Kourtembeu έγραψε:[Τι σχέση έχουν τα 2 Δις που θα δοθούν τμηματικά και ΜΟΝΟ μέσω προγραμμάτων με τις προσλήψεις; Αφήστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ή έστω να μας δώσουν την πρώτη δόση από τα χρωστούμενα. Και μετά μπορεί κάτι να γίνει με προσλήψεις. Άποψη μου, χωρίς να έχω πληροφόρηση για το τι γίνεται τώρα με ΣΥΡΙΖΑ, ότι και οι προσλήψεις θα είναι θέμα συζήτησης με τους εταίρους μας. Δλδ θα πει ο Καμμένος ή ο ΠΡΟΠΟ. Θέλω 10, η Κυβέρνηση θα του πει, καλά συμφώνησε στους 6-7 και οι εταίροι θα το ρίξουν στου 4 με 5. Αυτή ήταν και η λογική επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α. Ε.
Μην ξεχνάτε ότι προσλήψεις=δημοσιονομικό κόστος, αυτό είναι στο μυαλό των εταίρων μας. Όταν ακούς μέχρι και προχθές που διάβαζα δηλώσεις του Σόιμπλε ότι οι Έλληνες έχουν υπεράριθμους στο Δημόσιο, ε καταλαβαίνετε τι θα ειπωθεί όταν θα πάμε να τους πούμε ότι θα προσλάβουμε Χ αριθμό σε Στρατό και ΕΛ. ΑΣ.
ακριβως... Συμφωνω... Απολυτα ορθη και δομημενη σκεψη...
Ρε παιδια μας κατεστρεψαν... τι προκυρηξεις λετε, εδω λενε μεχρι το πασχα μπορει να χρεοκοπησουμε.. οι ελληψεις ειναι τεραστιες στο σωμα και αυτοι το χαβα τους, νομιζουν οτι οι ενεργοι αστυνομικοι ειναι ρομποτ.. τι να πω μακαρι να αλλαξουν συντομα τα πραγματα αλλα εγω το βλεπω πολυ χλωμο για τα επομενα 2-3 χρονια!!!
Παιδεία ότι και να βγει είναι πολλά τα άτομα πάντως θεωρώ αν πρώτα δεν βγει για εποπ δεν νομίζω να βγει για φρουρούς εχουν ποιο πολλές ελλείψεις άσχετο το λιμενικό τι μπιστολι.. έφαγε;
Παιδια εχουμε κανενα νεωτερο; Πολυ σιγη επικρατει. Το λιμενικο το ξεπαγωνουν ακουστηκε και στο υπουργειο αμυνας υπαρχει κινητικοτητα εδω εχουμε τιποτα στο προπο?
τσικ έγραψε:Παιδια εχουμε κανενα νεωτερο; Πολυ σιγη επικρατει. Το λιμενικο το ξεπαγωνουν ακουστηκε και στο υπουργειο αμυνας υπαρχει κινητικοτητα εδω εχουμε τιποτα στο προπο;
γενικα δεν υπηρξε ποτε θεμα για φρουρους μεσα στο τρεχον ετος φιλε. Περσυ υπηρχε αλλα το ακυρωσαν.