Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas

Δημοσίευση από kostas »

satap έγραψε:Κωστα ειληκρινα δεν εχω τετοια προθεση το ειπα κ πριν απλα χαμηλα την μπαλα σκεφτειτε απο ποτε λεμε δευτερα θα βγουν παρασκευη θα βγουν κ επειδη δεν βγαινουν χαλιομαστε αυτο θελω να μην ξενερωσουμε για ακομη μια φορα στην τελικη εγω δεν θελω να περιμενω ουτε καν μεχρι την παρασκευη θελω να τα βγαλουν τωρα τι παει να πει παρασκευη αν εχουν την προθεση να τα βγαλουν παρασκευη ας τα βγαλουν τωρα δεν νομιζω να αλλαξει κατι σε δυο μερες κ σημερα Τελος Του Μηνα ειναι!
φιλε μου σαυτο εχεις δικιο. Τι να σου πω. Θελω να πιστευω και εγω την τσαπανιδου. Εγω προσωπικα λεω την παρασκευη. Τωρα τι να πω. Μακαρι να τα βγαλουν σημερα. Προς το παρων αφου το ειπε κραταμε το τι ειπε. Εαν δεν βγουν το τι θα γινει μετα να δεισ. Σκεψου και το αλλο ειναι ποσες χιλιαδες που περιμενουν το τελους του μηνα
Ευάγγελος Βενιζέλος

Δημοσίευση από Ευάγγελος Βενιζέλος »

Φλυαρειτε ασκοπως.

anastasia_ch
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από anastasia_ch »

Παιδια, μηπως εχουμε καμια πληροφορια σχετικα με το ποσοι -απο τους εναπομειναντες- εχουμε δηλωσει επιθυμια σε καθε ειδικοτητα. Ή ακομα και γενικοτερα ποσοι εχουμε μεινει μεχρι το τελος

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ακουσε κανεις σημερα τσαπανιδου; Ειπε τπτ για εμας;
GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Με μια πηγη που μιλησα πριν λιγο μου ειπε 99% για 1φεβρουαριου και καταταξη γυρω στα μεσα του μηνος μαζι με την νεα σειρα φανταρων. αν μου ειπε ψεματα σας λεω και εγω. την καλησπερα μου στην καιτουλα
κostas

Δημοσίευση από κostas »

Kostas13 έγραψε:Ακουσε κανεις σημερα τσαπανιδου; Ειπε τπτ για εμας;
ειπε τα γνωστα. Μεχρι τελους του μηνα θα βγουν
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Δηλαδη οι 2 επικρατεστερες μερες ειναι παρασκευη 29 του μηνα και δευτερα 1 του μηνα. Εαν δεν βγουν τοτε κλαψτε
anastasia_ch
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από anastasia_ch »

Στελιο. Σφυρα κλεφτικα!
giannis

Δημοσίευση από giannis »

stelios έγραψε:Βγηκαν!
εισαι τελειως μαλακ.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΒΓΗΚΑΝ

Δημοσίευση από ΒΓΗΚΑΝ »

Ναι ρε Βγηκανε καλα λεη, ...
Ρούλα

Δημοσίευση από Ρούλα »

Παιδια εγω παντως εμαθα εχθες οτι μεχρι 2 Φεβρουαριου θα περιμενουν για τα νεα μετρα στο ασφαλιστικο. Και μετα θα τα βγαλουν. Αρα στα μεσα του αλλου μηνα τα αποτελεσματα. Μακαρι να βγουν αυτη και να εχουμε περασει, αλλα δυσκολο... ΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο ακουγεται οτι μπορει να παρουν και περισσοτερους απ'οτι λεει η προκυρηξη μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Αντε να τα βγαλουν. Περιμενουμε εγω και ο αδερφος μου τοσο καιρο ρε για τις δυο κολο θεσεις οδηγος πυροσβεστης στην αεροπορια στρατου. Παλι καλα που βγαζουμε 1000 και μορια ο καθενας, χωρις συνεντευξη

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Εγω λεω οτι περιμενουν να ανεβει η θερμοκρασια πανω απο 25 βαθμους για να τα βγαλουν και μετα να μας παρουν για να μη κρυωνουμε στις πρωτες σκοπιες μας σαν εποπ
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

χρηστος έγραψε:Αντε να τα βγαλουν. Περιμενουμε εγω και ο αδερφος μου τοσο καιρο ρε για τις δυο κολο θεσεις οδηγος πυροσβεστης στην αεροπορια στρατου. Παλι καλα που βγαζουμε 1000 και μορια ο καθενας, χωρις συνεντευξη

καλα ρε, και σεις βαλατε ιδια ειδικοτητα; Και αν περασει ο ενας μονο τι θα πει ο αλλος... Οτι ειχες μεγαλο βισμα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ! Ε ρε πλακες!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες