Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Καλημερα... Κοριτσια δεν κοιτανε μακροσκοπικα απο κατω μονο εξωτερικα αν υπαρχει τομη και ρωτα για φυσιολογικο κυκλο η καποια αλλη ανωμαλια που γνωριζει η καθε υποψηφια. Οκ μην αγχωνεστε ! Ολα καλα θα ειναι... Δεν θα καταλαβετε τπτ ολα γινονται γρηγορα με γυναικα γυναικολογο. Καλη χρονια...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Απλα οταν ημουν μικρη ειχα καει και εχω σημαδια στα ποδια απο εγκαυματα. Βεβαια, ειναι μονο εξωτερικα, δηλαδη δεν ενοχλουν σε τιποτα αλλο, ουτε κοκκαλα, ουτε νευρα, ουτε τιποτα... Ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Για χαρα.
βασικα τι γινεται στις ιατρικ... Εξετ... Για την αεροπορια; Για εμας τους αντρες; πως κ τι; Αυτο με αγχονι
βασικα τι γινεται στις ιατρικ... Εξετ... Για την αεροπορια; Για εμας τους αντρες; πως κ τι; Αυτο με αγχονι
Ξερει κανενας ρε παιδια τη υγειονομικες εξετασης Θα μας κανουν
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
Ξερει κανενας ρε παιδια τη υγειονομικες εξετασης Θα μας κανουν[/QUOTE] αιματος, ουρων, γιατρους παθολογο, οφθαλμιατρο, κλπ.
Δοξα το θεο που δεν εχουμε τπτ παιδες
Να φανταστω και καρδιολογο εεε
-
- Λοχαγός
Να φανταστω και καρδιολογο εεε[/QUOTE]βεβαια τα παντα απο την κορυφη μεχρι ονυχες.
Παιδια ειμαι επιτυχων στο διαγωνισμο της αεροποριασ... εχω αγχωθει λιγο για τα ιατρικα... εχω κανει μια εγχειρηση στο θωρακα... αφαιρεση αδενα το 2000 ξερει κανεις αν θα εχω προβλημα; ειμια μια χαρα τωρα απο τοτε. κ στο στρατο που πηγα κ υπηρετησα με ειχαν κανονικα ι1. οποιος ξερει ας μου πει γιατι οπως καταλαβαινετε ειμαι σε κρισιμο σημειο... σας ευχαριστω
-
- Λοχαγός
σε ελεγχουν για τυχον ραφη απο χειρουργειο αλλα δεν ξερω για ποιο λογο. Τις γυναικες παντως Μας ελεγχαν για τυχον ραφη απο καισαρικη κλπ.ARIS έγραψε: Παιδια ειμαι επιτυχων στο διαγωνισμο της αεροποριασ... Εχω αγχωθει λιγο για τα ιατρικα... Εχω κανει μια εγχειρηση στο θωρακα... Αφαιρεση αδενα το 2000 ξερει κανεις αν θα εχω προβλημα; Ειμια μια χαρα τωρα απο τοτε. Κ στο στρατο που πηγα κ υπηρετησα με ειχαν κανονικα ι1. Οποιος ξερει ας μου πει γιατι οπως καταλαβαινετε ειμαι σε κρισιμο σημειο... Σας ευχαριστω
Στην ακτινογραφια φενεται... υπαρχει ομοως περιπτωση να με κοψουν;
Παιδια υπαρχει περιπτωση να σε περασουν απο τις ιατρικες εξετασεις αν εχεις κρυψορχια;
Όλοι/ες γυμνοί/ές θα είσαστε στην φάση που θα σας εξετάζει ο Δερματολόγος κυρίως (Τουλάχιστον στην Ξηρά έτσι ήτανε) αλλά γδύνεστε κατά ομάδες και φυσικά χωριστά άντρες με γυναίκες (Θα είχαμε θύματα) 

Ευχαριστω. δ. υ. κ σου ευχομαι ενα καλο ξεκινημα στο σταρατο αν δεν κανω λαθος αυτο επελεξες. καλο βραδυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες