Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Ευτυχως οιδημα δεν υπαρχει απλα πονος οταν το παταω, κατω χαμηλα, διπλα απο τον αστραγαλο. ειναι λιγο καλυτερα σημερα και ελπιζω να μην γινει χειροτερα την πεμπτη στην προπονηση
... δεν εχουμε πολυ χρονο για βελτιωσεις, στενεψαν τα περιθωρια!

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Αμα δεν προσεξεις θα γινει χειροτερα κανε αυτα που σου ειπα για να μην πονας
και να περασει γρηγορα! Και αυτες τις μερες που κανει κρυο να κανεις καλη προθερμανση και φυσικα πολλες ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ! Οι περισσοτεροι δεν τις κανουν η δεν τις κανουν σωστα γι αυτο και υπαρχουν οι τραυματισμοι. Καλη σου επιτυχιααα!

Ενημέρωση Υποψηφίων ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας 2009 (26/1/2010) Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων στις περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες του διαγωνισμού, κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά βαθμολογίας καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές εξετάσεις - Αθλητικές δοκιμασίες) θα κοινοποιηθούν στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1 τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 www.haf.gr
Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Ποποοοοο απο τη μια δεν θελω να περνανε γρηγορα οι μερες γιατι παρουσιαζομαι σε λιγες μερες... Τωρα θελω να περασουν γρηγορα για να ξερω αν ειμαι μεσα η οχι... ΕΛΕΟΣ!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
που παρουσιαζεσαι;ALEX1990 έγραψε:Ποποοοοο απο τη μια δεν θελω να περνανε γρηγορα οι μερες γιατι παρουσιαζομαι σε λιγες μερες... Τωρα θελω να περασουν γρηγορα για να ξερω αν ειμαι μεσα η οχι... ΕΛΕΟΣ!
-
- Λοχαγός
κατω απο 1,65 κοβεσαι και 1,64,5 να εισαι. Εκτος κι αν εχεις πολυ γερο βυσμα.ΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε:Παιδια εχω αρχισει και φοβαμαι πολυ! Δεν ξερω γιατι αλλα αγχωθηκα αποτομα! Ειμαι λιγο πιο κατω απο 1,65 στο υψος αλλα εχω ακουσει περιπτωσεις των 1,55 που περνανε! Περα απο αυτο προχθες στην προπονηση χτυπησα το ποδι μου, μαλλον ψιλοδιαστρεματακι... Τι θα κανω;
-
- Posts in topic: 40
Εσύ μαράκι23 καλο θα ήταν να βάζεις θερμαντικές αλοιφές και να κανεις πολλές διατάσσεις πριν κανεις προπόνηση αλλα καλύτερα να το ξεκούρασης και να περπατάς χαλαρά πιστεύω σε μια βδομάδα να είσαι κομπλέ οποτε μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Εκανα λαθος σε παραπανω ποστ μου... Μολις σε εντοπισα φιλε μου! Συγχαρητηριαdimitris_wolf έγραψε:Παιδιά καλημερα. Πληροφορία 100% απο το γραφείο ενημέρωσης κοινού. Μόλις πήρα τηλέφωνο και επιτέλους έβγαλα γραμμή και μου είπάν πως 1-02-2010 Βγαίνουν οι πίνακες με τα μόρια και 16-02-2010 ξεκινάνε οι αθλητικές, υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις για τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ Αεροποριας.

Dum spiro spero
-
- Posts in topic: 79
ΚΕΕΔhelen έγραψε:που παρουσιαζεσαι;ALEX1990 έγραψε:Ποποοοοο απο τη μια δεν θελω να περνανε γρηγορα οι μερες γιατι παρουσιαζομαι σε λιγες μερες... Τωρα θελω να περασουν γρηγορα για να ξερω αν ειμαι μεσα η οχι... ΕΛΕΟΣ!
mili έγραψε:ΑΣΧΕΤΗ! έγραψε:Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια σε ολους! Να ρωτησω κατι; Τη Δευτερα δηλαδη θα βγουν οι πινακες με τα ονοματα των επιτυχοντων και των επιλαχοντων; Και αν καποιοι απο αυτους δεν ειναι ουτε επιτυχων, ουτε επιλαχων δεν παει για αγωνισματα και υπολοιπα; Ας μου απαντησει καποιος αν εχει την καλοσυνη! Γτ απ οτι βλεπεται και απο nicname ειμαι εντελως ΑΣΧΕΤΗ! Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μν με γιουχαρουν καποιοι για την ασχετοσυνη μου!
Αν δεν δεις το ονομα σου στους πινακες τοτε δεν περασες για τα αθληματα!
αχα! Αν το δω παω για αθληματα και ΑΝ περασω μπαινω εποπ. Μαλιστα! Σ ευχαριστω πολυ milli! Καλη σου επιτυχια και σε ολους σας!
-
- Λοχαγός
δεν πας για αθληματα και αν περασεις μπαινεις εποπ. Εχει ιατρικα ψυχοτεχνικα πρωτα που πρεπει να περασεις για να πας για αθληματα και Πρεπει να Εχεις και τα μορια που χρειαζονται.ΑΣΧΕΤΗ! έγραψε:mili έγραψε:ΑΣΧΕΤΗ! έγραψε:Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια σε ολους! Να ρωτησω κατι; Τη Δευτερα δηλαδη θα βγουν οι πινακες με τα ονοματα των επιτυχοντων και των επιλαχοντων; Και αν καποιοι απο αυτους δεν ειναι ουτε επιτυχων, ουτε επιλαχων δεν παει για αγωνισματα και υπολοιπα; Ας μου απαντησει καποιος αν εχει την καλοσυνη! Γτ απ οτι βλεπεται και απο nicname ειμαι εντελως ΑΣΧΕΤΗ! Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μν με γιουχαρουν καποιοι για την ασχετοσυνη μου!
Αν δεν δεις το ονομα σου στους πινακες τοτε δεν περασες για τα αθληματα!
αχα! Αν το δω παω για αθληματα και ΑΝ περασω μπαινω εποπ. Μαλιστα! Σ ευχαριστω πολυ milli! Καλη σου επιτυχια και σε ολους σας!
Λοιπόν για να βοηθηθούν κάποια παιδιά που αύριο - μεθαύριο θα είναι στην λίστα των επιτυχόντων η διαδικασία έχει ώς εξής :
1η Φλεβάρη : Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ καθώς και ένα ποσοστό της τάξεως του 50% ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ!
Απο τις 16 Φλεβάρη που ξεκινούν οι διαδικασίες το πράγμα θα έχει ώς εξής :
1η Μέρα : Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (Πρακτικό κομμάτι, δηλαδή ζωγραφιές, αυτοπεριγραφή και άλλες τέτοιες αηδιούλες).
2η Μέρα : Υγειονομικές και Ιατρικές εξετάσεις (Αίμα - Ούρα - Ξεγύμνωμα - Καρδιολόγος - Παθολόγος - Δερματολόγος) και Μέτρηση Ύψους Βάρους.
3η Μέρα : Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (Θεωρητικό κομμάτι, δηλαδή μίνι συνέντευξη με μια επιτροπή αποτελούμενη απο Αξιωματικούς - Υπαξιωματικούς). Και επιτροπή Απαλλαγών στην οποία ο Πρόεδρος της όλης διαδικασίας κρίνει με βάση τις εξετάσεις που έχετε δώσει πιο πάνω το άν θα πάς να δώσεις αθλήματα.
4η Μέρα : Αθλητικές Δοκιμασίες (Μια σχετικά καλή προετοιμασία αρκεί ώστε να είστε στους καταταχθέντες.)
Τις καλησπέρες μου.
1η Φλεβάρη : Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ καθώς και ένα ποσοστό της τάξεως του 50% ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ!
Απο τις 16 Φλεβάρη που ξεκινούν οι διαδικασίες το πράγμα θα έχει ώς εξής :
1η Μέρα : Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (Πρακτικό κομμάτι, δηλαδή ζωγραφιές, αυτοπεριγραφή και άλλες τέτοιες αηδιούλες).
2η Μέρα : Υγειονομικές και Ιατρικές εξετάσεις (Αίμα - Ούρα - Ξεγύμνωμα - Καρδιολόγος - Παθολόγος - Δερματολόγος) και Μέτρηση Ύψους Βάρους.
3η Μέρα : Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (Θεωρητικό κομμάτι, δηλαδή μίνι συνέντευξη με μια επιτροπή αποτελούμενη απο Αξιωματικούς - Υπαξιωματικούς). Και επιτροπή Απαλλαγών στην οποία ο Πρόεδρος της όλης διαδικασίας κρίνει με βάση τις εξετάσεις που έχετε δώσει πιο πάνω το άν θα πάς να δώσεις αθλήματα.
4η Μέρα : Αθλητικές Δοκιμασίες (Μια σχετικά καλή προετοιμασία αρκεί ώστε να είστε στους καταταχθέντες.)
Τις καλησπέρες μου.
Γεια σου ρε δυκ! Τι λεει; Ξεκολησαμε καπως ε; Σα να ξαναζεσταθηκαμε λιγο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες