Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Δεν νομιζω να ειμαστε μόνο εμεις γιατι με το παλιο πηραν 586 ατομα Οικονομία...
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

Pao... έγραψε:Δεν νομιζω να ειμαστε μόνο εμεις γιατι με το παλιο πηραν 586 ατομα Οικονομία...
Εκ των οποιον οι 169 ειναι απο θεωρητικοί. Αρα μαλλον ειναι αρκετοί άλλοι

Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Με 17 646 μπορω να ελπιζω σε ανθυποπυραγων./αξιωματικων αστυνομιας ; ... Και κατι αλλο οι υποψηφιοι φέτος ειναι περισσοτεροι σε σχεση με περισυ για την αστυνομια?
police

Δημοσίευση από police »

Καλησπέρα σε όλους. Με 16.000 μόρια είμαι εντός παιχνιδιού πιστεύετε για την Αστυφυλάκων; Λέτε να κυμανθεί κανα 300-400 μόρια πιο κάτω απο πέρσι;
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Υποψηφιος έγραψε:Με 17 646 μπορω να ελπιζω σε ανθυποπυραγων./αξιωματικων αστυνομιας ; ... Και κατι αλλο οι υποψηφιοι φέτος ειναι περισσοτεροι σε σχεση με περισυ για την αστυνομια;

Πιο πολλές πιθανότητες έχεις για την Ανθυποπυραγών μάλλον. Η Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ είναι πιο ψηλά. Για να λες ότι είσαι σίγουρα μέσα πρέπει να έχεις 18,5+.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Υποψήφιος έγραψε:Καλημερα κι απο μενα... Μπορω να ελπιζω με 17 646 σε Ανθυποπυραγων ή αξιωματικων αστυνομιας;
Για Ανθυποπυραγων δεν γνωριζω,αλλα για αξιωματικων αστυνομιας λιγο δυσκολο, ομως ποτε δεν ξες. Καλη επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
George911

police έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Με 16.000 μόρια είμαι εντός παιχνιδιού πιστεύετε για την Αστυφυλάκων; Λέτε να κυμανθεί κανα 300-400 μόρια πιο κάτω απο πέρσι;

Εγώ έχω κάπου κοντά σε εσένα (15.973) και όλοι μου λένε να πάω στις ΠΚΕ. Μακάρι να πέσει 300 μόρια, είναι ήδη ψηλά!

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Ρε παιδια εχω μια απορια, γιατι δεν δωσατε με το νεο συστημα; Με το παλαιο εχετε μειωσει τις πιθανοτητες σας κατα 70% με τοσες θεσεις που δινουν. Ειναι λες και δινετε απο επαλ με πιο δυσκολα θεματα.Εικόνα
ypops.pyrosvestikis

Δημοσίευση από ypops.pyrosvestikis »

Γεια σας! Εβγαλα 16150 και φοβαμαι αρκετα γιατι ειμαι κατω και απο την αστυνομια 19 μορια και στην πυροσβεστικη που ειναι ο μεγαλος μου στοχος περνουν λιγους, πιστευετε πως υπαρχουν ελπιδες τουλαχιστον σε μια απο τις δυο σχολες; Εννοω λετε να πεσουν διοτι διαβασα και τα αλλα παιδια απο εδω αλλοι λενε πυροσβεστικη 16+ αλλοι μου λενε 18+ εχω εναν πανικο, επισης στην αστυνομια λενε πως περνουν απο το αλλο ετος, θα τους παρουν σιγουρα ή θα το αναβαλουν καθε φορα;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George911

ypops.pyrosvestikis έγραψε:Γεια σας! Εβγαλα 16150 και φοβαμαι αρκετα γιατι ειμαι κατω και απο την αστυνομια 19 μορια και στην πυροσβεστικη που ειναι ο μεγαλος μου στοχος περνουν λιγους, πιστευετε πως υπαρχουν ελπιδες τουλαχιστον σε μια απο τις δυο σχολες; Εννοω λετε να πεσουν διοτι διαβασα και τα αλλα παιδια απο εδω αλλοι λενε πυροσβεστικη 16+ αλλοι μου λενε 18+ εχω εναν πανικο, επισης στην αστυνομια λενε πως περνουν απο το αλλο ετος, θα τους παρουν σιγουρα ή θα το αναβαλουν καθε φορα;Εικόνα

Καλησπέρα! Ο βαθμός σου είναι αρκετά καλός, για τα φετινά δεδομένα και τις βαθμολογήσεις! Ωστόσο, μην απελπίζεσαι! Μπορεί να ακούς 16+ και 18+ ΑΛΛΑ, να κοπούν πάρα πολύ από αυτούς στις ΠΚΕ. Στη βαθμολόγηση των Πανελληνίων ήταν κάτι παραπάνω απο αυστηροί. Μπορεί να είναι έτσι και φέτος στις ΠΚΕ, δηλαδή να σου βρουν το παραμικρό για να σε κόψουν. Άμα δίνεις 1η φορά, τότε πήγαινε κανονικά στις ΠΚΕ για την εμπειρία, εφόσον βέβαια το συζητήσεις με γονείς και άλλους υποψηφίους. Η κατάταξη των επιτυχόντων της Αστυνομίας θα γίνει Κανονικά Του χρόνου, όπως προβλέπεται στην Προκήρυξη. Μην ανησυχείς για αυτό.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

papikos έγραψε:Ρε παιδια εχω μια απορια, γιατι δεν δωσατε με το νεο συστημα; Με το παλαιο εχετε μειωσει τις πιθανοτητες σας κατα 70% με τοσες θεσεις που δινουν. Ειναι λες και δινετε απο επαλ με πιο δυσκολα θεματα.Εικόνα
Εγω προσωπικα αυτο πού πιστεύω ειναι οτι μ το νεο τις θεσεις θα τις φανε οι θεωριτικοι καθώς ειχαν 4 αποκλειστικά θεωριτικα Μαθήματα. Επίσης το πιο σημαντικο για μενα ειναι ότι αρχαία οι περισσότεροι εγραψαν παρα πολυ καλα(14++) κ στο αντιστοιχο μάθημα που έχουμε εμεις οι τεχνολογικοι που ειναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης γράφουμε σκατα. Εγω έγραψα 13.2 κ οσους το λεω το θεωρουν τεραστιο βαθμο καθως τα μαθηματικα ειναι πολυ παλουκια μπροστά στα αρχαια... κ μην ξεχνουμε οτι αυτα τα δυο εχουν το μεγάλο συντελεστή.

Άβαταρ μέλους
George911

Pao... έγραψε:
papikos έγραψε:Ρε παιδια εχω μια απορια, γιατι δεν δωσατε με το νεο συστημα; Με το παλαιο εχετε μειωσει τις πιθανοτητες σας κατα 70% με τοσες θεσεις που δινουν. Ειναι λες και δινετε απο επαλ με πιο δυσκολα θεματα.Εικόνα
Εγω προσωπικα αυτο πού πιστεύω ειναι οτι μ το νεο τις θεσεις θα τις φανε οι θεωριτικοι καθώς ειχαν 4 αποκλειστικά θεωριτικα Μαθήματα. Επίσης το πιο σημαντικο για μενα ειναι ότι αρχαία οι περισσότεροι εγραψαν παρα πολυ καλα (14++) κ στο αντιστοιχο μάθημα που έχουμε εμεις οι τεχνολογικοι που ειναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης γράφουμε σκατα. Εγω έγραψα 13.2 κ οσους το λεω το θεωρουν τεραστιο βαθμο καθως τα μαθηματικα ειναι πολυ παλουκια μπροστά στα αρχαια... Κ μην ξεχνουμε οτι αυτα τα δυο εχουν το μεγάλο συντελεστή.

Και εγώ από Θεωρητική έδωσα. Οι βαθμοί στα Αρχαία δεν ήταν κ τόσο καλοί, όσο διαδίδουν. Εγώ έγραψα 16 και δεν ήμουν ποτέ ο καλύτερος (είχα κενά Γυμνασίου να φανταστείς). Πάρα πολλά παιδιά που έγραφαν 16-18 στα φροντιστήρια πήραν 12 και πολλά 9. Πέρσι στο φροντιστήριο το μεγαλύτερο που είχα γράψει ήταν κοντά στο 14. Τα στατιστικά στοιχεία ακόμη δείχνουν ότι σχεδόν οι μισοί έγραψαν κάτω από τη βάση. Τώρα μέσα στη βδομάδα θα ξαναπεράσω από το σχολείο μου και μπορώ να σας παραθέσω ενδεικτικά 10-15 βαθμολογίες από οποιοδήποτε μάθημα θέλετε. Εγώ πιστεύω πως τη ζημιά την κάνουν ΠΑΝΤΑ αυτοί που γράφουν ψηλά (17+), δεν πιάνουν τα όρια στα αθλήματα αλλά τα περνάνε μερικοί (ανεξάρτητα αν έχουν βύσμα ή όχι) και φυσικά, υποκύπτουν στις πιέσεις των γονιών τους και του συγγενικού τους περιβάλλοντος. Τώρα τελευταία γίνεται και το άλλο: Οι γονείς κυνηγάνε να μάθουν για τις διαδικασίες των Στρατιωτικών-Αστυνομικών σχολών. Δεν ξέρουν καν ποια είναι τα αθλήματα, τα όρια, τι είναι οι ΠΚΕ, που γίνονται κλπ. Τα παιδιά δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον. Λίγοι είναι αυτοί που φαίνεται ότι γουστάρουν κ έχουν όλη την καλή διάθεση και όρεξη να υπηρετήσουν τα Σώματα. Σίγουρα θα έχετε δει και εσείς εδώ πολλά.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Λοιπον παιδια φιλικα παντα να πω και εγω την αποψη μου σχετικα με την βαση γιατην αστυφ συγκεκριμενα. Θεωρω πως η βαση θα εχει πτωτικη ταση διοτι

-μεχρι περσι εμπαιναν τα παιδια με μαθ γεν και οικονομια που αντικειμενικα και βαση στατιστικων οι μαθητες εγραφαν καλυτερα σε σχεση με μαθ κατ και αρχαια που ειναι φετος τα μαθηματα βαρυτητας

-δεν μετρουν οι προφορικοι βαθμοι που σε καποιους εδιναν μεχρι και 600 μορια οσοι εγραφαν πανω απο 15 και ειχαν 20αρια στα προφορικα αυτοι τα επαιρναν τα 600 φετος δεν εχει δλδ καποιος υποψηφιος με 15,7 γβπ με τα προφορικα εφτανε 16.3 φετος δεν γινεται αυτο.

-επισης πολυ θεωρουν πως το γεγονος οτι μπαινουν υποψηφιοι απο τρια πεδια θα αυξησει την βαση. Θεωρω πως ειναι λανθασμενη μια τετοια αποψη διοτι οπως φανηκε το οικονομιας και πληροφορικης δεν τα πηγε καθολου καλα η θεωρητικη ειχε ποσοστο 50 50 περιπου στα μαθηματα βαρυτητας και στην θετικη μην ξχναμε πως θα υπαρξει μεγαλος κορεσμος στις υπολοιπες στρ σχολες δλδ καποιος με 17+ στην θετικη πιανει ευελπιδων ικαρων σνδ στυα σμυν οποτε θα υπαρχει και εκει μεγαλος κορεσμος καποιων βαθμολογιων του 16+ που εχει η αστυφ τωρα

- ειναι και η πυροσβεστικη που θα απορροφησει αλλες 100 περιπου βαθμολογιες των τριων κατευθυνσεων

-τα 4 θα παιξουν και αυτα τον ρολο τους οχι μονο για την αστυφ αλλα και για ιατρικες και νομικες επεσε πολυ κλαμα στην εκθεση απο παιδια στο σχολειο μου που ενω εγραφαν 18+ στα αλλαεβλεπαν εκθεση 12 14 και εβαζαν τα κλαματα. Θεωρω πως το γεγονος αυτο συγκρατησε λιγο τις βαθμολογιες.

-σχετικα με την ζητηση της σχολης σιγουρα αυτη ειναι αυξημενη αλλα δεν ξερω τουλαχιστον στην θεωρητικη ποιες βαθμολογιες θα απορροφησει η αστυφ ενας που εγραψε 17800 στην θεωρ τελικα θ Βαλει πρωτα πυροσβεστικη κοριτσια σε εμας τπτ απο ζητηση.

επισης να δωσω το στιγμα και απο το σχολειο μου γενικοτερα που ειναι απο τα μεγαλυτερα στην πολη με 500 περιπου παιδια και 200 φετος να δινουν 4κοπελες στην θεωρητικη πανω απο 18000 ενας 17800 3 κοπελες στο 17+ και μετα αρκετοι γυρω στο 15 και μετα οι περισς κατω απο την βαση αυταστην θεωρητ στην θετικη πνω κατω τα ιδια αλλα εδω λιγοι παρα πανω οι αριστουχοι κ αγορια στο οικονομικο σκορπια πραγματα και γενικοτερα χαλια μπορει να ειχαν 19 αεππ και 5 μαθημ και 12 εκθεση και γενικοτερα ακουω και απο αλλα σχολεια πολλες βαθμολογιες στν βαση και στα 1300 με 14000.

εμενα η βαθμολογια μου ειναι 15057 θεωρω πως η βαση θαπεσει αλλα οχι τοσο ωστε να την πιασω οπως και να εχει στις πκε θα παω μονο και μονο για την εμπειρια και για να ολοκληρωσω αυτο που αρχισα. Καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι να τα καταφερουμε ολοι και να τα θυμομαστε αυτα στην σχολη και να γελαμε. Καλη επιτυχια παιδες μου...

Υποψ

Δημοσίευση από Υποψ »

Παιδιά θα ήθελα την άποψή σας. Νομίζω πως σε σχέση με ΠΕΡΣΙ, η ζήτηση έχει απογειωθεί! Το παρατηρείτε και εσείς αυτό ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

Υποψ έγραψε:Παιδιά θα ήθελα την άποψή σας. Νομίζω πως σε σχέση με ΠΕΡΣΙ, η ζήτηση έχει απογειωθεί! Το παρατηρείτε και εσείς αυτό ή όχι;
Με το παλιο εισαι?

Δυστυχώς η κριση φταίει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης