Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Όχι δεν είναι όλοι στην ίδια αίθουσα. Σε στέλνουν κάπου να πάρεις παραπεμπτικά και μετά σου λένε πήγαινε εκεί και μόλις τελειώσεις έλα εδώ και μετά πήγαινε στο άλλο κλπ κλπ
Maximosandreou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Maximosandreou »

Πήρα τηλεφωνώ στο 401 και μου είπαν ότι την Παρασκευή που θα είναι τελευταία μέρα θα είναι όλοι οι γιατροί εκεί, δεν νομίζω να μην είναι μου είπε δεν θα σας κρεμάσουν τελευταία στιγμή μου είπαν
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Τέλεια τότε μια χαρά εισαι! Και εγω ευτυχώς έτυχε να τους έχει όλους αλλιώς δεν θα μπορούσα να πάω 2 ημέρες γιατί δεν είμαι από Αθήνα
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Γνωρίζει κανένας στο περίπου πόσο καιρό θα μας πάρει για τα αποτελέσματα;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από lakis69 »

Παράταση στην προκήρυξη

https://workenter.gr/paratasi-gia-proslipseis-ova-stis-enoples-dynameis-1-223-theseis-362940/

[/QUOTEΤο περίμενα Περιμένω κ άλλη μέχρι τέλος του μήνα

Είναι λίγες οι αιτήσεις

Θα κάνουν κ όσοι δε μπουν ΕΠΟΠ]

Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Γενικα καλα παει η κατασταση με τον στρατο 3 μηνες για τους εποπ κανα μηνα βλεπω για τους οβα
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Αναμενόμενο να έπαιρνε... Σε σχέση με όσους ζητάνε έχουν κάνει ελάχιστοι. Δεν νομίζω να δώσουν και νέα Διότι αρχές Δεκέμβρη Τους θέλουν ήδη μέσα τους επιτυχόντες. Αλλιώς θα έδιναν μεγαλύτερη από τώρα όπως έκαναν και με εποπ τότε

Maximosandreou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να είμαστε μέσα;
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Λογικά αυξάνονται οι πιθανότητες. Βέβαια πιστευω θα ξεκινήσουν να κάνουν και όσοι δεν θα είναι μέσα ως εποπ Γιατί ήδη που το είπαν κάποιοι γνωστοί μου πως θα κάνουν και εδώ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εννοειται οτι οποιος εκανε τα χαρτια του και τηρει τις προυποθεσεις ειναι μεσα, δεν θα μεινει κανεις εξω εδω εποπ με το ζορι θα μπουν φετος ποσο μαλλον οβα. Καταταξη οβα παει για δεκεμβρη
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Peter2002 »

Παιδιά μια ερώτηση εχω. Εμένα δεν με έχουν καλέσει ακόμα για ιατρικές εξετάσεις καθώς έκανα την αίτηση στις 16 του μηνα αρα λογικά θα είμαι με τους επόμενους υποψήφιους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Έχω κάνει αίτηση για ΕΠ. ΟΠ και έχω περάσει ΠΚΕ θα πρέπει να πάω παλι Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις; Στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ λέει όσοι έχουμε κάνει εξετάσεις για ΕΠ. ΟΠ να τηλεφωνήσουμε ώστε οι ιατρικές μας εξετάσεις να αναζητηθούν μεσω της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά θα πρέπει παλι να πάω πάνω για ιατρικές όταν με καλέσουν; Ξέρω είναι λίγο χαζή ερώτηση αλλα θέλω να γνωρίζω προκειμένου να κανονίσω τις δουλειές μου. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, σας ευχαριστώ.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από tethoras355 »

Peter2002 έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση εχω. Εμένα δεν με έχουν καλέσει ακόμα για ιατρικές εξετάσεις καθώς έκανα την αίτηση στις 16 του μηνα αρα λογικά θα είμαι με τους επόμενους υποψήφιους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Έχω κάνει αίτηση για ΕΠ. ΟΠ και έχω περάσει ΠΚΕ θα πρέπει να πάω παλι Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις; Στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ λέει όσοι έχουμε κάνει εξετάσεις για ΕΠ. ΟΠ να τηλεφωνήσουμε ώστε οι ιατρικές μας εξετάσεις να αναζητηθούν μεσω της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά θα πρέπει παλι να πάω πάνω για ιατρικές όταν με καλέσουν; Ξέρω είναι λίγο χαζή ερώτηση αλλα θέλω να γνωρίζω προκειμένου να κανονίσω τις δουλειές μου. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, σας ευχαριστώ.

Πάρε τηλέφωνο και κατα 99% θα σου πουν να μην πας. Είχα περάσει πέρσι επιτροπή απαλλαγών μετά απο δική μου αίτηση κανά μήνα πριν τους γιατρούς για οβα και τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν με κάλεσαν ξανά για αυτόν τον λόγο.

Maximosandreou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Εκανα το λάθος και πήγα τελευταία στιγμή για τς εξετάσεις με την προϋπόθεση ο ψυχολογος να μου ζήτηση τοξικολογικες και μετά να ξαναπάω για επανεξέταση πράγμα που σε μια μέρα δεν προλαβαίνεις να κάνεις και έτσι δεν πρόλαβα την επιτροπή απαλλαγών που έκλεινε στς 1 το μεσημέρι κ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για οσουν έκαναν αίτηση 5-15
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Ρε παιδια εμεις που καναμε την διαδικασια των υγειονομικων για την προκηρυξη εποπ αν τελικα δν μπουμε εκει πρεπει να την ξανακανουμε για ΟΒΑ?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης