Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Εγώ έβαλα πτυχίο και με ενημέρωσε το τμήμα ότι δεν θέλει αυτό θέλει από το ΙΕΚ ένα χαρτί.. πήγα το ΒΕΚ και σήμερα με είπαν ότι αυτό το δέχτηκαν.. Νικ1992 δυστυχώς ότι ναι
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Νομιζω πως εχεις δικιο μιας και που ξαναδιαβασα λιγο γρηγορα την προκηρυξη. Τοτε να πω πως οι αξιωματικοι δεν ξερουν τι τους γινεται (οι γραφειαδες) διοτι σε Τμημα του Νομου Ναγνησιας, ενος παλικαριου δεν του μετρησαν ουτε 1 μοριο με τη φωτοτυπια του μηχανολογικου, μαλιστα του ειπαν να ερθει με το ατοφιο σε 5 μερουλες. Τελοςπαντων, με το καλο να βγαλετε ακρη οσοι εχετε θεμα !
apan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από apan »

Σωτηρης έγραψε:
Player7 έγραψε: Φιλε θα εισαι σιγουρα 10-12 χρονια Αθηνα... μετα αναλογα τα μορια που εχει ο καθενας. Πολυ δυσκολες οι μεταθεσεις!
ποιος ορίζει το 10-12 χρόνια που λες φίλε μου; Δεν υπάρχει στα ταρ χρόνος παραμονής στην Αθήνα. Παιζουν διάφορα κριτήρια για μετάθεση όπως από πού είσαι και τι ζήτηση υπάρχει. Καλο είναι αν δεν είστε σίγουροι για κάτι να μην παραπληροφορειτε έστω άθελά σας υποψηφίους. Βλεπω κάτι σίγουρα 8-10-15 χρόνια που γράφετε... ποιος σας το είπε αυτό;

Σωτήρη Επίσης να κάνω άλλη μια ερωτηση; εμείς όταν μπούμε , εγώ Όταν μπω σε κάποια υπηρεσία θα δικαιούμαι το 9 μήλο ανατροφής τεκνου; το 1ο μ παιδί είναι 2 ετών κ τ 2ο θα γεννηθεί εντός των επόμενων ημερών. Δικαιούμαι κ Γ τα 2 ; αν ναι , σε περίπτωση π πάρω τ9μηνο , όταν έρθει η5ετια κ η ωρα της μονιμοποίησης, θα μπορεί να είναι αυτος ένας λόγος για να μην μονιμοποιηθω; ευχαριστω

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Spyros D. έγραψε:Το "σίγουρα" είναι πράγματι λάθος λέξη, αλλά αρκετοί είναι ήδη στο σώμα, άλλοι έχουν φίλους και συγγενείς που παλεύουν για τη μετάθεση οπότε δεν είναι και απ'την κεφάλα μας. Στην τελική, καλύτερα κάποιος να έχει το κακό σενάριο στο μυαλό του και να πορευτεί με αυτό, παρά να θεωρεί δεδομένο πως θα πάρει τη μετάθεση στα 5 χρόνια όπως έγραφαν ορισμένοι πιο πίσω και να βρεθεί προ δυσάρεστης έκπληξης...
Σπύρο μετά από όλα αυτά που έγραψα δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι στα 8 χρόνια σαν ΕΦ αν ανοίξει ακόμα και μια θέση το παλληκάρι κατά 99% θα πάρει μετάθεση; Σύμφωνα με αυτές τι συνθήκες ξανά λέω θα πάρει εύκολα μετάθεση αρκεί να ανοίξει μια και μονο θέση όλα αυτά τα χρόνια. Κατα τα άλλα όντως είναι δύσκολο να πάρεις μετάθεση δεν διαφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Lamdar δηλαδη δεχτηκαν το βεκ;
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Έτσι με είπε ρε φίλε δεν ξέρω τι να πω... Αν χάσω τα μόρια θα κάνω ένσταση.. εσύ τι χαρτί έδωσες; Εγώ έδωσα την βεβαίωση με τον βαθμό και δεν το πήραν αρχικά
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Εγω εδωσα το βεκ που λεει οτι παρακολουθησα 1200 ωρες θεωρια και 960 πρακτικη και στο αρχηγειο μου ειπαν οτι κανει αυτο το χαρτι
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Λοιπόν παιδιά από έγκυρη πηγή ξέρετε δεν έχω πει ποτέ τίποτα ποσες αιτήσεις και τι και πώς οπιος θελει με πιστεύει μεσα 2500 Και 2600 Όλοι μεσα τωρα δεν ξέρω για πόσο πιο κατο θα φτάσει μακαρι να φτάσει μέχρι 2300 Να μπούμε όλοι
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Νικ1992 έγραψε:Εγω εδωσα το βεκ που λεει οτι παρακολουθησα 1200 ωρες θεωρια και 960 πρακτικη και στο αρχηγειο μου ειπαν οτι κανει αυτο το χαρτι

Ακριβώς το ίδιο και εγώ.. το θέμα είναι ότι έπρεπε να πάρουν το πτυχίο άποψη μου διότι τα 6μηνα δεν είναι πτυχίο.. μάλλον θα ήθελαν να περάσουν τα δικά τους παιδιά χωρίς πιστοποίηση πτυχίου

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

apan έγραψε:

Σωτήρη Επίσης να κάνω άλλη μια ερωτηση; Εμείς όταν μπούμε, εγώ Όταν μπω σε κάποια υπηρεσία θα δικαιούμαι το 9 μήλο ανατροφής τεκνου; Το 1ο μ παιδί είναι 2 ετών κ τ 2ο θα γεννηθεί εντός των επόμενων ημερών. Δικαιούμαι κ Γ τα 2 ; Αν ναι, σε περίπτωση π πάρω τ9μηνο, όταν έρθει η5ετια κ η ωρα της μονιμοποίησης, θα μπορεί να είναι αυτος ένας λόγος για να μην μονιμοποιηθω; Ευχαριστω

Αδερφέ μου δεν έχω αποκτήσει οικογένεια και δεν γνωρίζω να σου απαντήσω με ακρίβεια σε αυτή την ερώτηση δυστυχώς. Οτι δικαιουσαι 9μηνο και για τα δύο παιδιά σίγουρα τα δικαιουσαι και τα λαμβάνεις με την μόνη προϋπόθεση να μην έχει γίνει χρήση αυτού του προνομίου από την σύζυγό σου εφόσον είσαι στο σώμα και τα αποκτήσεις. Τωρα για εσένα που είσαι ήδη πατέρας έχω μαύρα μεσάνυχτα. Για το αν αποτελεί πρόβλημα μη σε αγχωνει καθόλου. Οι μόνοι λόγοι που μπορούν να σε αποταξουν είναι αν έχεις καταχραστεί ανναρωτικες άδειες και έχεις απασχολήσει με πολλά πειθαρχικά την υπηρεσία.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Θα ο ποσό έγκυρη είναι η πηγή σου γιατί δεν τελείωσαν ακομη οι αιτήσεις αδερφέ γιαυτο το κεω μην ενθουσιαστεί τζάμπα δεν σε αμφισβητώ απλά αν ξερεις ότι είναι έγκυρη και δεν συ λέει Παπατζες ρωτάω
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Τελικα θα παρουνε εφ σε υατ και υμετ;
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Νομιζω πως εχεις δικιο μιας και που ξαναδιαβασα λιγο γρηγορα την προκηρυξη. Τοτε να πω πως οι αξιωματικοι δεν ξερουν τι τους γινεται (οι γραφειαδες) διοτι σε Τμημα του Νομου Ναγνησιας, ενος παλικαριου δεν του μετρησαν ουτε 1 μοριο με τη φωτοτυπια του μηχανολογικου, μαλιστα του ειπαν να ερθει με το ατοφιο σε 5 μερουλες. Τελοςπαντων, με το καλο να βγαλετε ακρη οσοι εχετε θεμα !
Ασε λευτερη οτι θελει λεει ο καθενας
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Θανο εννοεις οτι απο 2500 και πανω ειναι μεσα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης