tripotron έγραψε:Δν διαβασα λαθος... Σου λεω και ονομα αμα θες
μάλλον δεν το έπιασες, πουθενά στην προκήρυξη δεν αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις μόνο σε 2 κατηγορίες τα χαρτιά σου, αυτό που αναφέρει είναι σε μια η περισσότερες
Α ναι; Γτ εκει π πηγα να κανω εγω τα χαρτια μας λεγανε παιδια το πολυ 2 κατηγοριες να βαλετε και επισης εγω εβαλα 1η επιλογη την Β κατηγορια και 2η την Ε1 (Ηλεκτρονικοι οπως λεει στιν προκ) και το ονομα μ ειναι μονο στην Β ενω του παιδιου π λεω πιο πανω ειναι και στην Ε1, εχουμε την ιδια ειδικοτητα ΤΕΕ ηλεκτρονικοι (κα8ομασταν κ μαζι) Εμενα γτ δν με βαλανε Ε1; Δν τον προσεξαν μηπως?
tripotron έγραψε:Α ναι; Γτ εκει π πηγα να κανω εγω τα χαρτια μας λεγανε παιδια το πολυ 2 κατηγοριες να βαλετε και επισης εγω εβαλα 1η επιλογη την Β κατηγορια και 2η την Ε1 (Ηλεκτρονικοι οπως λεει στιν προκ) και το ονομα μ ειναι μονο στην Β ενω του παιδιου π λεω πιο πανω ειναι και στην Ε1, εχουμε την ιδια ειδικοτητα ΤΕΕ ηλεκτρονικοι (κα8ομασταν κ μαζι) Εμενα γτ δν με βαλανε Ε1; Δν τον προσεξαν μηπως;
Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δηλώνει συμμετοχή για περισσότερες της μίας κατηγορίες, η σειρά αναγραφής των κατηγοριών ενδιαφέροντος επέχει θέση αίτησης προτίμησης της αντίστοιχης κατηγορίας στην οποία επιθυμεί να καταταγεί, χωρίς αυτή να μπορεί εκ των υστέρων να μεταβληθεί.
Αν έγραψες ότι θέλεις να συμμετέχεις σε 2 κατηγορίες και έγραψες δίπλα πτυχίο/απολυτήριο και σειρά προτίμησης μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το ξέχασαν, αν θυμάσαι ότι συμπλήρωσες σωστά την αίτηση μπορείς να κάνεις ένσταση
1. Για την Β' κατηγορία έκανε αίτηση.2.21χρ. Είναι, οπότε δεν υπάρχει θέμα ηλικίας.
Παρ'όλα αυτά σήμερα επικοινώνησε με την Π. Υ. Στην Πάτρα που έκανε τα χαρτιά του και του είπαν πως από εκεί έφυγαν κανονικά τα χαρτιά και μάλιστα τους έκανε εντύπωση που τον βγάλανε στο πίνακα χωρίς τα προσόντα. Από εκεί και πέρα έκανε ένσταση, με την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων της Πυροσβεστικής, και έστειλε την ένσταση στον ΑΣΕΠ. Τέλος, του είπαν αν γνωρίζει κάποιον που είναι στην ίδια θέση με αυτόν να κάνει ένσταση και πως στην πλειοψηφία όσοι κάνουν ένσταση δικαιώνονται.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους καλέσουν για τις επόμενες δοκιμασίες.
Μια ερωτηση; Στην ε1 ελεγε για ηλεκτρονικους οπου κ εκανα. τα αποτελεσματα της προκυρηξης λενε για ηλεκτρολογους αυτοκ. τελικα τι γινεται μας δουλευουν!
loukilouk έγραψε:Μια ερωτηση; Στην ε1 ελεγε για ηλεκτρονικους οπου κ εκανα. Τα αποτελεσματα της προκυρηξης λενε για ηλεκτρολογους αυτοκ. Τελικα τι γινεται μας δουλευουν!
σαμπως ξερουν και αυτοι ρε φιλαρακι... Δικιο εχεις, αλλο ηλεκτρονικοι και αλλο ο ηλεκτρολογος... Ειμαι της δουλειας γιαυτο στο λεω, εγω εχω κανει και στην ε2 ως μηχανικος. Μαλλον θα θεωρησαν οτι ηλεκτρολογος και ηλεκτρονικος ειναι ενα και το αυτο!εσυ εισαι ηλεκτρονικος η ηλεκτρολογος;
sakk έγραψε:Μπορει καποιος εμπειρος να ριξει μια ματια στην κατηγορια δ2, οι τρεις πρωτοι ειναι με βαθμο λυκειου (αριστα το 20) Και οχι σχολης (αριστα το 10) πως γινεται να μοριοδοτουνται το ιδιο; Εχει αλλους τρεις στο τελος της λιστας με παρομοιες βαθμολογιες! Τι παιζει;
Ναυτικο λυκειο τελειωσαν. Οι αποφοιτοι ΑΕΝ και ναυτικων σχολων δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης (ναυτικων λυκειων) προυγουνται απο τους αποφοιτους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης οποιουδηποτε τυπου λυκειου.
sakk έγραψε: Μπορει καποιος εμπειρος να ριξει μια ματια στην κατηγορια δ2, οι τρεις πρωτοι ειναι με βαθμο λυκειου (αριστα το 20) Και οχι σχολης (αριστα το 10) πως γινεται να μοριοδοτουνται το ιδιο; Εχει αλλους τρεις στο τελος της λιστας με παρομοιες βαθμολογιες! Τι παιζει;
Ναυτικο λυκειο τελειωσαν. Οι αποφοιτοι ΑΕΝ και ναυτικων σχολων δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης (ναυτικων λυκειων) προυγουνται απο τους αποφοιτους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης οποιουδηποτε τυπου λυκειου.
οκ συμφωνω αλλα πως γινεται να παιρνουν μορια απο τον βαθμο τους αφου αυτοι εχουν αριστα 20 και οι ΑΕΝ αριστα 10 εκει κολαω
π. Χ. Αυτος αν βγαλει το ναυτικο λυκειο με 20 (αριστα) θα παρει 2000 μορια ενω εγω με 10 (αριστα) 1000 μορια δεν ειναι και πολυ ισοτιμο
δεν εχω τιποτα με τα παιδια και ειμαι μεσα στην εικοσαδα Ανετα, απλα δεν μου καθεται και θελω να ακουσω γνωμες, ακομα δεν ειναι δικαιο για τους 21 22 23
loukilouk έγραψε:Ηλεκτρονικος ειμαι και με εχουν εκτος στην ε1 το θεμα ειναι οτι μου ειπαν ολα οκ οταν εδωσα την αιτηση! Δεν ξερω κ που να ρωτησω!
αν είσαι ηλεκτρονικός αυτοκινήτων, τότε σίγουρα παίζει λάθος και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την πυροσβεστική υπηρεσία που κατέθεσες τα χαρτιά σου
Γκρικ απλα να διευκρινυσω οτι δεν υπαρχει ειδικοτητα ηλεκτρονικος αυτοκινητων, υπαρχει μονο ηλεκτρολογος αυτοκινητων. Ο ηλεκτρονικος παραπεμπει αλλου σε ειδικοτητες που εχουν σχεση με τηλεορασεις, υπολογιστες κτλ... Οπως και να εχει δεν θα επρεπε να του δεχτουν την αιτηση του παιδιου σε περιπτωση που εννουσαν ηλεκτρολογο αυτοκινητων, που κατ εμε αυτι ισχυει... Εγω ειμαι μηχανικος αυτοκινητων και δηλωσα στην ε2 για τις 10 θεσεις, ζηταγαν επισης και ΄μηχανικο΄ αμαξωματων... Δηλαδη φανοποιο... Αρα ενννουσαν σιγουρα ηλεκτρολογο. Και οχι ηλεκτρονικο. Το λαθος ηταν στην προκυρηξη και σε αυτους που την συνεταξαν.
sakk έγραψε: Μπορει καποιος εμπειρος να ριξει μια ματια στην κατηγορια δ2, οι τρεις πρωτοι ειναι με βαθμο λυκειου (αριστα το 20) Και οχι σχολης (αριστα το 10) πως γινεται να μοριοδοτουνται το ιδιο; Εχει αλλους τρεις στο τελος της λιστας με παρομοιες βαθμολογιες! Τι παιζει;
οκ συμφωνω αλλα πως γινεται να παιρνουν μορια απο τον βαθμο τους αφου αυτοι εχουν αριστα 20 και οι ΑΕΝ αριστα 10 εκει κολαω
π. Χ. Αυτος αν βγαλει το ναυτικο λυκειο με 20 (αριστα) θα παρει 2000 μορια ενω εγω με 10 (αριστα) 1000 μορια δεν ειναι και πολυ ισοτιμο
δεν εχω τιποτα με τα παιδια και ειμαι μεσα στην εικοσαδα Ανετα, απλα δεν μου καθεται και θελω να ακουσω γνωμες, ακομα δεν ειναι δικαιο για τους 21 22 23
ξεχασα να πω πως εχω τελειωσει την ΑΕΝ
Κάτοχοι τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή απόφοιτοι Επαγγελματικής Ναυτικής Σχολής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
αφού λέει λύκειο πως να του το μετρήσουν δηλαδή; Αν έχει τελειώσει με 15 τι θα κάνουν; Θα του μετρήσουν 1000 μόρια; Δεν γίνεται
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
loukilouk έγραψε:Ηλεκτρονικος ειμαι και με εχουν εκτος στην ε1 το θεμα ειναι οτι μου ειπαν ολα οκ οταν εδωσα την αιτηση! Δεν ξερω κ που να ρωτησω!
αν είσαι ηλεκτρονικός αυτοκινήτων, τότε σίγουρα παίζει λάθος και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την πυροσβεστική υπηρεσία που κατέθεσες τα χαρτιά σου
Γκρικ απλα να διευκρινυσω οτι δεν υπαρχει ειδικοτητα ηλεκτρονικος αυτοκινητων, υπαρχει μονο ηλεκτρολογος αυτοκινητων. Ο ηλεκτρονικος παραπεμπει αλλου σε ειδικοτητες που εχουν σχεση με τηλεορασεις, υπολογιστες κτλ... Οπως και να εχει δεν θα επρεπε να του δεχτουν την αιτηση του παιδιου σε περιπτωση που εννουσαν ηλεκτρολογο αυτοκινητων, που κατ εμε αυτι ισχυει... Εγω ειμαι μηχανικος αυτοκινητων και δηλωσα στην ε2 για τις 10 θεσεις, ζηταγαν επισης και ΄μηχανικο΄ αμαξωματων... Δηλαδη φανοποιο... Αρα ενννουσαν σιγουρα ηλεκτρολογο. Και οχι ηλεκτρονικο. Το λαθος ηταν στην προκυρηξη και σε αυτους που την συνεταξαν.
Φίλε εγώ απλά έγραψα αυτά που διάβασα από την προκήρυξη
ε.- Κατηγορία Ε΄: 1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Β΄ κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ. Ε. Ε.) ειδικότητας ηλεκτρονικών αυτοκινήτων