Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2010)
Υπαρχει περιπτωση να βγει προκυρηξη μεσα στο 2011; Θα γινει πανικος παντως αν βγει! Και οχι μονο για αεροπορια...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Κανει δεν ξερει τιποτα για το τι θα γινει...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Παιδιά Καλησπέρα! Προκύρηξη για ΕΠ. ΟΠ. Είχε βγει τελευταία φορά το Σεπτέμβρη του 2009. Ξέρετε ποιά ήταν η τελευταία χρονιά που είχαν ξαναπάρει; Το 2007 ή πιο παλιά; Λέτε μέχρι το καλοκαίρι του 2012 να ξαναβγάλουν; Θα ήθελα μια γνώμη από αυτούς που είναι μέσα στα πράγματα γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Ευχαριστώ.
Το 2005 ήταν η τελευταία φορά που είχε πάρει Επαγγελματίες Οπλίτες πρίν απο την τελευταία.
Προκύρηξη δεν αναμένεται στο μέλλον και για τα 3 Σώματα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δυστυχώς!
Προκύρηξη δεν αναμένεται στο μέλλον και για τα 3 Σώματα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δυστυχώς!
Καλησπέρα παιδιά...
είμαι καινούρια στο forum και ενδιαφέρομαι γενικά για την ΠΑ. Εχω πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής. Είναι καλή λύση να κάνω τα χαρτιά για ΕΠΟΠ στην επόμενη προκήρυξη; Τι ειδικότητα θα πάρω; Και επειδή είμαι παντρμένη με αξωματικό της Αστυνομίας και τώρα μένουμε Θεσσαλονίκη, γίνεται να με πάρουν στη Θεσσαλονίκη ή θα με στείλουν αλλού; Και κάτι τελευταίο... Έχω ακούσει για κάτι προκηρύξεις που παίρνουν πτυχιούχους πανεπιστημίων ως αξιωματικούς στην ΠΑ σε διάφρες ειδικότητες. Ισχύει; Κάθε πότε βγαίνει προκήρυξη; Γνωρίζει κάποιος;
Συγγνώμη αν έγινα κουραστική...
ευχαριστώ εκ των προτέρων...
είμαι καινούρια στο forum και ενδιαφέρομαι γενικά για την ΠΑ. Εχω πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής. Είναι καλή λύση να κάνω τα χαρτιά για ΕΠΟΠ στην επόμενη προκήρυξη; Τι ειδικότητα θα πάρω; Και επειδή είμαι παντρμένη με αξωματικό της Αστυνομίας και τώρα μένουμε Θεσσαλονίκη, γίνεται να με πάρουν στη Θεσσαλονίκη ή θα με στείλουν αλλού; Και κάτι τελευταίο... Έχω ακούσει για κάτι προκηρύξεις που παίρνουν πτυχιούχους πανεπιστημίων ως αξιωματικούς στην ΠΑ σε διάφρες ειδικότητες. Ισχύει; Κάθε πότε βγαίνει προκήρυξη; Γνωρίζει κάποιος;
Παντως στη θεση σου δεν θα πηγαινα εποπ μπορεις να πας αννθυποπυραγος δηλαδη αξιωματικος πυροσβεστικης Αφου εχεις Πτυχιο πανεπιστημιου θα σε παρουν αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να ξαναδωσεις πανελληνιες αλλα το καλο ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλες οι βασεις 10000 μορια Ειναι μια πολυ καλη λυση
Υπαρχει προσωρινο παγωμα των προκηρυξεων λογω της οικονομικης καταστασης της χωρας, βεβαια καποια στιγμη θα αναγκαστουν να παρουν ατομα (εκτος κ αν αυξησουν τι θητεια) αλλα κ παλι υπαρχουν κ παραιτησεις. Επ. Οπ ειναι κατι με πολλες ευθυνες και αποδοχες μικρες (αναλογα τα κριτηρια του καθενος) αλλα στην αναλογια ευθυνες κ υποχρεωσεις με αμοιβη δεν ισουντε. Κλεινοντας να σου πω οτι το πτυχιο πληροφορικης μπορεις να το αξιοποιησεις καλυτερα αν εξακολουθει ομως να σε ενδιαφερει το επαγγελμα του εποπ μπενε να βλεπεις υπαρχουν αρκετες συζητησεις γυρω απτο θεμαfelicita έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
felicita έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
είμαι καινούρια στο forum και ενδιαφέρομαι γενικά για την ΠΑ. Εχω πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής. Είναι καλή λύση να κάνω τα χαρτιά για ΕΠΟΠ στην επόμενη προκήρυξη;Άριστη λύση. Να τα κάνεις οπωσδήποτε στην επόμενη άν και όποτε βγεί! Τι ειδικότητα θα πάρω;Υπάρχουν ειδικότητες που αφορούν το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς ενδεχομένως να ρίξεις μια ματιά στις ειδικότητες της τελευταίας προκύρηξης. Και επειδή είμαι παντρμένη με αξωματικό της Αστυνομίας και τώρα μένουμε Θεσσαλονίκη, γίνεται να με πάρουν στη Θεσσαλονίκη ή θα με στείλουν αλλού;Υπάρχει σχετικό ΠΔ σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με Σωμάτων Ασφαλείας. Θα κοιτάξω μήπως το βρώ και θα το αναρτήσω εγκαίρως. Επιπρόσθετα ψάξε και εσύ εάν το βιάζεσαι πολύ! Και κάτι τελευταίο... Έχω ακούσει για κάτι προκηρύξεις που παίρνουν πτυχιούχους πανεπιστημίων ως αξιωματικούς στην ΠΑ σε διάφρες ειδικότητες. Ισχύει;Ναι αλλά πολύ σπάνια και συνήθως οι προκυρήξεις είναι... 'Φωτογραφία' οπότε... Κάθε πότε βγαίνει προκήρυξη; Γνωρίζει κάποιος;Κάθε 50 χρόνια κυριολεκτικά. Και επιμένω ότι... Δεν συμφέρει! Δύσκολα.
Να σαι καλά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Για να πας ανθυποπυραγος πρεπει να εισαι ηδη πυροσβεστησ. Και στο μηχανογραφικο αν δειτε μεσα σε παρενθεση το γραφει. Και στην ιστοσελιδα της σχολης το γραφει.
Υπάρχει και ειδικότητα πυροσβέστη στην Πολεμική Αεροπορία fereniki.
Μην μπερδεύεσαι.
Μην μπερδεύεσαι.

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια καλημερα. ακουσατε τιποτα για το αν θα σταματησει τελικα η θητεια στην αεροπορια; αν σταματησει και αφου λενε οτι φυγαν και πολλοι φετος για συνταξη λογικα δε θα πρεπει να ξαναπαρουν επαγγελματιες οπλιτες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
fereniki-rodo έγραψε:Παιδια καλημερα.ακουσατε τιποτα για το αν θα σταματησει τελικα η θητεια στην αεροπορια; Αν σταματησει και αφου λενε οτι φυγαν και πολλοι φετος για συνταξη λογικα δε θα πρεπει να ξαναπαρουν επαγγελματιες οπλιτες;
δεν ακούγεται κάτι τέτοιο εφόσον εδώ και καιρό έχει επισημοποιηθεί
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καταργηθηκε δηλαδη; Τωρα θα παιρνει φανταρους μονον ο στρατοσ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
fereniki-rodo έγραψε:Καταργηθηκε δηλαδη; Τωρα θα παιρνει φανταρους μονον ο στρατοσ;
από το 2012 η αεροπορία δεν θα παίρνει νεοσύλλεκτους αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει εποπ όμως. Εδώ δεν έχουνε λεφτά να δώσουνε συντάξεις
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Σεπ 07, 2010 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΞEPEI KANEIΣ ΠOTE ΘA BΓEI ΠPOKHPYΞH ΓIA AEPOΠOPIA;EINAI ANAΓKH!AN MΠOPEI KAΠOIOΣ NA MOY AΠANTHΣEI!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες