας στην Σόλωνος, ότι δεν θα το γράψουμε εμείς αλλά το γραφείο το οποίο παραλαμβάνει τα χαρτια μας! Ήθελα κ γω Να μάθω την σύντμηση του Στρατολόγου και μου είπαν αυτό που έγραψα πιο πάνω!
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από temeteron4 »

Ωραια και εγω που εκει που ελεγε ΣΥΝΤΜΗΣΗΣ ειδικοτητασς εγω εβαλα ΠΥΡΣ που ειναι για τους πυροσβεστες τωρα τι κανω;
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

temeteron4 έγραψε:Ωραια και εγω που εκει που ελεγε ΣΥΝΤΜΗΣΗΣ ειδικοτητασς εγω εβαλα ΠΥΡΣ που ειναι για τους πυροσβεστες τωρα τι κανω;

Φαντάζομαι οτι δεν θα σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, εφόσον είναι σωστή! Αλλά, για καλό και για κακό, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο γραφείο ενημέρωσης να ρωτήσεις;
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Καλισπερα παιδια μια 2 ερωτισουλες θελω να κανω. Εγω θελω να δηλωσο αμυνας αεροδρομιων στιν σηντμηση τι να βαλω¨εχω μπερδευτι... Και εκει που λεει οπλο/σωμα εγω που υπιρετισα στιν Π. Α Τι να βαλω οπιος ξερει ας μου απαντισι ευχαριστο
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Για σας είμαι 19 χρονών κ απόφοιτος λυκείου τώρα τελειώνω το δημόσιο ΙΕΚ με ειδικότητα (τεχνικός διχτύων και υπολογιστών) όταν βλέπω τις θέσης που ζητούνται βλέπω στης προϋπόθεσης Να είναι αναγνωρίσιμα από το κράτος Τι εννοεί το ΙΕΚ να είναι αναγνωρισμένο η το χαρτί που θα πάρω από αυτό; Τι ειδικότητα να διαλέξω σε συναρτήσει με αυτό που σπουδάζω;
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από #eva# »

Από τη στιγμή που το ΙΕΚ είναι δημόσιο, το πτυχίο σου είναι αναγνωρισμένο από το κράτος. Πρέπει να δώσεις, αν δεν κάνω λάθος, εξετάσεις για πιστοποίηση όμως.

Στη σύντμηση ειδικότητας (όπως ήδη προαναφέρθηκε) δε χρειάζεται να συμπληρώσουμε τπτ.

Α! Και για όσους δεν το γνωρίζουν, τα ξενόγλωσσα πτυχία χρειάζονται μετάφραση. Απευθυνθείτε σε δικηγόρο.
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

Εμένα, από το γραφείο ενημέρωσης κοινού στη Σόλωνος που μίλησα χθές, μου είπαν ότι δεν θέλουν μετάφραση στο πτυχείο των ξένων γλωσσών αλλά μόνο επικύρωση!Εικόνα
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό;
Anonymous

Καλισπερα σε ολους. Παιδια ειμαι πολι ατυχος σημερα που μαζεβα χαρτια για Εποπ αεροποριας σινιδιτοποιησα οτι εχασα το απολειτιριο στρατου (φυλλο πορειας) και το τιτλο σπουδων ΤΕΕ που ειχα και εγω απελπιστι στεναχοριθηκα πολυ... Μοιπος ξερει κανεις πως να ενεργισο τωρα... Θα ητανε πολυτιμη ι βοιθεια σας... Να σε καλα και καλη επιτυχια να εχετε.
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από #eva# »

eleni έγραψε:Εμένα, από το γραφείο ενημέρωσης κοινού στη Σόλωνος που μίλησα χθές, μου είπαν ότι δεν θέλουν μετάφραση στο πτυχείο των ξένων γλωσσών αλλά μόνο επικύρωση!Εικόνα
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό;

Κι εγώ εκεί πήρα τηλ και μου είπαν ότι χρειάζεται μτφρ... Άντε, να βγάλεις άκρη τώρα...
ΕΛΕΝΗ*
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ* »

Για το απολυτηριο θα πας στο σχολειο απο οπου αποφοιτησες να σου δωσουν ενα χαρτι. Για το φυλλο πορειας δεν γνωριζω αλλα ισως αν πας στη στρατολογια να σε βοηθησουν.
Ανθσγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Να ρωτισο κατι ρε παιδια. Ανεξαρτιτου ειδικοτιτας μπορο να προσθετο και το δηπλομα οδηγησεις μεσα στα χαρτια μου;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Velerefontis »

OΧι φιλε μου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Παιδια σημερα εστειλα τιν αιτησι για αμυνας αεροδρομιων με ΣΥΝΤΜΝΙΣΗ αμαδ τωρα λαθος ι σωστο θα δειξη εσεις τι λετε;
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από billopc »

Στην αίτηση στο συντμηση ειδικοτητας τι γραφουμε;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες