Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Το πρόβλημα ειναι οτι εχω ουλή στο μετωπο και αν και την καλυπτω με φράντζα, φοβαμαι Μηπως την δουν... Οποτε πρεπει αναγκαστικα να το αναφερω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Πες οτι χτυπησες και ειναι ραμματα... Δεν ξερω, τους εχω ικανους να σε κοψουν γι ααυτο το πραγμα... Τους θεωρω πολυ μυστηριους! Εκτος κ αν θελεις Αν τους πεις την αληθεια αλλα να εχεις μαζι σου την τομογραφια που ειναι πεντακαθαρη...
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Στην δικη μου ομαδα περυσι μας ζητησαν να ειμαστε ειλικρινης και αρκετα ατομα ειχαν αναφερει εγχειρησεις και επεμβασεις. Ειναι στην κριση του καθενος αν θα αναφερει το ιστορικο του. Χρειαζεται προσοχη ομως γιατι μπορει να επιβαρυνετε την υγεια σας πχ στα αθληματα ή αργοτερα... Αν καποιος αποφασισει τελικα να πει το ιστορικο του να ξερετε οτι θα πρεπει να εχετε μαζι σας καποιο χαρτι του γιατρου σας σαν αποδεικτικο οτι ειστε πλεον οκ! Ετυχε κοπελα, εξαιτιας μιας τομης13 εκατοστων στη κοιλια της, να αναγκαστει απο το 414 να παει πισω στο μερος της για να φερει το χαρτι απο το γιατρο της και απο το νοσοκομειο. Ηταν οκ. Τελικα περασε και υπηρετει. Επισης αναφεραμε φυσιολογικους τοκετους και καισαρικες τομες χωρις κανενα προβλημα. Εσεις αποφασιζετε...
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παιδια. Τελικα αποφασισα να παω και να τους πω για το ατυχημα, απλα θα φερω μαζι και χαρτι απο γιατρο, για να μην τρεχω πισω οπως η κοπελα απο το μηνυμα σου Μικαελα. Και ο, τι γινει... Τουλαχιστον θα κανω την προσπαθεια μου. Καλη επιτυχια σε ολους!
Αν τους φερεις το χαρτι απο τον γιατρο σου οτι εισαι κομπλε Μανίλα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω Δ. Υ. Κ αυτό θα κανω και μαλιστα Σκεφτομαι να φερω Χαρτια απο 2 Γιατρους. Μακαρι να μην εχω προβλημα.
Ζητα και την αποψη των γιατρων σου καλυτερα! εκεινοι θα σου πουν καλυτερα αν πρεπει να το πεις ή οχι και τι ακριβως πρεπει να πεις... ειναι καλυτερη η αποψη ειδικου...
Γιατι μπορει να σου δωσει και μια ποιο αναλυτικη γνωματευση και να γραψει αλλιως το ιστορικο σου...
Μανίλα έγραψε:Ευχαριστω Δ. Υ. Κ αυτό θα κανω και μαλιστα Σκεφτομαι να φερω Χαρτια απο 2 Γιατρους. Μακαρι να μην εχω προβλημα.
Τιποτα να σαι καλα και καλη επιτυχια

-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Διαφωνώ...ttsevekidou έγραψε:αν σου πει οτι δε φαινεται, αποψη μου, μη το αναφερεις καν...
Ο στρατός δεν είναι για να πάτε να πάρετε καμιά θεσούλα.
Μάχιμους στρατιώτες θέλουμε, όχι γιωτόμπαλα.
Να είστε ειλικρινείς.
Αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα επιλέξτε κάποιο άλλο επάγγελμα.
Για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μιλάμε, όχι για κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Σου μου συμφωνω για τα γιωτομπαλα, αλλα απο την στιγμη που δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα δεν θεωρω οτι πρεπει να το αναφερει... Οκ, ειχε ενα ατυχημα, ειχε κακωσεις στο κεφαλι τις οποιες τις ξεπερασε και ειναι παρα πολυ καλα... Εγω πχ δεν θα το ελεγα, δεν υπαρχει λογος να το πω... Αλλα θα το ελεγα μονο αν μου ειχε αφησει καποιο "κουσουρι"... Τωρα απο κει κ περα ας κανει αυτο που κρινει σωστο!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν αναφέρομαι σε κανένα άτομο συγκεκριμένα.
Το αν κάποιος είναι καλά η όχι θα το κρίνουν οι γιατροί του στρατού.
illy έγραψε:Οκ, ειχε ενα ατυχημα, ειχε κακωσεις στο κεφαλι τις οποιες τις ξεπερασε και ειναι παρα πολυ καλα...
Το αν κάποιος είναι καλά η όχι θα το κρίνουν οι γιατροί του στρατού.
Το αν κάποιος έχει κουσούρι η όχι θα το κρίνουν οι γιατροί του στρατού.illy έγραψε: Εγω πχ δεν θα το ελεγα, δεν υπαρχει λογος να το πω... Αλλα θα το ελεγα μονο αν μου ειχε αφησει καποιο "κουσουρι"...
Ρε παιδια εχω να κανω μια ερωτηση αλλα δεν ξερω αν κολλαει ς αυτο το τοπικ σχετικο ομως με τις ιατρικες εξετασεις. Οταν με το καλο περασουμε και μπουμε στο κεν θα μας κανουν παλι εξετασεις; Και τι εξετασεις; Αυτες που θα κανουμε στο 414 ; Η μονο αιματολογικες; Ξερει κανεις Να μου πει; Και η ερωτηση κρισεως. Εγω ειμαι κοντη το παραδεχομαι 1,62. Αν στα υγειονομικα με περασουν στο κεν που μας μετρανε πλι δουν οτι δεν ειμαι 1,65 αλλα 1,62 τι γινεται εκει; Με διωχνουν;
-
- Ανθυπασπιστής
Su-35 έγραψε:Εγώ δεν αναφέρομαι σε κανένα άτομο συγκεκριμένα.illy έγραψε:Οκ, ειχε ενα ατυχημα, ειχε κακωσεις στο κεφαλι τις οποιες τις ξεπερασε και ειναι παρα πολυ καλα...
Το αν κάποιος είναι καλά η όχι θα το κρίνουν οι γιατροί του στρατού.Το αν κάποιος έχει κουσούρι η όχι θα το κρίνουν οι γιατροί του στρατού.illy έγραψε: Εγω πχ δεν θα το ελεγα, δεν υπαρχει λογος να το πω... Αλλα θα το ελεγα μονο αν μου ειχε αφησει καποιο "κουσουρι"...
συμφωνω με Σου! Αλλωστε οι γιατροι του στρατου ειναι εμπειροι και ικανοι να κρινουν την καταλληλοτητα του καθενα. Οσο για τα κουσουρια που λετε ειναι πολυ μεγαλο θεμα! Ποτε δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ο οργανισμος σε διαφορες καταστασεις,(πχ δυσμενεις συνθηκες, σοκ) εγω θα επιμεινω να λεω ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!
Μην ειστε τοσο απολυτοι με τους γιατρους γιατι δεν ειναι ετσι τα πραγματα... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες