manolis88 έγραψε:Διαβαζω το πρωι οτι απο 1500 θεσεις στην υγεια οι 750 θα καλυφθουν απο προηγουμενους διαγωνισμους και εμεις περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τους 44 και αν θα ειναι 50 η 100 να τους παρει ολους μα εχει να παρει λφ απο το 11 και μην ακουσω περι προυπολογισμου ο προυπολογισμος ειναι μια προβλεψη τπτ παραπανω ενας μπουσουλας που λενε και στο χωριο μου, βαλτε οτι ακρη εχετε να πιεση μπας και γινει τπτ το θεμα ειναι καθαρα κομματικο πλεον...
'Ετσι είναι όπως Πολύ σωστά τα λέει ο Μanolis88 μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Γίνονται και θα γίνουν στην συνέχεια εκατοντάδες προσλήψεις σε υγεία και παιδεία και εμείς δεν ξέρουμε πόσους Λ/Φ θα πάρει και κάνουμε μειώσεις μόνοι μας λες και είμαστε πολιτικοί. Ξυπνήστε 150 άτομα δεν είναι τίποτα τόσα χρόνια που έχει να κάνει προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας
Κανενα νεο Περιμεναμε να βγουν τα δικας μας αποτελεσματα περιμεμεναμε τις ενστασεις αλλαξαν οι σειρες καμμια ενημερωση που εδιναν ποτε εδιναν που εγραψαν Και τωρα συνεχεια μιλαμε για ενα συγκεκριμενο αριθμο που λενε οτι θα παρουν ελεος παντου παιρνου απο διαγωνισμους πριν 18 χρονια ολους πρεπει να τους παρουν δηλαδη τα κονδυλια δεν υπαρχουν τωρα και θα υπαρχουν στο τελος του χρονου που λενε
Μαγκες ειμαι επιλαχων και εγω και εχω βασιστει στα λογια του υπουργου για +44 αλλα πλεον ανχωνομαι πολυ. κοιταξτε αυτο http://www.gazzetta.gr/plus/article/980144/troika-meioste-misthoys-pagoste-proslipseis-sto-dimosio
Αυτο το παγωμα λογικα θα ισχυει και για εμας μαγκες οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι
Παρακαλω πολυ εκ μερους ολων των επιλαχοντων τον Δυκ η οποιον μπορει να μας δωσει καποιες πληροφοριες θα ητανε πολυ χρησιμες γιατι δεν ξερουμε τι να περιμενουμε
θα ητανε πολυ σημαντικο να μαθουμε αν το δικο μας θεμα (+44 )εχει εγκριθει και ολα πλεον ειναι βαση προκυρηξης δηλαδη να περιμενουμε πρωτα επιτυχοντες και μετα εμεις. οποιαδηποτε πληροφορια θα ητανε πολυ χρησιμη για ολους μας
Ο Κατρούγκαλος χθες αρχισε να λεει για ομαδικές απολύσεις, και εμεις ελπίζουμε στους +44 ή + 50 και εγω ελπίζω και παραπανω γιατι ειμαι παραπανω απο 50 θεση. Αν μπορουμε να κανουμε οι επιλαχόντες κατι ολοι μαζι πρεπει να γινει τωρα. Για το προσφυγικό έρχονται συνεχεια τα κονδύλια, δεν ειναι τιποτα για αυτούς να βάλουν επιλαχόντες, αν και ο ανθρωπος στο τηλεφωνο που ολοι περνούμε μου είπε πως αυτόν τον αριθμό των επιλαχόντων θα τον ορίσει η πολιτική ηγεσία.
Παιδιά κάντε ότι μπορείτε τώρα που είναι νωρίς. Αν χρειαστεί κυνηγίστε το νομικά. Είναι κρίμα να μην πάρει και επιλαχόντες τόση προσπάθεια που κάνατε. Με τόσες ελλείψεις που έχουμε στο λιμενικό σώμα πρέπει να σας πάρει όλους. *ένας μόνιμος λιμενικός
Δεν μπορώ να καταλάβω ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και και σπερνετε πανικό. Από την στιγμή που δεν έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και δεν έχουν μπει οι επιτυχόντες δεν χρειάζεται να αγχωνομαστε προς το παρόν. Ο υπουργός θέλει να μπούμε και έχει δώσει αίτημα. Έχει παραγγείλει στολές. Το θέμα είναι ότι στην ελλαδα όλα κυλούν αργά. Όταν θα μπουν οι επιτυχόντες τότε θα πρέπει να δούμε αν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για εμάς. Από την στιγμή που έχει στείλει αίτημα σημαίνει ότι μας θέλει διότι μην κοροιδευομαστε προκήρυξη δεν παίζει να ξανά βγει. Αυτή την έλεγαν από το 2011 και έγινε το 2015. Χαλάρωστε και αν μπορείτε όσοι είστε αθηνα και από εκεί κοντά κανονιστε να πάτε να επιδιώξετε συνάντηση. εμενα μέσα από το υπουργείο μου λένε ότι τώρα οι διαδικασίες είναι στους επιτυχόντες. Όταν εγκριθεί το αίτημα για εμάς θα υπάρξει επίσημα ανακοίνωση
Κλ έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και και σπερνετε πανικό. Από την στιγμή που δεν έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και δεν έχουν μπει οι επιτυχόντες δεν χρειάζεται να αγχωνομαστε προς το παρόν. Ο υπουργός θέλει να μπούμε και έχει δώσει αίτημα. Έχει παραγγείλει στολές. Το θέμα είναι ότι στην ελλαδα όλα κυλούν αργά. Όταν θα μπουν οι επιτυχόντες τότε θα πρέπει να δούμε αν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για εμάς. Από την στιγμή που έχει στείλει αίτημα σημαίνει ότι μας θέλει διότι μην κοροιδευομαστε προκήρυξη δεν παίζει να ξανά βγει. Αυτή την έλεγαν από το 2011 και έγινε το 2015. Χαλάρωστε και αν μπορείτε όσοι είστε αθηνα και από εκεί κοντά κανονιστε να πάτε να επιδιώξετε συνάντηση. εμενα μέσα από το υπουργείο μου λένε ότι τώρα οι διαδικασίες είναι στους επιτυχόντες. Όταν εγκριθεί το αίτημα για εμάς θα υπάρξει επίσημα ανακοίνωση
Με καλυψες απολυτα φιλε μου. Ετσι ακριβως ειναι. Υπομονη κ Αγιος Ο Θεος
Πρωσοπικη αποψη χωρις πληροφοριες απλα με τα γεγονοτα και τη λογικη ειναι οτι αν το αιτημα για 44 επιλαχοντες εχει εγκριθει τοτε περιμενουμε να παμε μετα τους επιλαχοντες σαν νεα σειρα οπως οι υπαξ. Αλλα αν περιμενουμε εγκρισει ακομα απο υπουργιο οικονομικων νομιζω οτι δυσκολευει η κατασταση με ολα αυτα που γινονται στη χωρα τελευταια.Αν καποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο πραγμα ας μας βοηθησει να ξερουμε τουλαχιστον τι μας γινετε.