9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
maki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από maki »

EcoMike έγραψε:Εσυ θα κανεις αιτηση Β επικουρια με απολυτηριο λυκειου και προυπηρεσια. Δηλαδη θα καταθεσεις τα ενσημα που εχεις απο προσωπικο ασφαλειας!

που σημαινει με 1500 μορια καμια ελπιδα;
HYUJ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

maki έγραψε:

που σημαινει με 1500 μορια καμια ελπιδα;

Μπορείς να μας αναλύσεις λίγο από που μαζεύεις 1500 μόρια;

Άβαταρ μέλους
maki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από maki »

D.Y.K έγραψε:Μπορείς να μας αναλύσεις λίγο από που μαζεύεις 1500 μόρια;

βεβαιως ενοειται 588 για 84 μηνες προιπηρεσιας απολ 17 Χοντρικα, και δεν ειμαι εδω να κοροιδεψω κανενα ρωταω γτ διαβαζα διαβαζα και ειδα οτι η κεμεα οσοι ειχαμε παρει κοπηκαν απο την προηγουμενη αναμενω διωρθωση αν ειμαι λαθος και ευχαριστω για το χρονο σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το "χοντρικά" δε μου λέει τίποτα, δυστυχώς. Επαναλαμβάνω λοιπόν, θέλω να μου πεις σε ποια κατηγορία ανήκεις, τον ακριβή βαθμό του απολυτηρίου σου, μήνες προϋπηρεσίας, γνώση ξένης γλώσσας ώστε να βγάλουμε τα μόριά σου.

Άβαταρ μέλους
maki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από maki »

D.Y.K έγραψε:Το "χοντρικά" δε μου λέει τίποτα, δυστυχώς.Επαναλαμβάνω λοιπόν, θέλω να μου πεις σε ποια κατηγορία ανήκεις, τον ακριβή βαθμό του απολυτηρίου σου, μήνες προϋπηρεσίας, γνώση ξένης γλώσσας ώστε να βγάλουμε τα μόριά σου.

σε ευχαριστω πολυ! Λοιπον 84 μηνες προιπηρεσιας αφου αδεια εργασιας απο το 2009 και πιστοποιηση απο κεμεα στον εοππεπ το 14 με 12βαθμο και συνχεχιζω εως σημερα, απολυτηριο επαλ 16,7 και απο ξενες τιποτα
HYUJ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μέσα είσαι, εκτός και να γίνει το απίθανο και καλυφθούν όλες οι θέσεις με εμπειρία απ τα ΙΕΚ.
Άβαταρ μέλους
maki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από maki »

Διασωστης31 έγραψε:Μέσα είσαι, εκτός και να γίνει το απίθανο και καλυφθούν όλες οι θέσεις με εμπειρία απ τα ΙΕΚ.

να εισαι καλα φιλε μου παντως μαλακια μεγαλη γιατι δωσαμε και εμεις τοτε αυτς τις ερωτησεις μας πιστοποιησανε και γραφει και το χαρτι του εοππεπ αντιστιχο των ιεκ και μετα δεν μας ενημερωσε καποιος οτι ναι ρε παιδι μου ιεκ ανωτερο θα μετραει αυριο μεθαυριο παρα μονο τα λεφτα που δωσαμε τοτε ηταν και αυτα εναν καλο ποσΟ
HYUJ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Την έχω και εγώ την άδεια, είναι γυμνασίακου επιπέδου μόνο για θέσεις ΥΕ ΦΎΛΑΞΗς, που την ζητάνε υποχρεωτικά πλέον.
Άβαταρ μέλους
maki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από maki »

Διασωστης31 έγραψε:Την έχω και εγώ την άδεια, είναι γυμνασίακου επιπέδου μόνο για θέσεις ΥΕ ΦΎΛΑΞΗς, που την ζητάνε υποχρεωτικά πλέον.

τι να πω φιλε μου, παντως 700 ατομα και επιλαχων απ οτι διαβασα καλεσαν λογο αποριψεις και τους εχει τραβιξει και τοσο
HYUJ
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Loxias89 »

Κάτι μου λέει ότι κάποιος έχει βαλθεί να μας δουλεύει εδώ μέσα... Τον σκοπό του δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Gekas55 »

Πωωωω καταστροφή δηλαδή εγώ με 1128 μόρια β επικουρία δεν πάω πουθενά με αυτά πού βλέπω εδώ μέσα 😔😔😔😔😔😔😔
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Gekas55 έγραψε:Πωωωω καταστροφή δηλαδή εγώ με 1128 μόρια β επικουρία δεν πάω πουθενά με αυτά πού βλέπω εδώ μέσα 😔😔😔😔😔😔😔

Φίλε μου την αίτηση να τη κάνεις ο, τι μόρια και αν έχεις, επίσης τα ΙΕΚ δε θα ναι πολλά ήδη στην 6κ απορροφήθηκαν και έπειτα βγήκαν κ άλλες προκηρύξεις, θεωρώ ότι στην 9κ θα κοντραριστουν οι της Β επικουριας.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από EcoMike »

Από τι έχω δει στην Οππι υπάρχουν 2 επιτυχόντες με Ιεκ και κάποιοι μπήκαν και στην Τράπεζα με ιεκ. Το θέμα είναι πόσοι κομμένοι από την 6κ έχουν ιεκ και είναι κάτω από 32 χρόνων για να ξανακάνουν αίτηση.

Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Gekas55 »

geomp έγραψε:
Gekas55 έγραψε:Πωωωω καταστροφή δηλαδή εγώ με 1128 μόρια β επικουρία δεν πάω πουθενά με αυτά πού βλέπω εδώ μέσα 😔😔😔😔😔😔😔

Φίλε μου την αίτηση να τη κάνεις ο, τι μόρια και αν έχεις, επίσης τα ΙΕΚ δε θα ναι πολλά ήδη στην 6κ απορροφήθηκαν και έπειτα βγήκαν κ άλλες προκηρύξεις, θεωρώ ότι στην 9κ θα κοντραριστουν οι της Β επικουριας.

Μακάρι παλικάρι μου! Αλλά έχω λίγα μόρια! Εννοείται θα την κάνω ότι και να γίνει! Και πιο λίγα μόρια να είχα πάλι θα την έκανα! Αλλά πιστεύω δεν έχω ελπίδες!

Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Gekas55 »

geomp έγραψε:Φίλε μου την αίτηση να τη κάνεις ο, τι μόρια και αν έχεις, επίσης τα ΙΕΚ δε θα ναι πολλά ήδη στην 6κ απορροφήθηκαν και έπειτα βγήκαν κ άλλες προκηρύξεις, θεωρώ ότι στην 9κ θα κοντραριστουν οι της Β επικουριας.

Σου έστειλα pm !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 11, 2021 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης