ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Παιδια μη γελιομαστε τωρα δεν ειναι λογικο αυτο με το Δ. Μ. Σ. Νταξει δε στεκει και πολυ καλα. Κανονικα θα επρεπε να το μετρανε με λυπομετρηση. Το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80κιλα κτηνος και το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80 κιλα λουκουμας; Στην τελικη οποιος ειναι μπιφτεκι με ποδια δε θα βγαλει το 1000ρι. Και για να ειμαστε και λιγο αυστηροι θα επρεπε να μετρανε τα κιλα και καθολη τη διαρκεια που υπηρετεις στο σωμα. Εχω δει αστυνομικο, ο οποιος ηταν τοσο χοντρος που δεν ειχε ζωνη και ειχε το πιστολι στην τσεπη του μπουφαν (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ) πανε 4 χρονια απο τοτε... Τι να πεις...
Επειδη ολα αυτα δε προκειτε να γινουν... Ας ειναι τωρα αυστηροι... Για να ειναι και δικαιο! Θα επρεπε να Κανουν Λιπομετρηση συμφωνω μαζι σου!electrolisa έγραψε:Παιδια μη γελιομαστε τωρα δεν ειναι λογικο αυτο με το Δ. Μ. Σ. Νταξει δε στεκει και πολυ καλα. Κανονικα θα επρεπε να το μετρανε με λυπομετρηση. Το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80κιλα κτηνος και το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80 κιλα λουκουμας; Στην τελικη οποιος ειναι μπιφτεκι με ποδια δε θα βγαλει το 1000ρι. Και για να ειμαστε και λιγο αυστηροι θα επρεπε να μετρανε τα κιλα και καθολη τη διαρκεια που υπηρετεις στο σωμα. Εχω δει αστυνομικο, ο οποιος ηταν τοσο χοντρος που δεν ειχε ζωνη και ειχε το πιστολι στην τσεπη του μπουφαν (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ) πανε 4 χρονια απο τοτε... Τι να πεις...
Αν καποιος ειναι υπερβαρος μπορει να κοπει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
mixalis έγραψε:Αν καποιος ειναι υπερβαρος μπορει να κοπει;
υπάρχει σχετικό θέμα δες εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=6851&PN=7
οχι τιποτα απο τα δυο... Αλοιμονο;sta8hsss έγραψε:Επειδη ολα αυτα δε προκειτε να γινουν... Ας ειναι τωρα αυστηροι... Για να ειναι και δικαιο! Θα επρεπε να Κανουν Λιπομετρηση συμφωνω μαζι σου!electrolisa έγραψε:Παιδια μη γελιομαστε τωρα δεν ειναι λογικο αυτο με το Δ. Μ. Σ. Νταξει δε στεκει και πολυ καλα. Κανονικα θα επρεπε να το μετρανε με λυπομετρηση. Το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80κιλα κτηνος και το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80 κιλα λουκουμας; Στην τελικη οποιος ειναι μπιφτεκι με ποδια δε θα βγαλει το 1000ρι. Και για να ειμαστε και λιγο αυστηροι θα επρεπε να μετρανε τα κιλα και καθολη τη διαρκεια που υπηρετεις στο σωμα. Εχω δει αστυνομικο, ο οποιος ηταν τοσο χοντρος που δεν ειχε ζωνη και ειχε το πιστολι στην τσεπη του μπουφαν (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ) πανε 4 χρονια απο τοτε... Τι να πεις...
που πανε;
στους μαραθωνιους;
η αν ναι και κανουν, να κοψουν και τους παλιους που ειναι ορισμενοι με πολλα κιλα
ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.
εισαι οκΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.
ΕΛΛΑΣ
εσενα θα σε κοψουν επειδη εισαι πολυ αδυνατος... ΑχαχαχαχαχαΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.

και εγω 1,79 ειμαι και 73 κιλα! Χεχεχεsta8hsss έγραψε:εσενα θα σε κοψουν επειδη εισαι πολυ αδυνατος... ΑχαχαχαχαχαΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.Σε υπερκαλυπτει!

...
ΕΛΛΑΣ
ναι ρε ανετα... Εγω 1,79 και 80 κιλα!asimike έγραψε:και εγω 1,79 ειμαι και 73 κιλα! Χεχεχεsta8hsss έγραψε:εσενα θα σε κοψουν επειδη εισαι πολυ αδυνατος... ΑχαχαχαχαχαΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.Σε υπερκαλυπτει!
...
τζι τζι... Χασε κανα δυο κιλακια... Πηγαινε 75 να παιθζουμε μαζι κατηγορια... Με κ1 rules... Οπα ξεφυγαμε απο το θεμα. Οκ τουλαχιστον με το ΔΜΣ δν εχουμε προβλημα...sta8hsss έγραψε:ναι ρε ανετα... Εγω 1,79 και 80 κιλα!asimike έγραψε:και εγω 1,79 ειμαι και 73 κιλα! Χεχεχεsta8hsss έγραψε:εσενα θα σε κοψουν επειδη εισαι πολυ αδυνατος... ΑχαχαχαχαχαΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.Σε υπερκαλυπτει!
...
ΕΛΛΑΣ
ναι ρε συ στο χαλαρο... Ημουν παραπανω αλλα εχασα για να ειμαι ανετος! Υ. Γ οχι χοντρος... Ημουν 85 κιλα αλλα σωστα κιλα!asimike έγραψε:τζι τζι... Χασε κανα δυο κιλακια... Πηγαινε 75 να παιθζουμε μαζι κατηγορια... Με κ1 rules... Οπα ξεφυγαμε απο το θεμα. Οκ τουλαχιστον με το ΔΜΣ δν εχουμε προβλημα...sta8hsss έγραψε:ναι ρε ανετα... Εγω 1,79 και 80 κιλα!asimike έγραψε:και εγω 1,79 ειμαι και 73 κιλα! Χεχεχεsta8hsss έγραψε:εσενα θα σε κοψουν επειδη εισαι πολυ αδυνατος... ΑχαχαχαχαχαΣωτηρης έγραψε:ειμαι 1.78 και ζυγιζω 69 με 70 κιλα. Με καλυπτει το Δ. Μ. Σ.Σε υπερκαλυπτει!
...
http://www.diatrofi.org/bmi.html?gclid=CJzGqcK7k6QCFVf-2AodJ02fJQ ΔΜΣ το μετραει αυτοματα... Ελπιζω να βοηθησει.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
Ο ΔΜΣ δεν στέκει καθόλου πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις.
ναι... Εχεις δικιο... Θελει ψαξιμο! Γιατι παιζει ρολο τι κιλα εχει ο καθενας πανω του... Ετσι γυμνασμενοι και μη μπαινουν στο ιδιο καλαθι!Whiteyez έγραψε:Ο ΔΜΣ δεν στέκει καθόλου πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης