Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Καλημερα ρε αλανια! Τι κανουμε; Αφηστε τα μαθηματικα και περιμεντε τα αποτελεσματα... Εχω 2410 στην Α και αρχιζω και απογοητευομαι... Αντε να δουμε... Δυσκολα τα πραγματα... ...
ΕΛΛΑΣ
τι να σου πω ρε Μητσαρα; Εχω 2410 στην α και τα βλεπω πολυ χλωμα τα πραγματα... Εχει ο θεος και για το 2011 αλλα προς το παρον υπομονη για τα αποτελεσματα τρελε.δημητρης25 έγραψε:asimike, νεο! Βλεπω να περιμενουμε παρεα την προκηρυξη του 2011. Εχεις καποιες ελπιδες νικο. Μην κανεις κ παρτυ ομως! Ολα ειναι πιθανα κ ολα απιθανα σε αυτο που μπλεξαμε.
ΕΛΛΑΣ
Με 2854 μορια στην β κατηγορια ειμαι καλα ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Φιλε δεα εχω ιδια αποψη με εσενα. Ετσι κ περασουμε πρωτα ο θεος ο μεγαλυτερος εχθρος μας θα ειναι ο εαυτος μας! Ο καθενας εχει δικο του κεφαλι, δικα του προβληματα κ δικες του φοβιες! Αυτα αμα δεν τα σκεφτομαστε ψυχραιμα θα μας καταστρεψουν. Θα καταστρεψουν κ αυτους που μας νοιαζονται κ αυτους που εχουμε διπλα μας! Πραγματικα ξερω ποσο πιεσμενος εισαι με αυτο, ειμαι μικροτερος σου βεβαια κ απο περσυ ελεγα να φυγω εξω! Μενεις κ παλευεις ομως, για εσενα κ τα ονειρα σου. Κ. Νικο σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια κ ευχομαι καλη επιτυχια κ στον γιο σας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Και εγω με 2490 στην ιδια κατασταση ειμαι φιλε... @@@
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Στρατο αγορι μου μετα απο 2-3 μηνες πες μας πως ηταν η σχολη. Εαν ειναι ωραιο φαγητο κ τετοια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δηλαδη λες περναω φιλε ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες.
Θεμη λμς - Στρατο μην καρφωνεσαι τοσο ασχημα και τοσο ευκολα.
ρε παιδια ειναι δικαιωμα του καθενος αν λεγεται πραγματικα θεμης και εδω γραφει στρατος. Καλα κανει. Και πως να ηξερε το παιδι αυτο οτι τον εχουμε βαλει στην λιστα για την β κατηογρια; Απλα ειναι πιο ευκολα να μας πει οτι ειμαι εγω που εχω 2854 ναιέγραψε:Θεμη λμς - Στρατο μην καρφωνεσαι τοσο ασχημα και τοσο ευκολα.
-
αχαχαχαχ α ρε θεμι που να μην ειχες και μορια...έγραψε:Θεμη λμς - Στρατο μην καρφωνεσαι τοσο ασχημα και τοσο ευκολα.
Ρε παιδια εχω 2220 στην α αν εσεισ που εχετε 2490 φοβαστε εγω τι να κανω;
σωστα λεςTEO έγραψε:Ρε παιδια εχω 2220 στην α αν εσεισ που εχετε 2490 φοβαστε εγω τι να κανω;
-
Απλα ανχωνομαστε ολοι Για να ειναι καποιος σιγουρος πρεπει να εχει πολλα τωρα 2500 α και 2700 στην β ναι μεν εχεις πολλες ελπιδες αλλα δεν εισαι και σιγουρος αυτο ειναι το θεμα να εισαι σιγουρος τουλαχιστον για τα μορια ...
Εγω περισι που περασα ως επιλαχων ημουν 480 ατομα μετα... Στην σειρα... Αλλα δεν πηγα... Και τωρα το μετανιωσα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης