ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
που μπορω να βρω σχετικο θεμα με τουσ εφεδρουσ αξιωματικους;
Υπάρχει μηχανή αναζήτησης πάνω δεξιά.
@ yandr: Γι' αυτό έβαλα "1) βύσμα,2) σειρά αποφοίησης"
@ stergios: Δίνεις 3 φορές εξετάσεις στην ΣΕΑΠ. Μία λίγο πριν φύγουν οι βητάδες, άλλη μία πριν γίνεται εσείς βητάδες και την τελευταία λίγο πριν έρθουν οι αλφάδες σας. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων καιτην γνλωμη των αξιωματικών-εκπαιδευτών σας για τον καθένα, βγαίνουν οι αρχαιότητες και οι βαθμοί μεταξύ σας (αλ/χιας εως δ/νεας). Μην φανταστείς βέβαια τίποτα τραγικές εξετάσεις...
@ stergios: Δίνεις 3 φορές εξετάσεις στην ΣΕΑΠ. Μία λίγο πριν φύγουν οι βητάδες, άλλη μία πριν γίνεται εσείς βητάδες και την τελευταία λίγο πριν έρθουν οι αλφάδες σας. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων καιτην γνλωμη των αξιωματικών-εκπαιδευτών σας για τον καθένα, βγαίνουν οι αρχαιότητες και οι βαθμοί μεταξύ σας (αλ/χιας εως δ/νεας). Μην φανταστείς βέβαια τίποτα τραγικές εξετάσεις...
Για δωσε ενα παραδειγμα μιας εξετασης για να δω τι στο καλο ειναι αυτες οι εξετασεις!!
Μηπως εννοεις τρεις φορες τα αθληματα και ψυχοτεχνικες εξετασεις μαζι με γραμματικες επι 3;
Μηπως εννοεις τρεις φορες τα αθληματα και ψυχοτεχνικες εξετασεις μαζι με γραμματικες επι 3;
Βεληνεκή όπλων (G3,MG3,HK11 κτλ), ερωτήσεις τακτικής, ορισμούς, απλά πράγματα. Μην σε αγχώνει αυτό. Προσωπικά ελάχιστα διάβασα, τα περισσότερα σου μένουν από τα μαθήματα.
Καλημέρα παίδια !!! Διάβασα ολα αυτά που υπάρχουν στα πολυ καλα και ενημερωτικα, κατά την γνώμη μου, κειμενα και ερωτησεις παραπάνω !!!
ρώτησα και συνεχίζω να ρώταω συνέχεια γι' αυτό το θέμα !!!
γράφω λοιπόν και εδώ μπασ και βγάλω καποιο συμπερασμα για το τί να περιμένω (και οταν το λέω αυτό, εννοώ το εξής) !!!
μπαίνω φαντάρος τον νοεμβριο και θελω να παω υεα !!!
1) αν δεν μου έρθει στο χαρτί ; Τί κανω ;
2) πες οτι μου έρχεται το χαρτί και παω υεα !!! Παίζει να κοπώ αφου εχω φάει το γ... ; Μετά τι γινεται ;
3) αληθεύει οτι αν βγω αρχηγοσ απο τις εξετάσεις παω όπου θέλω εγώ η παίζει ρολο πλέον μονο το μέσο ; (δέν εχω τιποτα γι'αυτό ρωτάω)
4) ενας φίλος του πατέρα μου που ηταν υεα, μόλις τελείωσε του πρότειναν να μείνει σαν μονιμοσ !!! Παίζει κατι τέτοιο τώρα ; Αν ναι εγω θελω να μεινω, αν οχι τότε σκεφτόμουν με τα μορια απο τους υεα να πήγαινα για ειδικός φρουρός, ισχύει τουλαχιστον κατι τέτοιο ; η και αυτό λάθος μου το είπαν ;
αυτα σε γενικεσ γραμμεσ !!! Ευχαριστω προκαταβολικα
ρώτησα και συνεχίζω να ρώταω συνέχεια γι' αυτό το θέμα !!!
γράφω λοιπόν και εδώ μπασ και βγάλω καποιο συμπερασμα για το τί να περιμένω (και οταν το λέω αυτό, εννοώ το εξής) !!!
μπαίνω φαντάρος τον νοεμβριο και θελω να παω υεα !!!
2) πες οτι μου έρχεται το χαρτί και παω υεα !!! Παίζει να κοπώ αφου εχω φάει το γ... ; Μετά τι γινεται ;
3) αληθεύει οτι αν βγω αρχηγοσ απο τις εξετάσεις παω όπου θέλω εγώ η παίζει ρολο πλέον μονο το μέσο ; (δέν εχω τιποτα γι'αυτό ρωτάω)
4) ενας φίλος του πατέρα μου που ηταν υεα, μόλις τελείωσε του πρότειναν να μείνει σαν μονιμοσ !!! Παίζει κατι τέτοιο τώρα ; Αν ναι εγω θελω να μεινω, αν οχι τότε σκεφτόμουν με τα μορια απο τους υεα να πήγαινα για ειδικός φρουρός, ισχύει τουλαχιστον κατι τέτοιο ; η και αυτό λάθος μου το είπαν ;
αυτα σε γενικεσ γραμμεσ !!! Ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Αντώνης έγραψε:
1) το χαρτι παντα ερχεται απλα μπορει να σου ερθει τις τελευταιες 10 μερες(δηλαδη αρχες νοεμβριου). Αν θελεις μπορεις να πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, να ζητησεις τον υπευθηνο για τα στρατολογικα χαρτια και να σου πει τι γινεται με το χαρτι σου.
2)Παιζει φαση να κοπεις αν δεν πιασεις τα ορια στις αθλητικες εξετασεις, γιατι στις ψυχολογικες πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα για να σε κοψουν. Εφοσον κοπεις απο οτι ξερω υπηρετεις κανονικα σαν φανταρος.
4)Δεν παιζει κατι τετοιο, αυτο ισχυε παλια. Ρωτησα και εγω το ιδιο πραγμα στο στρατολογικο γραφειο και μου το ξεκαθαρισαν οτι για να μεινεις μονιμος πρεπει να κανεις τα χαρτια σου για ΕΠΟΠ και να ξαναπερασεις τις εξετασεις(αθλητικες και ψυχοτεχνικες)
Οσον αφορα τα μορια, οντος αν υπηρετησεις σαν ΥΕΑ παιρνεις αρκετα μορια για οποιαδιποτε προκυρηξη του στρατου ασχετα με την θεση(πχ εγω θελω τα μορια για να μπω σαν ηλεκτρολογος στον στρατο)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Ρε παιδια τωρα που το θυμηθηκα μπορω να ειμαι ΥΕΑ και να δηλωσω και ηλεκτρολογος; Κερδιζω κατι;
gioalex έγραψε:Βεληνεκή όπλων (G3,MG3,HK11 κτλ), ερωτήσεις τακτικής, ορισμούς, απλά πράγματα. Μην σε αγχώνει αυτό. Προσωπικά ελάχιστα διάβασα, τα περισσότερα σου μένουν από τα μαθήματα.
Κάποια μέρα λέω να περάσω την ύλη που διδαχθήκαμε στους ΥΕΑ.
Δυστυχώς είναι χειρόγραφα, γι' αυτό δεν το έχω κάνει ήδη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
Στραταχα καντο ομως συντομα αμα μπορεις για να μαθαινουμε κ μεις οι νεοι... Ειναι κριμα αφου υπαρχει καπιος με την υλη να μην την ξερουν οι αλλοι... Σε παρακαλω κανε κατι... Κ οπιος εχει τη υλη απο Υ. Ε. Α ας τη βαλει... Ευχαριστουμε ολοι οι μελοντικοι Υ. Ε. Α εκ τον προτερων.
Παιδία ήθελα να ρωτήσω εάν κατά τη διάρκεια της 4 μήνης εκπαίδευσης πόσο συχνές είναι οι εξόδοι και πόσες ώρες διαρκούν.
Το σαββατοκύριακο είσαι έξω, εκτός και αν έχεις υπηρεσία.
οι έξοδοι κατά την εκπαίδευση εξαρτώνται από το κάθε κεν. Εμείς ήμασταν 6 μέσα 1 έξω.
πάνω δεξιά υπάρχει μηχανή αναζήτησης για το site, όπου μπορείς να βρεις πολλές ακόμη πληροφορίες.
οι έξοδοι κατά την εκπαίδευση εξαρτώνται από το κάθε κεν. Εμείς ήμασταν 6 μέσα 1 έξω.
πάνω δεξιά υπάρχει μηχανή αναζήτησης για το site, όπου μπορείς να βρεις πολλές ακόμη πληροφορίες.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
κατά την εκπαίδευση μπορείς να έχεις laptop ως ΥΕΑ; Για παράδειγμα για χρήση του για τις σπουδές σου;
κατά την εκπαίδευση μπορείς να έχεις laptop ως ΥΕΑ; Για παράδειγμα για χρήση του για τις σπουδές σου;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Θα περασεις καλα αν εχεις βυσμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες