Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από valantis315 »

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

valantis315 έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
εχω δηλωσει εθελοντης στα λοκ απο αρχες ιουλιου...18 χρονων ειμαι... Δηλωνω εθελοντης και ειναι δυνατον να μην με παρουν;
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:
valantis315 έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
εχω δηλωσει εθελοντης στα λοκ απο αρχες ιουλιου...18 χρονων ειμαι... Δηλωνω εθελοντης και ειναι δυνατον να μην με παρουν;
και με την στρατολογια εχω μιλησει και με ειπαν να περιμενω και αυτην την εβδομαδα... Εγω νομιζω οτι αδικα θα περιμενω...
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πιθανόν λόγω γραφειοκρατίας να μήν έχει προλάβει να βγεί η κατάταξη σου για αυτήν την εσσο κ να σε καλέσουν με την σειρα του νοεμβρίου
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

valantis315 έγραψε:Πιθανόν λόγω γραφειοκρατίας να μήν έχει προλάβει να βγεί η κατάταξη σου για αυτήν την εσσο κ να σε καλέσουν με την σειρα του νοεμβρίου
σε αυτην την φαση που ειμαι μεχρι ποτε μπορει να με ερθει το χαρτι;
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Εαν δεν έρθει μέχρι Τρίτη Τετάρτη μην περιμένεις να μπείς την Δευτέρα. Ελπίζω να βοήθεισα. Καλη συνέχεια φιλε
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

valantis315 έγραψε:Εαν δεν έρθει μέχρι Τρίτη Τετάρτη μην περιμένεις να μπείς την Δευτέρα. Ελπίζω να βοήθεισα. Καλη συνέχεια φιλε
με βοηθησες... Ευχαριστω ρε φιλε να σε καλα...
GAmotorss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GAmotorss »

Κοβεσε ρε παιδια αμα εχεις αλλεργεια στην μελλισα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγώ μπαίνω την τρίτη στο ΚΕΤΘ αλλα θέλω να πάω στους καταδρομείς. Είδα παραπάνω οτι θα κόψουν άτομα γιατι ήδη είναι 700.

Γουστάρω να παώ καταδρομείς και θέλω να έχω κ τα μόροια για Πυροσβεστική μετά. Λογικά απο οτι διάβασα θα έρθει επιτροπή να μας ρωτήσει πιοι θέλουν να πάνε ειδικές δυνάμεις. Θα γίνει σιγουρα αυτό ή λόγο πληρώτητας δεν θα έρθουν; Και δεύτερον μπορώ να δηλώσω κ΄Κύπρο σαν Καταδρομέας;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πάντα έρχονται οι Επιτροπές Στρατονομίας-Προεδρικής Φρουράς-Ειδικών Δυνάμεων. Το ότι συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα για Ειδικές Δυνάμεις δεν σημαίνει ότι θα μείνουν όλοι. Ίσα-ίσα κοβόνται πολλοί στη αρχή και μετατίθενται είτε Πεζικό είτε Τεθωρακισμένα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νικόλας έγραψε: Και δεύτερον μπορώ να δηλώσω κ΄Κύπρο σαν Καταδρομέας;

Ναί μπορείς. Όταν με το καλό παρουσιαστείς στο Πεύκο θα σας ρωτήσουν ποιοί επιθυμούν να υπηρετήσουν στην 35 ΜΚ (Μοίρα Καταδρομών) της κύπρου. Εσύ θα δηλώσεις οτι επιθυμείς και θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση. Τίποτα παραπάνω! Όλα τα άλλα θα έρθουν απο μόνα τους!

Καλή θητεία!Εικόνα

ranger3192
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ranger3192 »

Θελω να μπω στα << Βατραχια>> (μονιμος) αλλα απο οτι μου λενε ειναι εντυπωσιακα δυσκολα. Δεν ειμαι συνηθησμενος σε ακρεες κακουχιες αλλα ουτε ειμαι καλοπερασακιας και φυγοπονος. Δυο παιδι Ο. Υ. Καδες που ξερω ειναι συνηθησμενοι σε δυσκολες καταστασεις και παλι τα βρηκαν σκουρα. Η θεληση μπορει να υπερβει το σωμα σε αυτες τις περιπτωσεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θέληση και υπομονή χρειάζεται.
Anonymous

Αν διλωνα εθελοντις 16 Θα μπορουσα να τα καταφερω απαντιστε πρκλ ευχαριστω εκ τον προτερον
Anonymous

Διλαδι δεν μπορς; 1993 απαντιστε μου πρκλ Αυγουστος με υπογραφι μπωρο για καταδρομεισ; Και γιατι δεν μπςρο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης