Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Φιλε με ξανανιωνουν, γυριζω 8 χρονια πισω. Το 2002 ηταν ευλογημενη χρονια, μπηκα στην αεροπορια και γνωρισα και το γυναικακι μου
Συνάδελφος η Γυναίκα σου commando μου;(Αεροπορία ή κάπου αλλού; )
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ααααα εδω εισαι και εγω σε ψαχνω απο εκει, θα της αρεσει, θα ειναι Αθηνα και θα εχει και τα εξαμηνα. ΟΡΜΑ Καιτουλα για τη κορακλαD.Y.K έγραψε:Άσε μην το πολυσκέφτεσαι, δεν θα σ'αρέσει.![]()
μηπως μιλαμε για ειδ δυναμεις; Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως σκεφτομαι να παω στους πεζοναυτες

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ναι ναι στις Ειδικές Δυνάμεις αναφέρομαι!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχολεία Απευθύνσου στον εμπειρότατο ΟΑΑΕΕ02!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχολεία Απευθύνσου στον εμπειρότατο ΟΑΑΕΕ02!
Θα σου πω αλλα εχει πλακα απο εκει
Καιτη τι θες να μαθεις;
KAITH έγραψε:Συγνωμη κιολας που επεμβαινω αλλα η vanilla αν ειδα καλα μιλησε ""για ατομα που δεν περασαν"". Ο Su και η Cristi δεν ανηκουν σ'αυτη την κατηγορια ετσι δεν ειναι; Αδικα νομιζω γινεται η κουβεντα

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Καιτη τι θες να μαθεις;
θα σου στειλω pm γιατι εδω ειμαστε σε λαθος θεμα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
ξερω πολυ καλα Κριστι μου τα εχω ζησειcristi έγραψε:γιατι μετα την εκπαιδευση νομιζεις θα ησυχασεις; Μετα ειναι που θα τρεχεις με 1000 οταν πας στη μοναδα σου. Φιλικα παντα στα λεωBrian Peppers έγραψε:την εκπαιδευση ενοω, για λιγο καιρο θα ειναι, οχι για πανταcristi έγραψε:τι εννοεις οτι θα ειναι για λιγο καιρο;Brian Peppers έγραψε:Εμενα ρε φιλε μου δε πα να με πεταξουν και απο γκρεμο, ξερω οτι θα ειναι για λιγο καιρο επεισης το γουστααρω γιατι αν δεν υπαρχει αυτο δε θα καταλαβουμε στρατο,

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Φιλε με ξανανιωνουν, γυριζω 8 χρονια πισω. Το 2002 ηταν ευλογημενη χρονια, μπηκα στην αεροπορια και γνωρισα και το γυναικακι μου
πολυ μ'αρεσει που μιλας ετσι για την γυναικα σου "το γυναικακι μου" με συγκινησες

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
D.Y.K έγραψε:Είναι κανείς που σκέφτεται για καταδρομές;
χρηστο πλακα πλακα κι εγω το σκεφτομαι...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Είμαι σε δίλημμα ρε Μητσάρα... Βασικά δεν είναι ότι θέλω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις σαν Στέλεχος, απλά θα με ενδιέφερε να βγάλω κάποια σχολεία για να είμαι ειλικρινής... Εσύ πως το σκέφτεσαι?
-
- Επιλοχίας
Κοιτα... Κι εγω καπως ετσι θελω να το κανω... Σιγουρα δεν θελω να ειμαι στελεχως των ειδικων δυναμεων γιατι εχω εναν θειο και μου λέει απο μονος του μακρια... Απλα θελω να βγαλω τις σχολες... Και για να υπαρχει στα χαρτια μου... Και για την Εμπειρια... Και σιγουρα για να με βοηθησει στην μετεπιτα εξελιξη... Δεν ξερω αλλα θα το ψαξω να δω πως μπορει να γινει...
-
- Επιλοχίας
Τεσπα... Εμαθες μηπως απο τον θειο ς για το σημειωμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης