Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
εχω δηλωσει εθελοντης στα λοκ απο αρχες ιουλιου...18 χρονων ειμαι... Δηλωνω εθελοντης και ειναι δυνατον να μην με παρουν;valantis315 έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
-
και με την στρατολογια εχω μιλησει και με ειπαν να περιμενω και αυτην την εβδομαδα... Εγω νομιζω οτι αδικα θα περιμενω...ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:εχω δηλωσει εθελοντης στα λοκ απο αρχες ιουλιου...18 χρονων ειμαι... Δηλωνω εθελοντης και ειναι δυνατον να μην με παρουν;valantis315 έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρέσω σε αυτή την ΕΣΣΟ απο ότι ακούγετε και μας έχουν πεί και εμάς στο πεύκο θα έρθουν γύρω στα 700 άτομα, στην προηγούμενη ΕΣΣΟ ήταν 450. Αυτό σημαίνει πως στην δική σας σειρά δεν υπάρχει έλληψη (αφού ακούγετε πως θα κόψουν κιολας άτομα). Τώρα γιατί δέν σου ήρθε το χαρτί είναι περίεργο αλλα ακουσα πως σε σειρά μου το χαρτί ήρθε 3 μέρες πρίν παρουσιαστεί. Όπως και να έχει εσύ κάνε ένα τηλέφωνο την δευτέρα στην στρατολογία (http://www.stratologia.gr/contact.htm) ή στο ΑΤ της περιοχής σου και ρώτα εάν έχουν σταλθεί τα σημειώματα κατάταξης. Την αναβολή πότε της εκοψες; Πρέπει να την κόψεις 3 μήνες πρίν την ΕΣΣΟ δλδ εάν είχες αναβολή θα έπρεπε να την διακόψεις τον Μαιο.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Πιθανόν λόγω γραφειοκρατίας να μήν έχει προλάβει να βγεί η κατάταξη σου για αυτήν την εσσο κ να σε καλέσουν με την σειρα του νοεμβρίου
-
σε αυτην την φαση που ειμαι μεχρι ποτε μπορει να με ερθει το χαρτι;valantis315 έγραψε:Πιθανόν λόγω γραφειοκρατίας να μήν έχει προλάβει να βγεί η κατάταξη σου για αυτήν την εσσο κ να σε καλέσουν με την σειρα του νοεμβρίου
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εαν δεν έρθει μέχρι Τρίτη Τετάρτη μην περιμένεις να μπείς την Δευτέρα. Ελπίζω να βοήθεισα. Καλη συνέχεια φιλε
-
με βοηθησες... Ευχαριστω ρε φιλε να σε καλα...valantis315 έγραψε:Εαν δεν έρθει μέχρι Τρίτη Τετάρτη μην περιμένεις να μπείς την Δευτέρα. Ελπίζω να βοήθεισα. Καλη συνέχεια φιλε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κοβεσε ρε παιδια αμα εχεις αλλεργεια στην μελλισα;
Εγώ μπαίνω την τρίτη στο ΚΕΤΘ αλλα θέλω να πάω στους καταδρομείς. Είδα παραπάνω οτι θα κόψουν άτομα γιατι ήδη είναι 700.
Γουστάρω να παώ καταδρομείς και θέλω να έχω κ τα μόροια για Πυροσβεστική μετά. Λογικά απο οτι διάβασα θα έρθει επιτροπή να μας ρωτήσει πιοι θέλουν να πάνε ειδικές δυνάμεις. Θα γίνει σιγουρα αυτό ή λόγο πληρώτητας δεν θα έρθουν; Και δεύτερον μπορώ να δηλώσω κ΄Κύπρο σαν Καταδρομέας;
Γουστάρω να παώ καταδρομείς και θέλω να έχω κ τα μόροια για Πυροσβεστική μετά. Λογικά απο οτι διάβασα θα έρθει επιτροπή να μας ρωτήσει πιοι θέλουν να πάνε ειδικές δυνάμεις. Θα γίνει σιγουρα αυτό ή λόγο πληρώτητας δεν θα έρθουν; Και δεύτερον μπορώ να δηλώσω κ΄Κύπρο σαν Καταδρομέας;
Πάντα έρχονται οι Επιτροπές Στρατονομίας-Προεδρικής Φρουράς-Ειδικών Δυνάμεων. Το ότι συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα για Ειδικές Δυνάμεις δεν σημαίνει ότι θα μείνουν όλοι. Ίσα-ίσα κοβόνται πολλοί στη αρχή και μετατίθενται είτε Πεζικό είτε Τεθωρακισμένα.
Ναί μπορείς. Όταν με το καλό παρουσιαστείς στο Πεύκο θα σας ρωτήσουν ποιοί επιθυμούν να υπηρετήσουν στην 35 ΜΚ (Μοίρα Καταδρομών) της κύπρου. Εσύ θα δηλώσεις οτι επιθυμείς και θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση. Τίποτα παραπάνω! Όλα τα άλλα θα έρθουν απο μόνα τους!Νικόλας έγραψε: Και δεύτερον μπορώ να δηλώσω κ΄Κύπρο σαν Καταδρομέας;
Καλή θητεία!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Θελω να μπω στα << Βατραχια>> (μονιμος) αλλα απο οτι μου λενε ειναι εντυπωσιακα δυσκολα. Δεν ειμαι συνηθησμενος σε ακρεες κακουχιες αλλα ουτε ειμαι καλοπερασακιας και φυγοπονος. Δυο παιδι Ο. Υ. Καδες που ξερω ειναι συνηθησμενοι σε δυσκολες καταστασεις και παλι τα βρηκαν σκουρα. Η θεληση μπορει να υπερβει το σωμα σε αυτες τις περιπτωσεις;
Θέληση και υπομονή χρειάζεται.
Αν διλωνα εθελοντις 16 Θα μπορουσα να τα καταφερω απαντιστε πρκλ ευχαριστω εκ τον προτερον
Διλαδι δεν μπορς; 1993 απαντιστε μου πρκλ Αυγουστος με υπογραφι μπωρο για καταδρομεισ; Και γιατι δεν μπςρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης