Διάρκεια θητείας
Διάρκεια θητείας
9 μήνες είναι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Διάρκεια θητείας
μανουσοσ έγραψε:σε ολα τα σωματα ειναι 9 μηνες ή μονο στρατο;
ναυτικό και αεροπορία 9μήνες σε παραμεθώριο
Διάρκεια θητείας
Η κανονική θητεία πόσο είναι σήμερα παιδία;12 ή 9 μήνες; Γιατί έχω διαβάσει διάφορα και έχω μπερδευτεί...
-
- Στρατηγός
Διάρκεια θητείας
rocky έγραψε:Η κανονική θητεία πόσο είναι σήμερα παιδία;12 ή 9 μήνες; Γιατί έχω διαβάσει διάφορα και έχω μπερδευτεί...
9μηνη τι σε μπέρδεψε δεν καταλαβαίνω
Διάρκεια θητείας
Μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι οι θητεια καποιοι λενε 9μηνο αλλοι 12 αλλοι 14 ...
Διάρκεια θητείας
ειναι 9μηνο, και απο φιλο ο οποιος εκανε κακη χρηση αναβολης οπως οντως εκανες εσυ, δεν ειχε καμια επιπτωση, παρουσιαστηκε ως στρ (ΤΘ).rexmania έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι οι θητεια καποιοι λενε 9μηνο αλλοι 12 αλλοι 14
...
Διάρκεια θητείας
Μια ερώτηση. Παρουσιάστηκα 16 Νοεμβρίου...16 Αυγούστου απολύομαι καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σωστά?
-
- Στρατηγός
Διάρκεια θητείας
jabbar13 έγραψε:Μια ερώτηση. Παρουσιάστηκα 16 Νοεμβρίου...16 Αυγούστου απολύομαι καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σωστά;
σωστά
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Διάρκεια θητείας
Καλησπερα. Θελω να ρωτισω αν εχει αλλαξει η διαρκεια της θυτειας στ στρατο... Και τι ισχυει αν εισαι πολιτεκνοσ...
Διάρκεια θητείας
giannis92 έγραψε:Καλησπερα. Θελω να ρωτισω αν εχει αλλαξει η διαρκεια της θυτειας στ στρατο... Και τι ισχυει αν εισαι πολιτεκνοσ...
Η θητεία πλέον είναι 9 μήνες για τους έφεδρους που υπηρετούν πλήρη θητεία και 8μηνη για τους πολύτεκνους.
Διάβασε επίσης και το Μειωμένη θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις .
Διάρκεια θητείας
Τελικα ειναι 14 μηνες ή 9?
-
- Στρατηγός
Διάρκεια θητείας
Και 14 για τους ΔΕΑ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες