Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Πηγα προχθες στην οφθαλμιατρο και μου πε οτι εχω τα εξης:2.75 μυωπια και 1.50 αστιγματισμο στο δεξι! Στο αριστερο εχω 1.25 μυωπια και 1.75 αστιγματισμο... Αν τα προσθεσουμε βγαινει 4.25 για το δεξι μου ματι και 3 για το αριστερο μου ματι... Παω για Ι1 η Ι2?
sintoma lokatzis έγραψε:Πηγα προχθες στην οφθαλμιατρο και μου πε οτι εχω τα εξης:2.75 μυωπια και 1.50 αστιγματισμο στο δεξι! Στο αριστερο εχω 1.25 μυωπια και 1.75 αστιγματισμο... Αν τα προσθεσουμε βγαινει 4.25 για το δεξι μου ματι και 3 για το αριστερο μου ματι... Παω για Ι1 η Ι2;
Φιλε μου δεν προσθετης τπτ, τι ειναι αυτα που λεσ. Δεν γεινεται ετσι
-
Αρα λογικα πρεπει να μαι Ι1
sintoma lokatzis έγραψε:Αρα λογικα πρεπει να μαι Ι1
Ι1 εισαι μην ανησυχεις
-
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
Γειά σας παιδιά. Τι κατηγορία βγαίνεις σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο οφθαλμούς είναι τυφλός; Πιο συγκεκριμένα: Δεξιός οφθαλμός:10/10 χωρίς γυαλιά, και Αριστερός οφθαλμός:0/10.
Αν έχω δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με Μεταπτυχιακό (έρευνα κλπ) και επιστημονικές δημοσιεύσεις, πηγαίνω σε γραφείο με την παραπάνω πάθηση;
Ευχαριστώ!
Αν έχω δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με Μεταπτυχιακό (έρευνα κλπ) και επιστημονικές δημοσιεύσεις, πηγαίνω σε γραφείο με την παραπάνω πάθηση;
Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Αλφρεδος έγραψε:Γειά σας παιδιά. Τι κατηγορία βγαίνεις σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο οφθαλμούς είναι τυφλός; Πιο συγκεκριμένα: Δεξιός οφθαλμός:10/10 χωρίς γυαλιά, και Αριστερός οφθαλμός:0/10.
Ευχαριστώ!
Kαλύτερα να διαβάσεις το ΦΕΚ γιατί έχει αρκετές παθήσεις που ταιριάζουνε στην περιπτωσή σου
Αν τελικά υπηρετήσεις θα βγείς άοπλος οπότε είναι εύκολο να γίνεις γραφέας
Καλησπέρα παίδες! Μια ερωτησουλα εχω να μου διευκρινίσετε: Διαβασα οτι μεχρι 7 βαθμους μυωπια βγαινεις Ι2. Όταν λένε 7, εννοούνε μέσο όρο των ματιών ή έστω και ένα μάτι να είναι άνω του 7, τότε βγαινεις Ι3;
Για να καταλαβετε, προσφατα εξεταστηκα σε οφθαλμιατρο και το αποτελεσμα ήταν:5,5 και 7,5 αντίστοιχα σε κάθε μάτι. Αν μετραει ο μ. Ο. Τότε είναι στο (5,5+7,5) /2= 6,5, άρα Ι2. Αν όμως απαιτειται καθε ματι Ευχαριστω!
Για να καταλαβετε, προσφατα εξεταστηκα σε οφθαλμιατρο και το αποτελεσμα ήταν:5,5 και 7,5 αντίστοιχα σε κάθε μάτι. Αν μετραει ο μ. Ο. Τότε είναι στο (5,5+7,5) /2= 6,5, άρα Ι2. Αν όμως απαιτειται καθε ματι Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
BILLIS έγραψε:Καλησπέρα παίδες! Μια ερωτησουλα εχω να μου διευκρινίσετε: Διαβασα οτι μεχρι 7 βαθμους μυωπια βγαινεις Ι2. Όταν λένε 7, εννοούνε μέσο όρο των ματιών ή έστω και ένα μάτι να είναι άνω του 7, τότε βγαινεις Ι3;
Δεν μετράει ο μέσος όρο με 7,5 στο ένα μάτι βγαίνεις Ι3
Παιδια εγώ εχω μικροφθαλμια και απο το ενα ματι δεν βλεπω καθολου και φοραω προσθετικο, απο το αλλο βλεπω χωρις κανενα προβλημ... Τι i βγαινώ?
Έχω στο ένα μάτι 15.5 βαθμούς μυωπία και στο άλλο 16.5 επίσης και στα 2 μάτια μου έχω μια πάθηση στον φακό που λέγεται εκτοπία φακού. Τι Ι βγαίνω;
-
- Στρατηγός
basilis24 έγραψε:Έχω στο ένα μάτι 15.5 βαθμούς μυωπία και στο άλλο 16.5 επίσης και στα 2 μάτια μου έχω μια πάθηση στον φακό που λέγεται εκτοπία φακού. Τι Ι βγαίνω;
Διάβασε το ΦΕΚ υπάρχει κατηγορία με προβλήματα για τα όργανα όρασης σε κάθε πάθηση γράφει και την σωματική ικανότητα που θα έχεις στην στρατιωτική σου θητεία
Καλημερα, εχω στο δεξι ματι 14 βαθμυς μυωπιας (
) εκ γεννετης και μειωμενη ακοη 50% (απ οτι ειπε ο ΩΡΛ) λογω βακτηριδιου στη θαλασσα (Ελλαδαρα με τις καθαρες θαλασσες σου!). Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Ι4;
Ευχαριστω.

Ευχαριστω.
Ρίξε μια ματιά /stratologia/swmatikiikanotita.pdf
Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
Παιδιά εγώ που έχω 5 στο ένα μάτι και 6 στο άλλο τι I Θα βγω;:/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες