Θητεία στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει αυτή την περίοδο στο ΚΕΠΥΕς, και λέγοντας αυτό εννοώ απο υπηρεσίες κυρίως. Δηλαδή πόσες μέσα, πόσες έξω κάνεις, ς. Κ κτλ. Ας απαντήσει παρακαλώ κάποιος που είναι τώρα μέσα ή απολύθηκε πρόσφατα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά :)
Μην σκεφτέσαι τις υπηρεσίες... Αλλα το πόσα έχεις να κερδίσεις επαγγελματικα στο ΚΕΠΥΕΣ... (αν εισαι τυχερος και επιλεχτεις).
Μπες εδω... http://www.army.gr/default.php?pname=kepyes_egatastaseis&la=1
Δες τις Εγκαταστάσεις Και αλλες πληροφορίες. Οσο για τις υπηρεσίες μην ανησυχεις.
Δες τις Εγκαταστάσεις Και αλλες πληροφορίες. Οσο για τις υπηρεσίες μην ανησυχεις.

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Μην σκεφτέσαι τις υπηρεσίες... Αλλα το πόσα έχεις να κερδίσεις επαγγελματικα στο ΚΕΠΥΕΣ... (αν εισαι τυχερος και επιλεχτεις).
Μαλιστα... Κι ο αλλος βαραει σκοπετα στον Εβρο...

Φιλε μου με ολο το σεβασμο δεν ειναι ολα τα δακτυλα του χεριου ιδια. Το αυτο συμβαινει με το γνωστικο επιπεδο του καθενος, ειδικα στον τομεα της πληροφορικης και σε τοσο high end απαιτησεις που εχει το ΚΕΠΥΕΣ. Καλως ή κακώς απο το ΚΕΠΥΕΣ περνάει η elite γνωσης... (Με καθε σεβασμο στην αποψη σου παντα)
Καλησπέρα,
Θα καταταγώ και εγώ ως ΕΠ, αλλά δεν έχω βύσμα... Μόνο πτυχίο με εμπειρία από εργαλεία προγραμματισμού (software development - web development)
Είναι κανείς εδώ από αυτούς που πήραν τις προηγούμενες ΕΣΣΟ;
Έχω απορία να μάθω όσοι δεν πάνε ΕΠ μετά το κέντρο που καταλήγουν συνήθως
Από ότι βλέπω φέτος μπήκαν περισσότεροι από ότι άλλες χρονιές
Θα καταταγώ και εγώ ως ΕΠ, αλλά δεν έχω βύσμα... Μόνο πτυχίο με εμπειρία από εργαλεία προγραμματισμού (software development - web development)
Είναι κανείς εδώ από αυτούς που πήραν τις προηγούμενες ΕΣΣΟ;
Έχω απορία να μάθω όσοι δεν πάνε ΕΠ μετά το κέντρο που καταλήγουν συνήθως

Από ότι βλέπω φέτος μπήκαν περισσότεροι από ότι άλλες χρονιές

Καλημερα, ξερει κανεις μετα το κεντρο η 15νθημερη εκπαιδευση που ακριβως σε ποια μοναδα γινεται στην Αθηνα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Στο Γουδί
Προκειμένου να λυθούν κάποιες επίκαιρες απορίες!
- Παρουσιάστηκα 2012 Ε' ΕΣΣΟ ΚΕΠΒ ΘΗΒΑς, με ένδειξη ΕΠ και τελικά παραμένων ΕΠ. Στην σειρά μου μπήκαμε 165 άτομα με ένδειξη ΕΠ. Απο αυτούς οι 40 δεν είχαν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πράγμα που σημαίνει κόψιμο απο την διαδικασία επιλογής αυτομάτως. Τελικά κρατήσαν 66/115 και το κριτήριο ήταν Πολυτεχνείο και άνω.(Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί Η/Υ Πάτρας, Ηλεκτρονικοι Κρήτη και). Κόψανε κάθε τι που ήταν 4ετούς φοίτησης. Αυτά για να ξέρετε περίπου τι γίνεται.
- Μετά την επιλογή σου πηγαίνεις για 2 εβδομάδες στην ΣΑΕΠ [ Link ]. Είναι στο στρατόπεδο Στρατηγού Ζορμπά [ Δές χάρτη ]. Έκει γίνεται μάθημα καθημερινά μέχρι τις 2 και στις 3 όσοι διαθέτουν διαμονή στην Αθήνα έχουν διανυκτέρευση και το Σ/Κ τιμητική άδεια. Είναι απο τις ωραιότερες εμπειρίες και πολύ ξεκούραστη η όλη κατάσταση. Έρχονται άνθρωποι σχετική με το αντικείμενο και είναι πολύ ανεβασμένο το επίπεδο σε σχέση με τον στρατό όπως είναι στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων.
- Έπειτα είναι το ρίσκο που θα πέσεις στην μονάδα. Κατά κανόνα θα περάσεις πολύ καλά. Οι υπηρεσίες θα είναι μόνο στο ΓΕΠ και σχετικά θα είσαι καλά. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις που δεν θα περάσεις καλά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
http://www.army.gr/default.php?pname=enimerosi_ep&la=1
Όλα αυτά που ζητάει να στείλουμε με e-mail αξίζει να μπούμε στο κόπο ή δεν τα κοιτάει και κανείς;
Όλα αυτά που ζητάει να στείλουμε με e-mail αξίζει να μπούμε στο κόπο ή δεν τα κοιτάει και κανείς;
Στείλε το e-mail σου φίλε μου.
kth έγραψε: http://www.army.gr/default.php?pname=enimerosi_ep&la=1
Να τα στείλουμε ναι η όχι; Τα δίνεις ετσι και αλλιώς με το που μπαίνεις παντως ετσι; Γνωριζει κανεις τιποτα;
ΣΤΡ (ΕΠ) έγραψε:Τελικά κρατήσαν 66/115 και το κριτήριο ήταν Πολυτεχνείο και άνω.(Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί Η/Υ Πάτρας, Ηλεκτρονικοι Κρήτη και). Κόψανε κάθε τι που ήταν 4ετούς φοίτησης. Αυτά για να ξέρετε περίπου τι γίνεται.
Στην ΣΤ σειρά, είχαμε πολύ περισσότερα άτομα που δεν είχαν πάρει πτυχίο... Οπότε πήγαν ΕΠ και τελειόφοιτοι 4ετών σχολών...
ΚΕΠΥΕΣ πήγανε αυτοί που ήξεραν τις γλώσσες προγραμματισμού που ζητούσαν, μας ρωτήσανε ποιοι θέλουν να μείνουν Αθήνα και μετά ρωτούσαν τις γνώσεις μας
Αυτοί που είχανε ήδη δουλέψει σε εταιρίες καταλάβαιναν καλύτερα αυτά που μας έδειχναν, δεν έπαιζε ρόλο το πόσο έγραψες πανελλήνιες και τι σχολή έβγαλες... Στο ΚΕΠΥΕΣ πήραν άτομα από διάφορες σχολές, προτεραιότητα είχαν αυτοί που είχαν εργασιακή εμπειρία

Χωρίς 1 πτυχίο (minimum) κ σοβαρό background από πίσω δεν κρατάς την ειδικότητα ΕΠ... Βέβαια όπως έχει γράψει κ παραπάνω κάποιος δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια (δεν είναι όλα τα μεταπτυχιακά/διδακτορικά ίδια) κ δεν είναι κ σε σχετικά αντικείμενα με αυτά που ζητάει το ΚΕΠΥΕΣ... Αλλά αν έχεις περγαμηνές (αρκετά master, πτυχία κλπ κλπ) θα το παλέψεις να κρατήσεις την ειδικότητα... Ας πούμε υπάρχουν κ περιπτώσεις που ενώ είχανε πτυχία/master σε όχι κ τόσο σχετικό αντικείμενο σε σχέση με αυτά που ζητάει το ΚΕΠΥΕΣ κρατήσανε την ειδικότητα ΕΠ... (το πώς το αφήνω στην φαντασία σας)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες