Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

natasa 22 έγραψε:Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουμε και εμείς Ιστορία, Ναυτικό Δίκαιο και Έκθεση; Τα υπόλοιπα;

ξανα: Δες την προηγουμενη προκ με την υλη των μαθηματων. Η υλη ειναι σχεδον ολα απο μαθηματα τριτης λυκειου γενικης κατευθυνσης.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
natasa22

Δημοσίευση από natasa22 »

Ηλέκτρα δεν ρώτησα αυτό. Ο D.Y.K. Είπε ότι η ύλη των λ/φ θα είναι κατά 99% ίδια με αυτή των υ/ξ. Αυτό που ρωτάω είναι ότι πέρα από Ιστορία, Έκθεση και Ν. Δίκαιο που είναι κοινά για όλους τους υ/ξ ποια αλλα μαθήματα θα δωσουμε πιθανότατα. Επίσης, πέρα από την Ιστορία δεν υπάρχει κάποιο άλλο μάθημα με ύλη της Γ' Λυκείου.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

natasa22 έγραψε:Ηλέκτρα δεν ρώτησα αυτό. Ο D.Y.K. Είπε ότι η ύλη των λ/φ θα είναι κατά 99% ίδια με αυτή των υ/ξ. Αυτό που ρωτάω είναι ότι πέρα από Ιστορία, Έκθεση και Ν. Δίκαιο που είναι κοινά για όλους τους υ/ξ ποια αλλα μαθήματα θα δωσουμε πιθανότατα. Επίσης, πέρα από την Ιστορία δεν υπάρχει κάποιο άλλο μάθημα με ύλη της Γ' Λυκείου.

συν γεωγραφια και ξενη γλωσσα ειχαν στην προηγουμενη προκ. Αν θυμαμαι καλα
παντως το δικαιο ηταν στο λυκειο. Τουλαχιστον πριν 7-8 χρονια. Περασε και καιρος Εικόνα. Αν και δεν ειμαι σιγουρη κατα που ηταν. Γ ή β λυκειου. Ψαξε στο internet εχει pdf. Ή και το βιβλιο να αγορασεις ειναι φθηνο για να διαβασεις απο κει.
γεωγραφια αν δεις την προκ θα δεις πανω κατω τι θελει και μπορεις να τα βρεις αναλογα στο ιντερνετ.

and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
natasa 22

Δημοσίευση από natasa 22 »

Σε ευχαριστώ πολύ ΕικόναΕικόνα
Στέλιος

Δημοσίευση από Στέλιος »

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος, έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει τίποτα. Στην προκήρυξη του 2008 για λιμενοφύλακες υπάρχει μια κατηγορία που λέει: Ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει τις εξής υποκατηγορίες: Α) Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)
β) Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν. Θέλω να ρωτήσω αν τα άτομα που έχουν πάει Έφεδροι Αξιωματικοί, έχουν το δικαίωμα να μπουν σε αυτή την κατηγορία; Έχω τελειώσει Έφεδρος Αξιωματικός με ειδικότητα διαβιβαστή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
nikytheguy

Δημοσίευση από nikytheguy »

Όχι φίλε αυτή η κατηγορία είναι για άτομα που υπηρέτησαν τη στρατιωτική τους θητεία στις ειδικές δυνάμεις του στρατου και του ναυτικού.
Άβαταρ μέλους
koumalex2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από koumalex2 »

Στέλιος έγραψε:Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος, έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει τίποτα. Στην προκήρυξη του 2008 για λιμενοφύλακες υπάρχει μια κατηγορία που λέει: Ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει τις εξής υποκατηγορίες: Α) Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)
β) Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν. Θέλω να ρωτήσω αν τα άτομα που έχουν πάει Έφεδροι Αξιωματικοί, έχουν το δικαίωμα να μπουν σε αυτή την κατηγορία; Έχω τελειώσει Έφεδρος Αξιωματικός με ειδικότητα διαβιβαστή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
Όχι δεν μπορείς...

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mysterio »

Λογικά όμως θα μπορεί να συμμετέχει στην κατηγορία Γ) Λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ε. Δ. Με βάση την προκήρυξη του 2011 αν υπάρχει η ειδικότητά του στην κατηγορία αυτή ;) (όπως τα:9) Διαβιβαστής 10) Διαβιβαστής - Οδηγόςαυτοκινήτου)

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Το θεμα ειναι να εχει η προκηρυξη κατηγοριες και αυτο το λεω επειδη στους υπαξιωματικους δεν ειχε!

-προσωπικα, κραταω μικρο καλαθι γι' αυτο. Νομιζω -μολονοτι το απευχομαι- πως δεν θα εχει και θα παμε οοοολοι σε μια γενικη κατηγορια. Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
natasa 22

Δημοσίευση από natasa 22 »

Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

natasa 22 έγραψε:Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις

Μην παίρνεις και όρκο.

Είπαμε εσείς σαν γυναίκες (οι περισσότερες) έχετε αβαντάζ στα απολυτήρια λυκείου που όπως και να το κάνουμε μετράνε πολύ έναντι των αντρών (ακόμη και αυτών που υπηρέτησαν ως καταδρομείς)

Τώρα από εκεί και πέρα λογικά σε αυτήν την προκήρυξη θα σας χωρίσουν σε κατηγορίες, αλλιώς μπάτε σκύλοι...

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

natasa 22 έγραψε:Και να μπουν όλοι σε μια γενική κατηγορία σίγουρα θα πάρετε κάποια μόρια από τις ειδικές δυνάμεις οπότε και πάλι σας συμφέρει... Βέβαια πιστεύω πως θα πάρουν και από ειδικές δυνάμεις

Μακαρι, αλλα δεν το βλεπω. Επισης δεν ειναι το ιδιο να συναγωνιζεσαι συγκεκριμενη κατηγορια αντρων με το να παιρνεις απλα καποια μορια και να εισαι με ολη τη μαζα... Βασικα δεν ειναι καθολου το ιδιο...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από amomos2 »

Λογικα θα εχει αρκετα μορια σαυτους που υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις!
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Έχουμε κανένα νέο σχετικά με την προκήρυξη των λφ?
Augoustis

Δημοσίευση από Augoustis »

Κάποιο έγκυρο νεο απο την προκυρηξη εχουμε παιδιά; ξερεις κανεις κατι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες