Ακαταλληλη στα αθλήματα. Λοιπον ενα παιδι εδωσε ειδικος φρουρος δευτερη φορα και περασε παλι επιλαχων. Εκανε ενσταση και τον πηρανε. Οσοι εδωσαν δευτερη φορα και ειναι π[αλι επιλαχων καντε ενσταση. Δεν εχετε να χασετε τιποτα. Μονο τα λεφτα που θελει ο δικηγοροσ.
Θρακ μου, μπορει να ειναι ετσι οπως τα λενε για να μην εχεις το δικαιωμα να διεκδικησεις κατι... Μην ξεχνας οτι η αποφαση δικαστηριων ειναι ανωτερη ετσι; Τι να πω... Εγω παντως ειμαι υπερ των ενστασεων σε οποιαδηποτε περιπτωση
Χαιρω πολυ μακ. αλλα εγω θα εκανα ενσταση. αντε και να ξαναδωσω παλι τα ιδια. ο φιλος μου ο καπο τα ιδια μορια ειχε με εμενα ιδια ειδικοτητα και περασε
illy έγραψε:Θρακ μου, μπορει να ειναι ετσι οπως τα λενε για να μην εχεις το δικαιωμα να διεκδικησεις κατι... Μην ξεχνας οτι η αποφαση δικαστηριων ειναι ανωτερη ετσι; Τι να πω... Εγω παντως ειμαι υπερ των ενστασεων σε οποιαδηποτε περιπτωση
για τους ειδικους φρουρους δεν γνωριζω τι λεει η προκυρηξη παντως εδω το λεει δυστηχως ξεκαθαρα, και εγω υπερ των ενστασεων ειμαι illy και ξερω η αποφαση του δικαστηριου ειναι ανωτερη αλλα εδω δεν εχουμε καμμια ασαφεια το ξαναλεω γιατι εχω μπροστα μ το χαρτι με τους ορους, μακαρι ρε παιδια να κερδισετε κατι αν κανετε ενσταση απλως σας ενημερωνω
titi έγραψε:Χιλια συγνωμη αν σας αναστατωσω λιγο με αυτο που θα πω αλλα ειμαι πρωην παθουσα... Το 2006 2 μερες πριν τα αποτελεσματα γηκε λιστα αποτελεσματων... Δεν ημουν μεσα... Κ την επομενη μερα το πρωι βγαινει ανακοινωση οτι τα αποτελεσματα ηταν προιον χακερ που ειχε σπασει την σελιδα... Οποτε ολα ηταν ακυρα. Κ τελικα την μερα κ μονο την μερα που ειχε ανακοινωσει το επιτελειο βγηκαν τα αληθη κ τελικα ηταν τελειως διαφορετικα κ να τωρα ειμαι 4 χρονια στο σωμα! Σας τα λεω αυτα γιατι μου εκανε εντυπωση η μερα κ η ωρα αναρτησησ...
παρατραβηγμενο μου ακουγετε αλλα δε νομιζω
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ! ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑ 1000!
Το προγραμμα των εξετασεων ειναι :1 μερα ψυχοτεχνικα γραπτα,2 μερα προφορικα,3 υγειονομικες εξετασεις,4 παλι στο γνα για την επιτροπη και 5 αθληματα! Αυτα για στρατολογια και μαλλον για αεροπορια!
. έγραψε:Το προγραμμα των εξετασεων ειναι :1 μερα ψυχοτεχνικα γραπτα,2 μερα προφορικα,3 υγειονομικες εξετασεις,4 παλι στο γνα για την επιτροπη και 5 αθληματα! Αυτα για στρατολογια και μαλλον για αεροπορια!