ΜΙΜΗΣ έγραψε:Καλησπερα κυριοι, να ρωτησω οσοι περασετε πατε για ειδικες δυναμεις λιμενικου; Ή οσοι βγαλετε το σχολειο θα πατε κ οι αλλοι απλοι λ/φ;
Η προκηρυξη αναφερει οτι ολοι οι υποψηφιοι ειδικων δυναμεων υπογραφουν οτι σε περιπτωση που οι αναγκες το επιβαλλουν θα ειναιυποχρεωμενοι να υπηρετησουν σε Κλιμακια Ειδικων Αποστολων για μια 10ετια τουλαχιστον.
Αποψη μου ειναι οτι και οι 35 επιτυχοντες θα φυγουν καρφι για ΚΕΑ.
Δεν γνωριζω τη διαδικασια, νομιζω ομως οτι πρωτα τελειωνεις τη σχολη λιμενοφυλακων και μετα αφου ορκιστεις πηγαινεις και περνας καποιο ειδικο σχολειο. Εαν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι γνωστες του αντικειμενου.
Cobra88 έγραψε:Δεν γνωριζω τη διαδικασια, νομιζω ομως οτι πρωτα τελειωνεις τη σχολη λιμενοφυλακων και μετα αφου ορκιστεις πηγαινεις και περνας καποιο ειδικο σχολειο. Εαν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι γνωστες του αντικειμενου.
Το σχολειο λεγεται ΣΕΑΛΣ (σχολειο ειδικων αποστολων λιμενικου σωματος), ειναι αν δεν κανω λαθος διαρκειας 40 ημερων και γινεται στη ΜΥΑ. Το ποσοστο επιτυχιας ειναι σχεδον 100%. Δεν θα βρειτε πολλα στο ιντερνετ κ εγω οτι εχω μαθει ειναι απο δω και απο κει και πολλα site κιολας λενε ανακριβειες. Μακαρι να μπουμε στο σωμα οι ενδιαφερομενοι και να τα μαθουμε απο πρωτο προσωπο!
Δηλαδη ρε παιδια για μας που εχουμε πτυχιο κ απολυτηριο δεν παιζει να μπορουμε να δηλωσουμε; Τι διακρισεις ειναι αυτες; Εχει κανεις καμια πληροφορηση για γενικη σειρα;
Αν κάποιος έχει τελειώσει ΕΠΑΛ μπορεί να καταθέσει το πτυχίο του που το έχει πιο εύκαιρο, έναντι του απολυτηρίου του; Οι απόφοιτοι Από ΕΠΑΛ λαμβάνουν Απολυτήριο και Πτυχίο...
Vardou έγραψε:Αν κάποιος έχει τελειώσει ΕΠΑΛ μπορεί να καταθέσει το πτυχίο του που το έχει πιο εύκαιρο, έναντι του απολυτηρίου του; Οι απόφοιτοι Από ΕΠΑΛ λαμβάνουν Απολυτήριο και Πτυχίο...
Tzoulianna έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια για μας που εχουμε πτυχιο κ απολυτηριο δεν παιζει να μπορουμε να δηλωσουμε; Τι διακρισεις ειναι αυτες; Εχει κανεις καμια πληροφορηση για γενικη σειρα;
Ποιά διάκριση υπάρχει ακριβώς; Αφου έχεις πτυχίο γιατί δεν πείρες μέρος στην προκύρηξη των υπαξ. Είναι ξεκάθαρη η προκύρηξη πως απευθύνεται σε άτομα που έχουν βγάλει τις Ειδικές Δυνάμεις !