1μαλιτης έγραψε:Εγώ πιστεύω θα ανέβουν οι βάσεις, όλοι κοιτάνε να μπουν στο δημόσιο τομέα ξεκούραστα με πολύ καλά λεφτά στη πορεία. Για μένα 20 γυναίκες πρέπει να πάρουν τις ποιο μαχημες κ οι υπόλοιποι κομάντα των ειδικών δυνάμεων.
1μαλιτης έγραψε:Εγώ πιστεύω θα ανέβουν οι βάσεις, όλοι κοιτάνε να μπουν στο δημόσιο τομέα ξεκούραστα με πολύ καλά λεφτά στη πορεία. Για μένα 20 γυναίκες πρέπει να πάρουν τις ποιο μαχημες κ οι υπόλοιποι κομάντα των ειδικών δυνάμεων.
1μαλιτης έγραψε:Εγώ πιστεύω θα ανέβουν οι βάσεις, όλοι κοιτάνε να μπουν στο δημόσιο τομέα ξεκούραστα με πολύ καλά λεφτά στη πορεία.. Για μένα 20 γυναίκες πρέπει να πάρουν τις ποιο μαχημες κ οι υπόλοιποι κομάντα των ειδικών δυνάμεων..
Απάντησε μου σε κάτι στην ερώτηση γιατί θέλεις να μπεις στην αστυνομία τι θα απαντούσες ; θέλω ειλικρινή απάντηση σε παρακαλώ
Εγώ πήγα Καλλιθέα και είδα άτομα να δυσκολευοντε πολύ στο μήκος άντρες γυναίκες ( βασικά πέρα από έναν δεν είδα να το περνάει άλλος από τα 5 άτομα. σιγουρα αν κάνεις προπόνησης αυτά τα όρια τα πιάνεις εύκολα... Εγώ πήδηξα 420 αλλά στο δεύτερο άλμα μου και εγώ ο ίδιος τρομαξα.. πήγα στα 460 χαχαχα..
Commando Squadron B έγραψε: Δείτε τα λεγόμενα του lamdar και του ξανθου που λεει για τον γουλβερ. Το είχα πει στο πρώτο μου η δεύτερο μου μήνυμα. Όταν έλεγαν για βάση 2600 2700. Είχα πει ότι μέχρι 750 θέση θα παιχτεί στα 2500 και από εκεί και μετά θα γίνει σφαγή μέχρι τη 1200 θέση από ισόβαθμες και θα κολλήσει η βελόνα. και για βάση 2300 με 2400. Αν και τις τελευταίες μέρες κρατούσα μια πισινή ότι τα πράγματα θα είναι λίγο πιο εύκολα και για καρμπόν ίδια βαθμολογία με την προκυρηξη του 11. Για αυτό είπα και στον Νικ1992 προχθές μην εκπλαγείς αν με τα 2600 είσαι στα 250 με 300 πρώτα άτομα. Μακάρι μάγκες να ειναι έτσι και να πέσει αρκετά η βάση γιατί είναι παιδιά εδώ μέσα με χαμηλά μόρια που δείχνουν ότι το θέλουν πολύ!
Μακάρι φίλε μου να πέσουν χαμηλά γτ όντως το θελουμε πολύ και έχουμε τεράστια αγωνία, κι εμένα προσωπικά είναι τελευταία μου ευκαιρία γτ είμαι 27 χρόνων και στο άμεσο μέλλον δεν νομίζω να βγει άλλη προκήρυξη για να προλάβω να μαζέψω λίγα μορια ακόμη..