Ααααααααα και κατι ακομα δυκ εμεις ειπαμε παπια πεκινου με σως ντεμι κλας και σπαραγγια και στα καπακια κλαμπ σαντουιτς χαχαχαχαχαχαχα! αντε μετα να πας να τρεξεις! ρωταω εγω πως γινετε μαγειρας μες στα φαγητα και να σου λενε μετα τρεχα χαχαχαχα θα απαντσω μονος μου αντε να περασουνε οι μερες να παμε να δωσομε να μπουμε με το καλο να ηρεμησουμε επιτελους << επαγγελματικα>> ... οχι αλλα ξενοδοχεια και ταμεια ανεργιας ΠΝ σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιι...
Η ζωη θελει τρελα για να μπορεις να την παλεψεις οπου και να εισαι δυκ δωσε σημασια δυκ εσυ και οι αλλοι που βλεπουν το φορουμ... αμα δεν κανεις και την πλακα σου αστα να πανε και για να μην ξεφευγουμε (ζωη δεν ειναι να ξυπνας να τρως να θετεις παλι ζωη 'ναι να σαι ξυπνυτος οντε κοιμουνται οι αλλοι) καλη επιτυχια σε ολους που πραγματικα θελουν να μπουν και αντεχουν ωστε να μην αποχωρησουν αργοτερα και εχουν στερισει την θεση σε αυτους που επρεπε και ηθελαν να μπουν...
Ετσι μαγκες... Πολεμικο ναυτικο με τρελα! Αντε να περασουν οι μερες!9+σημερα! Δ. Υ. Κ και εγω παιζω για την δ. Υ. Κ. Αυτο μετα δεν θα το δουν ποιοι θελουν;
Δεν το δήλωσες απο την αρχή αδερφέ ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ; Υπήρχε ένα πλαισιάκι στην προκύρηξη που ανέφερε το ποιοί επιθυμούν να εκπαιδευτούν στην ΔΥΚ και εκεί απλά σημείωνες ότι επιθυμείς! Απο εκεί και πέρα πιστεύω ότι στο επόμενο σχολείο (Που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τον επόμενο Φλεβάρη) θα μας ξαναρωτήσουν.
Efi έγραψε:Ρε παιδιά έχει ξαναδώσει κανείς αθλήματα για ΕΠΟΠ; Πως είναι τα πράγματα; Εβγαίνουν έυκολα ή θα πεθάνουμε;
Μην αγχώνεσαι εγώ ασχολήθηκα μετα από καιρό πάλι με τον αθλητισμο και καταφερα να τα βγάλω μεσα σε μια βδομαδα Ολα τα όρια. Σήμερα κάνω σε λιγοτερο απο τους Χρονους που ζητουν... Δεν ειναι δυσκολο ακομα και για τις γυναικες!