Ηλέκτρα δεν ρώτησα αυτό. Ο D.Y.K. Είπε ότι η ύλη των λ/φ θα είναι κατά 99% ίδια με αυτή των υ/ξ. Αυτό που ρωτάω είναι ότι πέρα από Ιστορία, Έκθεση και Ν. Δίκαιο που είναι κοινά για όλους τους υ/ξ ποια αλλα μαθήματα θα δωσουμε πιθανότατα. Επίσης, πέρα από την Ιστορία δεν υπάρχει κάποιο άλλο μάθημα με ύλη της Γ' Λυκείου.
natasa22 έγραψε:Ηλέκτρα δεν ρώτησα αυτό. Ο D.Y.K. Είπε ότι η ύλη των λ/φ θα είναι κατά 99% ίδια με αυτή των υ/ξ. Αυτό που ρωτάω είναι ότι πέρα από Ιστορία, Έκθεση και Ν. Δίκαιο που είναι κοινά για όλους τους υ/ξ ποια αλλα μαθήματα θα δωσουμε πιθανότατα. Επίσης, πέρα από την Ιστορία δεν υπάρχει κάποιο άλλο μάθημα με ύλη της Γ' Λυκείου.
συν γεωγραφια και ξενη γλωσσα ειχαν στην προηγουμενη προκ. Αν θυμαμαι καλα παντως το δικαιο ηταν στο λυκειο. Τουλαχιστον πριν 7-8 χρονια. Περασε και καιρος . Αν και δεν ειμαι σιγουρη κατα που ηταν. Γ ή β λυκειου. Ψαξε στο internet εχει pdf. Ή και το βιβλιο να αγορασεις ειναι φθηνο για να διαβασεις απο κει. γεωγραφια αν δεις την προκ θα δεις πανω κατω τι θελει και μπορεις να τα βρεις αναλογα στο ιντερνετ.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος, έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει τίποτα. Στην προκήρυξη του 2008 για λιμενοφύλακες υπάρχει μια κατηγορία που λέει: Ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει τις εξής υποκατηγορίες: Α) Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) β) Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν. Θέλω να ρωτήσω αν τα άτομα που έχουν πάει Έφεδροι Αξιωματικοί, έχουν το δικαίωμα να μπουν σε αυτή την κατηγορία; Έχω τελειώσει Έφεδρος Αξιωματικός με ειδικότητα διαβιβαστή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
Στέλιος έγραψε:Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος, έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει τίποτα. Στην προκήρυξη του 2008 για λιμενοφύλακες υπάρχει μια κατηγορία που λέει: Ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει τις εξής υποκατηγορίες: Α) Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) β) Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν. Θέλω να ρωτήσω αν τα άτομα που έχουν πάει Έφεδροι Αξιωματικοί, έχουν το δικαίωμα να μπουν σε αυτή την κατηγορία; Έχω τελειώσει Έφεδρος Αξιωματικός με ειδικότητα διαβιβαστή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
Λογικά όμως θα μπορεί να συμμετέχει στην κατηγορία Γ) Λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ε. Δ. Με βάση την προκήρυξη του 2011 αν υπάρχει η ειδικότητά του στην κατηγορία αυτή ;) (όπως τα:9) Διαβιβαστής 10) Διαβιβαστής - Οδηγόςαυτοκινήτου)
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις
natasa 22 έγραψε:Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις
Μην παίρνεις και όρκο.
Είπαμε εσείς σαν γυναίκες (οι περισσότερες) έχετε αβαντάζ στα απολυτήρια λυκείου που όπως και να το κάνουμε μετράνε πολύ έναντι των αντρών (ακόμη και αυτών που υπηρέτησαν ως καταδρομείς)
Τώρα από εκεί και πέρα λογικά σε αυτήν την προκήρυξη θα σας χωρίσουν σε κατηγορίες, αλλιώς μπάτε σκύλοι...
natasa 22 έγραψε:Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις
Μακαρι, αλλα δεν το βλεπω. Επισης δεν ειναι το ιδιο να συναγωνιζεσαι συγκεκριμενη κατηγορια αντρων με το να παιρνεις απλα καποια μορια και να εισαι με ολη τη μαζα... Βασικα δεν ειναι καθολου το ιδιο...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown