rea1986 έγραψε:energy εγω ειχα δηλωσει ειδικοτητα Ι1 και με εβγαλαν Ι2... Με 324 μορια. Δν ξερω σε ποια ειδικοτητα ειμαι. Για αυτο σου λεω παει πεταξε το πουλακι για μενα. Δν ελπιζω.
ρεαλ1986. Ουτε εγω ξερω σε ποια ειδικοτητα ειμαι επιλαχον. Ειμαι Ι1 και εχω 442 μορια. Οπως ειπαν και πιο επανω αν εχεις μεσον εισαι μεσα!
rea1986 έγραψε:energy εγω ειχα δηλωσει ειδικοτητα Ι1 και με εβγαλαν Ι2... Με 324 μορια. Δν ξερω σε ποια ειδικοτητα ειμαι. Για αυτο σου λεω παει πεταξε το πουλακι για μενα. Δν ελπιζω.
ρεαλ1986. Ουτε εγω ξερω σε ποια ειδικοτητα ειμαι επιλαχον. Ειμαι Ι1 και εχω 442 μορια. Οπως ειπαν και πιο επανω αν εχεις μεσον εισαι μεσα!
Γνωρίζω υποψήφιο με 600μόρια που πέρασε τα αθλήματα για όπλα κρίθηκε Ι1 Κ. Φ.(κατάλληλος φυσιολογικός) και είναι στο περίμενε για επιλαχόντες...
Εγω παιδια ξερω οτι μας κοροιδευουν ολουσ... κ αυτο για το βυζμα... αν εχετε βυζμα θα μπειτε... και τωρα ειναι ακομα ποιο δυσκολο να σας βαλουν απο οτι στην αρχη... το δικο μου το βυζμα μ ειπε οτι αφου δεν μπορεσε να με βαλει με την πρωτη δεν θα μπορεσει τωρα γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο... η σειρα μ ως επιλαχουσα ειναι 116... δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν φυγει τοσα ατομα απο γρεβενα οποτε το εχω ξεχασει ειδη... για αποχωρησεις το μονο που ξερω ειναι οτι απο αυλωνα εχουν φυγει 9 ατομα... οδηγοι... αυτα... καλη επιτυχια σε ολους σας και συγνωμη που θα το πω παλι αλλα... βυζμα παιδια... βυζμα!1
KALIROI έγραψε:Εγω παιδια ξερω οτι μας κοροιδευουν ολουσ... Κ αυτο για το βυζμα... Αν εχετε βυζμα θα μπειτε... Και τωρα ειναι ακομα ποιο δυσκολο να σας βαλουν απο οτι στην αρχη... Το δικο μου το βυζμα μ ειπε οτι αφου δεν μπορεσε να με βαλει με την πρωτη δεν θα μπορεσει τωρα γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο... Η σειρα μ ως επιλαχουσα ειναι 116... Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν φυγει τοσα ατομα απο γρεβενα οποτε το εχω ξεχασει ειδη... Για αποχωρησεις το μονο που ξερω ειναι οτι απο αυλωνα Εχουν φυγει 9 ατομα... Οδηγοι... Αυτα... Καλη επιτυχια σε ολους σας και συγνωμη που θα το πω παλι αλλα... Βυζμα παιδια... Βυζμα!1
δηλαδη οσοι εχουνε μεσον ειναι μεσα; Απο αποχωρισεις μονο 9 ατομα απο αυλωνα ε; Και αυτο οδηγοι.
Παιδια εχω 770 μορια κ ειμαι ι1. Αν δε μπω θα τα σπασω ολα. Διαβασα σε εφημεριδα πηραν πολλους Αποτυχοντες στις αθλητικες δοκιμασιες. Ελεος. Κ μεις που ειμαστε ικανοι με τα περισσοτερα μορια κοιταμε να μπουμε με βυσμα λες κ ειμαστε ανικανοι. Ε οχι. Τελος του μηνα δεν νομιζω να ανακοινωθουν. Παρασκευη αυτη πιστευω. Καψωνια απο τωρα. Αφου τα ονοματα ετοιμα ειναι. Τι παριστανουν οτι τα επαξεργαζονται. Ο κοσμος το χει τουμπανο κ αυτοι κρυφο καμαρι.
Εχασα πολλα επεισοδια, δηλαδη δημιουργηθηκαν και αλλες σελιδες και δεν ειμαι διατεθειμενη να τις διαβασω οσες εχασα Τι εγινε, αρχισαν να καλουν επιλαχοντες ή οχι;
Οχι ΙΛΛΙ μου δεν καλέσαν ακόμη κανέναν. Θα σε ενημερωσω συνοπτικά για τα νέα θεματα που ανοιξαν. Τα παιδια συζητούσαν πως την δευτέρα ισως βγαινανε τα αποτελέσματα των επιλαχόντων. Ομως τελικά δεν εγινε αν και πολ΄λόι εχουν πληροφορίες οτι στο ΓΕΣ τα εχουνε ολα ετοιμα! Οποτε απορρούν τι εγινε και ουτε λίγο ουτε πολύ συμπεραίνουμε οτι τα μαγειρεύουν!