Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Αν βγει η εν λόγω προκήρυξη πιστεύω ότι εχω καλες πιθανότητες καθως εχω 17 σχεδόν απολυτηριο απο ΓΕΛ και Γ1 στα αγγλικά, μεγαλο δίπλωμα οδήγησης και ειμαι ΔΕΑ. Επισης στην τελευταία προκήρυξη ΛΦ απ οτι ειδα τα 2 Μαθήματα που εξετάστηκαν ήταν με μοφη πολλαπλής επιλογής. Το οποιο θεώρησα αστειο οταν το ειδα. Γι αυτο λοιπον εγω προσωπικά θα προτιμούσα να ειναι ανάπτυξης καθώς τοτε θα δουμε για εκεινα τα "βασικα" που ειπες. Καλη σου επιτυχία φιλε μου!
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Είσαι πολύ καλά εσύ για να μπεις μέσα σε πιθανή προκήρυξη, αρκεί να σε πιάνει και το όριο ηλικίας. Ακόμη, τι δίπλωμα οδήγησης έχεις; Το Γ1 είναι το Proficiency, ή κάνω λάθος;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Το να παρουν ποσοστό οι γυναίκες είναι κουφό, γιατί έτσι είναι σαν να διαγωνιζονται μόνες τους σαν ειδική κατηγορία. Απ τους 5.000 άντρες πχ θα πάρει τους 90, και απ τις 2.000 γυναίκες άλλα 90.
Υπάρχει δηλαδή το ενδεχομενο να υπάρξουν επιλαχοντες άντρες με μεγαλύτερη βαθμολογία από επιτυχοντες γυναίκες.
Φαντάζεστε τι θα γίνει μετά...
Υπάρχει δηλαδή το ενδεχομενο να υπάρξουν επιλαχοντες άντρες με μεγαλύτερη βαθμολογία από επιτυχοντες γυναίκες.
Το γ1 ειναι advance, ειχα γ κατηγορία καθως ημουν 21 Όταν το εβγαλα και το 2014 περίμενα προκήρυξη για ειδικους φρουρους κ ειχα μια χαρα μόρια. Τώρα, αφού ειχα περασει το ΠΕΙ με 97/100 το εκανα σε νταλίκα.Other Side έγραψε:Είσαι πολύ καλά εσύ για να μπεις μέσα σε πιθανή προκήρυξη, αρκεί να σε πιάνει και το όριο ηλικίας. Ακόμη, τι δίπλωμα οδήγησης έχεις; Το Γ1 είναι το Proficiency, ή κάνω λάθος;
Είμαι 23.
Το όριο ηλικίας είναι 26 (ΠΑΤΗΜΕΝΑ) πριν κλήσεις τα 27... Η γυναίκες θα είναι 1.60 το ύψος και θα μετρηθουν μονο με γυναίκες σε άλλη κατηγορία... Όπως και η Γενικής σειράς και ξεχωριστά οι ειδικοδιναμητε... Όσο για τα γραπτά είναι πολύ δύσκολα άσχετος ότι θα είναι πολλαπλής επιλογής... Αν διαβάσετε το βιβλίο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Θα πρέπει να πάτε φροντιστήριο γιατί είμαι πολυυυ περίπλοκο... Πατήστε ποινικό δίκαιο θαλάσσης και θα δείτε πως είναι μέσα...
Διασωστης31 έγραψε:Το να παρουν ποσοστό οι γυναίκες είναι κουφό, γιατί έτσι είναι σαν να διαγωνιζονται μόνες τους σαν ειδική κατηγορία. Απ τους 5.000 άντρες πχ θα πάρει τους 90, και απ τις 2.000 γυναίκες άλλα 90.
Εχεις δικιο στην προκήρυξη των υπαξ το 2014 αυτη ηταν η αιτιολογία που πηραν τους επόμενους 76 επιλαχόντες. Βεβαια τοτε δν εδινε συγκεκριμένο ποσοστό συμμετοχής σε γυναίκες
Καλησπερα.PAO πηρες δηλαδη για νταλικα χωρις εξετασεις, επειδη ειχες ΠΕΙ 97/100; Γτ και γω το 14 πηρα για φορτηγο με ΠΕΙ αλλα δν ειχα καμια τετοια ενημερωση. Εκτος αν εννοεις οτ εδωσες μονο οδηγηση και οχι γραπτες εξετασεις για την νταλικα.
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Πάντως, προσωπική μου άποψη είναι πως ΑΜΑ βγει θα ισχύουν τα ίδια κριτήρια με αυτά που έλεγε και πέρυσι στο διαδίκτυο εδώ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Αυτό το 1.60 στις γυναίκες γίνεται μόνο και μόνο για να μπορέσουν να μπουν Ελεος, για την ίδια θέση διαγωνιζονται πως γίνεται να έχει άλλο όριο ;
παιδιά αυτό που θέλετε να μπείτε στο λιμενικό σας αρέσει η πάτε για έναν σίγουρο μισθό; και μετά θα ψάχνετε τρόπους να φύγετε και θα φάτε τις θέσεις από τα παιδιά που τους αρέσει επειδή είχατε βύσματα και βγάλατε διπλώματα όλοι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
limenikos έγραψε:παιδιά αυτό που θέλετε να μπείτε στο λιμενικό σας αρέσει η πάτε για έναν σίγουρο μισθό; και μετά θα ψάχνετε τρόπους να φύγετε και θα φάτε τις θέσεις από τα παιδιά που τους αρέσει επειδή είχατε βύσματα και βγάλατε διπλώματα όλοι
Μια χαρα μισθο εχουμε και τωρα
Αν θελαμε να γινουμε δημοσιοι υπαλληλοι θα καναμε χαρτια για ταχυδρομοι και τελωνηδες.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Διασωστης31 έγραψε:limenikos έγραψε:παιδιά αυτό που θέλετε να μπείτε στο λιμενικό σας αρέσει η πάτε για έναν σίγουρο μισθό; Και μετά θα ψάχνετε τρόπους να φύγετε και θα φάτε τις θέσεις από τα παιδιά που τους αρέσει επειδή είχατε βύσματα και βγάλατε διπλώματα όλοι
Μια χαρα μισθο εχουμε και τωρα
Αν θελαμε να γινουμε δημοσιοι υπαλληλοι θα καναμε χαρτια για ταχυδρομοι και τελωνηδες.
ΑΚΡΙΒΩΣ!
μπορεί να σας αρέσει η στολή και η εξουσίαγια διαβάστε μερικά θέματα που λένε για παραιτήσεις
Ναι μονο οδηγηση εδωσα Επειδή ειχα πει.αλεξης 93 έγραψε:Καλησπερα.PAO πηρες δηλαδη για νταλικα χωρις εξετασεις, επειδη ειχες ΠΕΙ 97/100; Γτ και γω το 14 πηρα για φορτηγο με ΠΕΙ αλλα δν ειχα καμια τετοια ενημερωση. Εκτος αν εννοεις οτ εδωσες μονο οδηγηση και οχι γραπτες εξετασεις για την νταλικα.
Τα πρακτικά μαθήματα ειναι 8
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες