Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ναι μολις το διάβασα στην προκήρυξη Μόνο στην κατάταξη το ζητάνε. Τώρα στις ΠΚΕ όχι αλλά να έχουμε την αίτηση-υπευθυνη δήλωση του υποψηφίου. Αυτή που εκτυπωσαμε. Όταν κάναμε την αίτηση ηλεκτρονικά. Τώρα που μιλάμε για το υπόδειγμα 9. ΠΡΟς, ΤΙ ΓΡΆΦΟΥΜΕ;
Σας ευχαριστώ παιδιά. Ραπίντ τεστ δέχονται από φαρμακείο ; Η θέλουν από νοσοκομείο;
Γράφουμε την Αρχή ή την δημόσια υπηρεσία στην οποία απευθύνεται. Στην προκειμένη περίπτωση, γράφεις προς Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Στρατό Ξηράς
Styga
Από παντού, φαρμακείο, διαγνωστικό κέντρο, κέντρο υγείας κλπ
Styga
Όσον αφορά για το μαγιό επιτρέπουν στις γυναίκες και μπικίνι και ολόσωμο. Η θέλουν συγκεκριμένο τύπο μαγιό
Εγώ πήρα τηλ και μου είπαν ραπιντ δεν χρειάζεται
Αν χρειαζόταν θα το έγραφε κ η προκήρυξη
Στην αρχή πήρα στο Χέλπντεσκ στα νούμερα που βγάζει το αρμι.gr. Δεν το σήκωσαν. Μετά πήρα εκεί που θα παρουσιαστώ και είπαν δεν θα χρειαστεί
Ποσα μορια εχεις και σε ποια ειδικοτηταJohn2000 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:09 pm Κάτι άκουσα ότι όσοι πάμε αύριο για ΠΚΕ θα είμαστε στους επιτυχόντες στους πίνακες επειδή μας κάλεσαν πρώτους παίζει να ισχύει η παραπληροφόρηση και δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες;
Φιλαρακι ξέρω άτομο της ίδιας ειδικότητας που παει 10 μέρες νωρίτερα για πκε και έχει λιγότερα μορια. Δεν παιζει ρόλο το ποτε πας για πκε.John2000 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:09 pm Κάτι άκουσα ότι όσοι πάμε αύριο για ΠΚΕ θα είμαστε στους επιτυχόντες στους πίνακες επειδή μας κάλεσαν πρώτους παίζει να ισχύει η παραπληροφόρηση και δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Καλώς.Labros98 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:14 pmΦιλαρακι ξέρω άτομο της ίδιας ειδικότητας που παει 10 μέρες νωρίτερα για πκε και έχει λιγότερα μορια. Δεν παιζει ρόλο το ποτε πας για πκε.John2000 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:09 pm Κάτι άκουσα ότι όσοι πάμε αύριο για ΠΚΕ θα είμαστε στους επιτυχόντες στους πίνακες επειδή μας κάλεσαν πρώτους παίζει να ισχύει η παραπληροφόρηση και δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Πλήρωμα σκάφους Ειδικών δυνάμεων 402 και ΠΝ Διαχ. Λογιστικού 602 γιατί?Leon12 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:58 pmΠοσα μορια εχεις και σε ποια ειδικοτηταJohn2000 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 3:09 pm Κάτι άκουσα ότι όσοι πάμε αύριο για ΠΚΕ θα είμαστε στους επιτυχόντες στους πίνακες επειδή μας κάλεσαν πρώτους παίζει να ισχύει η παραπληροφόρηση και δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες;
Αν ισχύει πάντως αυτό που διέρρευσε τωρα τελευταία,
στα σάιτ, από το γραφείο Δένδια, για τους τελειόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε ΤΕΙ είτε ΑΕΙ, πάμε για μεγάλες αλλαγές. Θα επωφεληθούν πολύ όσοι είναι τελειόφοιτοι μιας σχολής... Αν, ξανά λέω εφαρμοστεί... Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι ο στρατός θα γίνει πιο επιχειρησιακός. Πολύ επαγγελματικός αυτόματα... Μακάρι δηλαδή.
στα σάιτ, από το γραφείο Δένδια, για τους τελειόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε ΤΕΙ είτε ΑΕΙ, πάμε για μεγάλες αλλαγές. Θα επωφεληθούν πολύ όσοι είναι τελειόφοιτοι μιας σχολής... Αν, ξανά λέω εφαρμοστεί... Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι ο στρατός θα γίνει πιο επιχειρησιακός. Πολύ επαγγελματικός αυτόματα... Μακάρι δηλαδή.
Επίσης, να μου το θυμηθείτε, γι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Έτσι και εφαρμοστεί αυτό, θα γίνει χαμός τα επόμενα 2 χρόνια στις προκηρύξεις ΕΠΟΠ... Άποψή μου, ότι θα είναι και από τις τελευταίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες